Priznam da...#18
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
*da si grem resno že na živce, ker sem cele dneve doma, imam na razpolago največ časa, pa se še vseeno ne spravim učit za izpit, katerega moram nujno narest
*da bi rabila malo več volje in motivacije
*da sem izredno razočarana ker mi neko podjetje ni nič odpisalo na mojo prošnjo za delo, ker mislim da sem se pri pisanju te prošnje in CVja potrudila najbolj do zdaj in sem bila sigurna, da me bojo poklicali vsaj na razgovor. tako pa sedaj vidim na študencu malo spremenjeno, novo objavo, za isto delo.
*da pa sem izredno vesela ker je končno sonček
in se bo kmal tut ful otoplilo, tako da že veselo načrtujem kavice in pivičke na soncu 
*da bi rabila malo več volje in motivacije
*da sem izredno razočarana ker mi neko podjetje ni nič odpisalo na mojo prošnjo za delo, ker mislim da sem se pri pisanju te prošnje in CVja potrudila najbolj do zdaj in sem bila sigurna, da me bojo poklicali vsaj na razgovor. tako pa sedaj vidim na študencu malo spremenjeno, novo objavo, za isto delo.

*da pa sem izredno vesela ker je končno sonček

You make me smile, please stay for a while 

Inaa** napisal/-a:*da sem izredno razočarana ker mi neko podjetje ni nič odpisalo na mojo prošnjo za delo, ker mislim da sem se pri pisanju te prošnje in CVja potrudila najbolj do zdaj in sem bila sigurna, da me bojo poklicali vsaj na razgovor. tako pa sedaj vidim na študencu malo spremenjeno, novo objavo, za isto delo.
še enkrat jim pošlji.
Priznam da:
* sem včeraj pojedla preveč piškotov.
* ^^ se danes kaznujem in sem na sadju in zelenjavni juhici. kavi z malo mleka.
* ^^ brez kave ne gre. spala sem 5 ur.
* sem bila danes že na vajah in 2 uri v službi.
* sem sesuta in bom šla spat za pol ure. pol pa naprej učit.
* včeraj je bil res tak lep dan

* končno sonček! kak je lepo!
* končno sem dobila delo prek študentskega servisa - sicer ni fajn plačano pa za delat tut ni kej velik, ampak tudi če bi dobila samo 20e na konc meseca, ko bi mi velik pomenl.
* sem se naročila za tatu!
* da mi gre ena "prijateljica" resssnooo na živce s svojim obnašanjem - z mano se druži samo takrat, ko smo na faksu - izven faksa eeh. še pokliče me ne, nič. pa dostikrat manjka na faksu in se ji zdi čisto normalno, da se po 2 tednih lepo normalno pogovarja z menoj. pa skos neki kak me je ona pogrešala itd. aha. ok. ignore stisnem. ne da se mi s takim folkom sploh.
* ponosna, ker včeraj nisem šla ven
* končno sem dobila delo prek študentskega servisa - sicer ni fajn plačano pa za delat tut ni kej velik, ampak tudi če bi dobila samo 20e na konc meseca, ko bi mi velik pomenl.
* sem se naročila za tatu!
* da mi gre ena "prijateljica" resssnooo na živce s svojim obnašanjem - z mano se druži samo takrat, ko smo na faksu - izven faksa eeh. še pokliče me ne, nič. pa dostikrat manjka na faksu in se ji zdi čisto normalno, da se po 2 tednih lepo normalno pogovarja z menoj. pa skos neki kak me je ona pogrešala itd. aha. ok. ignore stisnem. ne da se mi s takim folkom sploh.
* ponosna, ker včeraj nisem šla ven

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
- Da sm lihkar vidla da v 'ljubezen in seks' ze en teden ni noben postal
cmon piplz, i'm bored!
- Da je biu reees lep dan, prvic letos sla ven brez jakne, bluzenje in kofetkanje celo popoldne..
- Da se moram naucit bit bolj potrpezljiva glede.. vsega - nasplosno pac
- Da ta sprememba ure se vedno cudno vpliva na mojo biolosko uro
- Da sem postala malo prevec izbircna kar se tice studentskih sihtov in si tega trenutno res ne bi smela privoscit
- Po drugi strani mam pa ze vsega dovolj, od zajebavanja s strankami, do tecnih sefov, itd.. in bi si res rada nasla neko normalno delo
- Da mam najbol cudasko cimro, ne dojamem je

- Da je biu reees lep dan, prvic letos sla ven brez jakne, bluzenje in kofetkanje celo popoldne..
- Da se moram naucit bit bolj potrpezljiva glede.. vsega - nasplosno pac
- Da ta sprememba ure se vedno cudno vpliva na mojo biolosko uro
- Da sem postala malo prevec izbircna kar se tice studentskih sihtov in si tega trenutno res ne bi smela privoscit

- Po drugi strani mam pa ze vsega dovolj, od zajebavanja s strankami, do tecnih sefov, itd.. in bi si res rada nasla neko normalno delo
- Da mam najbol cudasko cimro, ne dojamem je

-konec dober, vse dobro
-sonceee
končno vreme, ki se pritiče pomladi.
-napisat bi mogla vsaj 4 seminarske (še bolše, če bi jih napisala 5), pa se ne morem spravit zraven. + na živce mi gre, ko ne dobim jasnih navodil, kaj&kako naj napišem. Ker na koncu ni zadost dobro za tisto, kar so od mene pričakoval.
-kljub vsem seminarskim in enemu izpitu, za katerega bi se mogla učit, mi je še vedno dolgčas
-sonceee

