Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Ma ja, Epic Movie je bil kr neki. :D Edin tist, ki je oponašal Jacka Sparrowa oz. Johnnyja Deppa, tist mi je bil smešen. :lach:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Hihi-aha.:D Meni tudi. Samo niti približno ni bil tako hot kot Johnny.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

the number 23 je gledala katera? jaz si ga vlečem z neta. upam, da najdem tudi podnapise...številka 23

dober film je tudi a smo že končali? je nadaljevanje filma a smo že tam...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mene čaka number 23 ta teden da ga pogledam. Samo pm,podnapisov pa nisem našla :? :cry:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz ga tudi že imam-film. podnapisov pa ne. in ga verjetno prej ne bom gledala. sem pa našla na eni spletni strani, ampak ne vem, če so pravi podnapisi. moraš biti registriran. glej spodaj ... če se boš prijavila, mi povej, če so pravi.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

A je že katera gledala favnov labirint? Baje, a je super film!! :)
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Bulma napisal/-a:Hihi-aha.:D Meni tudi. Samo niti približno ni bil tako hot kot Johnny.

Ah, to pa itak ne. :D Men je bil ful smešen z unim pretiranim kriljenjem rok pa pačenjem. :lach:

Tale Number 23 pa tud mene ful zanima - ful so mi všeč film ala The Omen 666 - ne mislim kot zvrst, ampak vse te povezave s številkami.. :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

The Hitcher (2007) - no ja. Naj bi bila grozljivka samo ni :D Kakši na izi trilerček. Sicer pa ni slab film. Drugače je pa prvi oz originalen Hithcer bil leta 1986 (http://www.imdb.com/title/tt0091209/)

Never Pick Up A Stranger!
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

ravno iz kina! Pirati s Karibov 3 :cool:
Depp je popoln, Keira lepotička, Bloom pa že skor kičast :D . Keptn Barbossa je pa itak največji car :lach: . res ful dobr film, samo je priporočljivo, da prej pogledaš tud prvi in drugi del.

(nekak upam še na 4. del :oops: )
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Je biu bolši k drugi del? :razz: men je biu drugi sicer všeč, sam ni imelo tistega boom-efekta kot prvi.. ah Johnny
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

hudiiiiiiiiiii so bli!! lih učerej sm jih šla gledat..u x-pandu sm bla pa mi je blo tko hecn k smo tm gledal pred začetkm ilma še sebastiana kako se preteguje pa poje en komad k nej bi se kao povezvou na pirate s karibou hahaha..

drugač pa deep res popestri film, k se mu sam smejem k je tko hecn!! prou klovn u temu filmu :cool: ušeč m je tud ta fantazija..tale lovkar pa njegova posadka. najbl od usega kr si bom pa zapomlna u 3. delu, kako lepo so prikazal ljubezen, kako se mata dva rada in kaj vse bi nardila drug za drugga, ful lepo!!!

4. del bo defenitivn sj je že prou očitn nakazal..tista čaša mladosti???
... ι αм ωнαт ι αм ...
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^a si zihr? :? nič ni govora o tem. čeprov js ful upam, da bo res :D .
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

mycosmogirl napisal/-a:A je že katera gledala favnov labirint? Baje, a je super film!! :)

Jaz sem ga gledala. Meni je bil zelo zelo všeč.
Ni pa to pravljica, kot večina ljudi misli, predvsem pa ni primeren film za otroke...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Tudi jaz sem si včeraj ogledala Pirate s Karibov 3 in mi je bil film zelo všeč. :wink: Johnny je itak car (že se cel dan smejem, ko se spomnim njegovih for), tudi zgodba kot celota mi je bila všeč; sem pa pričakovala, da se bo Keith Richards kot Jackov oče pojavil za kakšno minutko več (glede na to, kako zelo se je povsod pisalo, da je Johhny zelo vesel, da Keith igra njegovega očeta). Tudi z bolhico se strinjam, ljubezen so prikazali na zelo lep način :flower:, samo tista poroka med bitko se mi je zdela malce pretirana. :roll:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

ma napovedan ni blo da bo 4. del sam se vid da bo saj k je pol pokazal kako ma zemlevic pr seb depp, pa kako gleda na zmelevid k je označen kje se nahaja "čaša mladosti" stoposta bo..sj zj sam še nadaljevanja filmou snemajo če še niste opazl..mamo vse vrste nadaljevanj filmou :)

ja nooo FairyAngel..men se je tud zdela tista poroka mal pretirana..pa k je keira kr use znala se tko dobr bojevt pa kr nekej se je glavno delala, koj use vedla kdaj je treba km topove nastavt pa take fore..to je blo use mal pretiran :?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Zaklenjeno