Če kupuješ pri preverjenih prodajalcih nimaš kej falit.
Naročala sem pa še z La Senze in strawberrynet.com ter thebodyneeds. Za ostale pa še nabiram denar

Rebeka Kupec napisal/-a:Spletne trgovine sicer niso zame, na superge.si sem si enkrat naročila čevlje, na neki drugi spletni strani pa majico. Slabe izkušnje imam s stranjo noranapetke.si, ker je potrebno veliko čakanja, težko jih kontaktiraš, pa še cene so dokaj (pre)nabite.
spice girl napisal/-a:Pisala sem jim meil in so mi odgovorili, da bodo povečali št. držav kamor bi pošiljali (tudi v Slovenija), če bo dovolj zanimanja. Tako da tiste, ki bi si rade kaj naročile, pišite jim meil, da bodo videli, da je zanimanje. Dajmo jim težit.
princesss napisal/-a:spice girl napisal/-a:Pisala sem jim meil in so mi odgovorili, da bodo povečali št. držav kamor bi pošiljali (tudi v Slovenija), če bo dovolj zanimanja. Tako da tiste, ki bi si rade kaj naročile, pišite jim meil, da bodo videli, da je zanimanje. Dajmo jim težit.
Js sm jih že ene 3 mejle poslala, pa na Dorothy Perkins, pa Wallis, pa na celotno Arcadio in NIČ! Sm čis razočarana. K da smo z Lune, da je tak problem pošiljat sm!!![]()
spice girl napisal/-a:princesss napisal/-a:spice girl napisal/-a:Pisala sem jim meil in so mi odgovorili, da bodo povečali št. držav kamor bi pošiljali (tudi v Slovenija), če bo dovolj zanimanja. Tako da tiste, ki bi si rade kaj naročile, pišite jim meil, da bodo videli, da je zanimanje. Dajmo jim težit.
Js sm jih že ene 3 mejle poslala, pa na Dorothy Perkins, pa Wallis, pa na celotno Arcadio in NIČ! Sm čis razočarana. K da smo z Lune, da je tak problem pošiljat sm!!![]()
Pa so ti kaj odpisali iz Topshopa?
*mala* napisal/-a:A je katera že kupovala s strani Feel Unique?
Je precej cenejše kot pri nas, pa NI poštnine.
Probaj tole: klikmessfox napisal/-a:purple_rain oblekce še vedno nisem dobila, a mi lahko prosim poveš kam na paypal naj pišem