-napisat bi mogla vsaj 4 seminarske (še bolše, če bi jih napisala 5), pa se ne morem spravit zraven. + na živce mi gre, ko ne dobim jasnih navodil, kaj&kako naj napišem. Ker na koncu ni zadost dobro za tisto, kar so od mene pričakoval.
-kljub vsem seminarskim in enemu izpitu, za katerega bi se mogla učit, mi je še vedno dolgčas

Priznam, da
-mi je malo bedno, da so obveznosti okrog sveta študentov ravno v tem času, ampak kot predstavnica moram iti nujno, pa čeprav ne bi mogoče.
-smo se na tekmovanju odlično odrezali.Ampak epf-ovci can still kiss my ass.
-mi je fajn delat, samo da nisem doma. In da sem se izognila kelnariji.
-mi je ati popravil kitaro, zamenjal, kar je bilo potrebno zamenjave in že znam pribl začetek Pumped up kicks. Ampak klavir mi je še vedno veliko ljubši.
-imam nooov telefon in po dveh letih imam občutek, da sem bila v kameni dobi. Navdušena sem kot mali otrok, ko mu daš novo igračko
,
-se moram malo pazit, da ne zapravim preveč plače, ki je še niti dobila nisem za stvari, ki jih ne potrebujem aka preveč balerink. Čeprav so mamljive. Ene.
-ful ne maram tekmovalnosti in spodmetavanja, ker ko se začne, se ne neha. Sploh, če imam jaz kaj pri tem. Ker znam biti preveč tekmovalna.
-me je danes ujela toča. In to med vožnjo v avtu. Temu vremenu ni pol k**** jasno več, meni pa še manj.
-moja soba trenutno zaradi menjave garderobe za malo manj debelo izgleda kot vojno območje
Sprejemam prostovoljce za pomoč pri pospravljanju. 
-mi je malo bedno, da so obveznosti okrog sveta študentov ravno v tem času, ampak kot predstavnica moram iti nujno, pa čeprav ne bi mogoče.
-smo se na tekmovanju odlično odrezali.Ampak epf-ovci can still kiss my ass.
-mi je fajn delat, samo da nisem doma. In da sem se izognila kelnariji.
-mi je ati popravil kitaro, zamenjal, kar je bilo potrebno zamenjave in že znam pribl začetek Pumped up kicks. Ampak klavir mi je še vedno veliko ljubši.
-imam nooov telefon in po dveh letih imam občutek, da sem bila v kameni dobi. Navdušena sem kot mali otrok, ko mu daš novo igračko

-se moram malo pazit, da ne zapravim preveč plače, ki je še niti dobila nisem za stvari, ki jih ne potrebujem aka preveč balerink. Čeprav so mamljive. Ene.
-ful ne maram tekmovalnosti in spodmetavanja, ker ko se začne, se ne neha. Sploh, če imam jaz kaj pri tem. Ker znam biti preveč tekmovalna.
-me je danes ujela toča. In to med vožnjo v avtu. Temu vremenu ni pol k**** jasno več, meni pa še manj.
-moja soba trenutno zaradi menjave garderobe za malo manj debelo izgleda kot vojno območje

The world is as you are.
> da je res, ko si bolan sele vidis kako fajn je ko si zdrav
> da me jutri caka kar tezek dan
> da imam nek lak na nohtih ki sploh ne gre dol?
> moooo ze celi dan gledam serije
> in padla sem tako globoko da sem ugotovila da je konec gossip girl in sla pogledat zadnji del...
> da je bil zadnji del se bolj beden od pricakovanega
> res res beden. sem vmes zaspala in rabla vrtet nazaj.
> da me jutri caka kar tezek dan

> da imam nek lak na nohtih ki sploh ne gre dol?
> moooo ze celi dan gledam serije
> in padla sem tako globoko da sem ugotovila da je konec gossip girl in sla pogledat zadnji del...
Priznam da:
* sem dobila odgovor na skor vse mejle. sam še eden manjka.
* ^^ hkrati pa še ene dva, ki ju nisem hotla. še več dela. ampak bo. izkušnje.
* spet sem slabo spala. bom zmanjšala malo tele kave.
* sem malo žalostna zaradi ene prijateljice.
* se mi ne da na faks.
* mam ful amazing horoskop za danes
* sem dobila odgovor na skor vse mejle. sam še eden manjka.
* ^^ hkrati pa še ene dva, ki ju nisem hotla. še več dela. ampak bo. izkušnje.
* spet sem slabo spala. bom zmanjšala malo tele kave.
* sem malo žalostna zaradi ene prijateljice.
* se mi ne da na faks.
* mam ful amazing horoskop za danes

WORD! groznooo, itak je serija neumna, ta zadn del pa res....

prešalti na game of thrones

Priznam, da:
* to sonce mi res daje tok energije, da sem cela nasmejana

* sem sicer rahlo neresna glede dela za faks - dispozicijo sem tako oddala, da me je takoo sraaaam

* jutriiii gremo koončnoooo k frizerju, komaaj čakam <3
* imam grozne probleme z mastnimi lasmi

* sem bila včeraj grozno razočarana, ko sem imela učno pomoč - da punca pri 11 letih ne zna poštevanke???