Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jaz sem kupila že okoli 30 izdelkov z eBaya (ne vse zame). Edini problem je bil 2×, ko izdelek ni prišel, enkrat je prodajalec sam vrnil denar, enkrat sem pa pisala eBayu in dobila vse vrnjeno.

Če kupuješ pri preverjenih prodajalcih nimaš kej falit.

Naročala sem pa še z La Senze in strawberrynet.com ter thebodyneeds. Za ostale pa še nabiram denar :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Če kupuješ pri preverjenih prodajalcih nimaš kej falit.
:top:
In fino je, če strani ponujajo možnost plačila preko PayPal-a, tako imamo vsaj neko "garancijo" zadej, če gre slučajno kej narobe.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Tudi jaz imam zaenkrat same dobre izkušnje s kupovanjem prek spleta. Naročam pa na transdesign, head2toebeauty (lakci!!! :D ), kupovala sem že pri victoria's secret, akamuti.uk, asos, overall beauty...
Vedno sem vse dobila, brez problema zamenjajo - Američani imajo itak super customer service.

Najbolj na živce mi gre, ko najdem najlepše stvari, pa jih ne pošiljajo Slovenijo :evil:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

E BAY

Neprebrana objava Napisal/-a kittyCAT00 »

Heila, sem nova tukaj ;)
Zanima me če je še tukaj katera ki naročuje preko ebaya?
js bi si ful enih par stvari naročla pa me zanima če si kira naroča da bi skupaj naročle kr nebi rada sama prvič ;) pač si delim poštnino itd. ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^je blo že neki govora o eBay-u na forumu
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=3322

Poštnino delit pri nakupu prek eBaya je pa možno edino, če se vse kupuje od enega prodajalca. Sicer pa običajno niti ni tako visoka (včasih je celo ni).
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Jaz bi si ful rada naročila s spletne strani od Topshopa- večja izbira in še ful ceneje kot pri nas. Žal ne pošiljajo v Slovenijo. Pisala sem jim meil in so mi odgovorili, da bodo povečali št. držav kamor bi pošiljali (tudi v Slovenija), če bo dovolj zanimanja. Tako da tiste, ki bi si rade kaj naročile, pišite jim meil, da bodo videli, da je zanimanje. Dajmo jim težit. :)
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

purple_rain oblekce še vedno nisem dobila, a mi lahko prosim poveš kam na paypal naj pišem :oops:
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nica »

Rebeka Kupec napisal/-a:Spletne trgovine sicer niso zame, na superge.si sem si enkrat naročila čevlje, na neki drugi spletni strani pa majico. Slabe izkušnje imam s stranjo noranapetke.si, ker je potrebno veliko čakanja, težko jih kontaktiraš, pa še cene so dokaj (pre)nabite.

Jaz kar veliko kupujem preko spleta. Imam izkušnje s skoraj vsako slovensko spletno trogvino. S strinjam s tabo Noranapetke.si so res počasni, spoh kontakt. Meni niso nikoli odpisali na vprašanja. Ful so dragi, pa dolgo dostava traja izredno dolgo.
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Ajda Sitar »

Na superge.si sem velikokrat kej naročila in sem zadovoljna. Naročala pa sem tudi iz Anglije (večinoma športne superge) in nikoli nisem imela težav, fino je ker je vse tok cenejše, samo št. moraš vedt.
Preko eBaya pa bom naročila ene ''oblekice'' za mobitel (ne spada v to temo, samo sem vseeno omenila). Fant je dostikrat kaj naročal, nikolinobenih težav.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

spice girl napisal/-a:Pisala sem jim meil in so mi odgovorili, da bodo povečali št. držav kamor bi pošiljali (tudi v Slovenija), če bo dovolj zanimanja. Tako da tiste, ki bi si rade kaj naročile, pišite jim meil, da bodo videli, da je zanimanje. Dajmo jim težit. :)

Js sm jih že ene 3 mejle poslala, pa na Dorothy Perkins, pa Wallis, pa na celotno Arcadio in NIČ! Sm čis razočarana. K da smo z Lune, da je tak problem pošiljat sm!! :( :roll:
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

princesss napisal/-a:
spice girl napisal/-a:Pisala sem jim meil in so mi odgovorili, da bodo povečali št. držav kamor bi pošiljali (tudi v Slovenija), če bo dovolj zanimanja. Tako da tiste, ki bi si rade kaj naročile, pišite jim meil, da bodo videli, da je zanimanje. Dajmo jim težit. :)

Js sm jih že ene 3 mejle poslala, pa na Dorothy Perkins, pa Wallis, pa na celotno Arcadio in NIČ! Sm čis razočarana. K da smo z Lune, da je tak problem pošiljat sm!! :( :roll:

Pa so ti kaj odpisali iz Topshopa?
Uporabniški avatar
Ksenija Zupanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Rimske Toplice

Neprebrana objava Napisal/-a Ksenija Zupanc »

meni je vpeč speltna trgovina clecle. Burtonovo budno sem si naročla iz eBay-a in sem zelo zadovolna. Nekaj sem tudi naročala iz superge.si in je tudi bilo vredu.

Drugače pa treniram športno plezanje in ker sem si enkrat v franciji kupila pezalne copatke (plezalnike) v Franciji in s me ti čisto navdušili, sem si potem isti model naročila še 2x.

Vso kozmetiko tudi večinoma nakupujem preko spleta, ker je pač enostavneje. Pa tudi doma, mami in oči veliko stvari naročita preko spleta, od testenin do pralnega praška. Lepo dobimo domov, pa je :razz:
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

spice girl napisal/-a:
princesss napisal/-a:

Pa so ti kaj odpisali iz Topshopa?

Nič! Kar še dodatno pripomore k razočaranju.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

*mala* napisal/-a:A je katera že kupovala s strani Feel Unique?

Je precej cenejše kot pri nas, pa NI poštnine.

Ravnokar dobila 1.paketek! Naročila sem prejšnji torek (zvečer) in evo, v enem tednu je tuki, kar se mi zdi super. Naročevala sem predvsem kozmetiko, ki se je pri nas ne dobi, bom pa sigurno še naročevala (ravno sestavljam drugi seznam :lach:), predvsem linije, kot so Redken, Green People in Tigi.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

messfox napisal/-a:purple_rain oblekce še vedno nisem dobila, a mi lahko prosim poveš kam na paypal naj pišem :oops:
Probaj tole: klik
Odgovori