iiii zdej se pa loh tud jst prdružim usm vam.Sm že govorila da bom kmal loh pisala u to temo in zdj je resnično pršlo do tega.
Učer sva končala,skor eno leto sva bla skup in zdej je konc usega in ni več poti nazaj

.Use sam zarad tega ker sm bla jst razvajena najstnica k sva začela in sm mela prej dost problemov z bivšimi in se nism znala obnašat.Pol k sm se spremenila je blo pa na žalost že prepozno.Sicer ne vem zakaj je do tega pršlo,baje zato ker sm mu dala par tednov nazaj konc (kar sm že pisala u tej temi) in je tok trpel in ne more tega pozabt kaj sm mu nardila in ful mn čuti do mene.Po drugi strani mi je pa govoru da bova oba trpela sam da dela to zato da bom jst srečna,ker ve kok trpim ob njem.Zdej nej bi bla kao še prjatla sam dvomim da bo kej iz tega.
Najhujš mi je,ker je to tik pred koncem šole k mam še use za zrihtat in zdej nimam več volje pa moči za nč...celo leto sm čakala poletje pa kok bo fino k bova skup

.Zdej je pa usega konc,celo poletje bom sama on gre pa u belgijo delat da bo laži pozabu.
Reku je da bo še počaku neki časa da zrihtam s šolo,ker noče da si use uničim zarad njega pa da se loh kdaj še na pijači dobiva.Celo noč k sm bla pr njem sm jokala pa se sprašvala če je to res konc pa zakaj je blo tega treba.
Me pa preseneča ker nism tok u bedu kokr sm misnla da bom,sej bo sigurn še pršlo za mano.Dons mam enga najpomembnejših testov k bo odloču o tem če bom mela popravca,sam sm tok uničena da tud razmišlat ne morem.Joooj pa bed je k mam še ta bedn nick zarad njega,najbolš da ga spremenim da me ne bo še to nanga spominjal.
Pa še use frendice bom zdj zgubila,use so ble skos lubosumne k sm mela tok supr tipa pa k me je mel res najrajš na svetu in je use naredu zame.Zdej bojo pa zihr use srečne jst pa tega ne bom mogla prenest da bo kdo uživu u moji nesreči in se bomo sigurn skregal.
Bom zaklučla,uglaunem use k ste končale s tipi ste dobre da ste to preživele pa da se trudte da bo use enkrat spet lepo.Jst nimam več upanja in se ne mislim več z nikomer zapletat.Preveč časa bo minil predn bom spet loh normalno živela...