Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

nastasia napisal/-a:jaz ne morem več...vsakič, ko ga vidim se mi vse podre, vse, vse, vse...

:( boga.. men bi se tut na tvojm mestu kr zmešal pomojm :(
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

iiii zdej se pa loh tud jst prdružim usm vam.Sm že govorila da bom kmal loh pisala u to temo in zdj je resnično pršlo do tega.
Učer sva končala,skor eno leto sva bla skup in zdej je konc usega in ni več poti nazaj :cry: .Use sam zarad tega ker sm bla jst razvajena najstnica k sva začela in sm mela prej dost problemov z bivšimi in se nism znala obnašat.Pol k sm se spremenila je blo pa na žalost že prepozno.Sicer ne vem zakaj je do tega pršlo,baje zato ker sm mu dala par tednov nazaj konc (kar sm že pisala u tej temi) in je tok trpel in ne more tega pozabt kaj sm mu nardila in ful mn čuti do mene.Po drugi strani mi je pa govoru da bova oba trpela sam da dela to zato da bom jst srečna,ker ve kok trpim ob njem.Zdej nej bi bla kao še prjatla sam dvomim da bo kej iz tega.
Najhujš mi je,ker je to tik pred koncem šole k mam še use za zrihtat in zdej nimam več volje pa moči za nč...celo leto sm čakala poletje pa kok bo fino k bova skup :cry: .Zdej je pa usega konc,celo poletje bom sama on gre pa u belgijo delat da bo laži pozabu.
Reku je da bo še počaku neki časa da zrihtam s šolo,ker noče da si use uničim zarad njega pa da se loh kdaj še na pijači dobiva.Celo noč k sm bla pr njem sm jokala pa se sprašvala če je to res konc pa zakaj je blo tega treba.
Me pa preseneča ker nism tok u bedu kokr sm misnla da bom,sej bo sigurn še pršlo za mano.Dons mam enga najpomembnejših testov k bo odloču o tem če bom mela popravca,sam sm tok uničena da tud razmišlat ne morem.Joooj pa bed je k mam še ta bedn nick zarad njega,najbolš da ga spremenim da me ne bo še to nanga spominjal.
Pa še use frendice bom zdj zgubila,use so ble skos lubosumne k sm mela tok supr tipa pa k me je mel res najrajš na svetu in je use naredu zame.Zdej bojo pa zihr use srečne jst pa tega ne bom mogla prenest da bo kdo uživu u moji nesreči in se bomo sigurn skregal.
Bom zaklučla,uglaunem use k ste končale s tipi ste dobre da ste to preživele pa da se trudte da bo use enkrat spet lepo.Jst nimam več upanja in se ne mislim več z nikomer zapletat.Preveč časa bo minil predn bom spet loh normalno živela...
madgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a madgirl »

pomoje da ga tvoja služba ne bo odbijala, če si to počela že prej

jap sm to že prej počela, samo sm mela mir.zdej pa smo dva nova dobil in sta fuuuul tečna.sm že na grdo enga odrivala stran, pa mu ni jasn.pa povedala sm mu da nej ne sili vame ker mi gre na živce :evil:
ne vem, mam občutek da ni v redu če bi ga zdej ful ljubosumnega naredila, že to ga moti sigurno da se ful družim zdej z tem sodelavcem k sta kolega...ker se pač štekava in mi edini da mir...
glede njegovih problemov pa...še sam ne ve kakšne ima...bi mu pa z veseljem pomagala jih rešit.ne vem, zdi se mi da se čist vase zapira, včeraj mi je reku da ma občutek da gre vsem na živce...in skoz neki sam bluzi okol.nimam pojma kaj se dogaja z njim.
v tem času ko sva bla skupaj si je on res tok poštimov življenje....dobiv je redno službo in to ne slabo, nov avto si je kupu, bla sva skupi v franciji na bordanju kar si je ful dolgo želel, kupil si je stvari ki si jih je dolg želel met......skratka, jest bi bla na njegovem mestu ful srečen človek :eek: on pa tkole...
včeri sem mu rekla če pride k men spat :cool: pa je reku da je že v pižami hehe...
ne vem, manjka mi.pa čeprav skor skoz delam...tok paše zvečer se stisnit k njemu pa zaspat... :(
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

nastasia napisal/-a:jaz ne morem več...vsakič, ko ga vidim se mi vse podre, vse, vse, vse...

enako, in dons ga končno zadnjič vidm na faksu....model se tud čudn do mene obnaša, včer mi je nabil naj si že enkrat najdem enga desca, bedak en
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sej kokr je nastasia napisala...mislim, da bo mene tud tk sesul ko ga bom vidla konec junija skor po enem letu...odkar sva šla narazen...

Drugače pa jutr ima moj bivši rojstni dan in jutr bo 4 leta odkar se poznava... Mika me da bi mu napisala pismo in voščila v njem vse najboljše ampak nesmem...NESMEM.

Se spomnem lansko leto kako je blo fino za njegovih 18 let... :(

neumna sem vem jau pa tipa mam kak bedak sem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Midva z bivšim bova tud zdej v roku enga mesca pa pol imela oba rd-je in imela bi 10. obletnico... :cool:

Dobr, da mam jaz pred njim rojstni dan in bom tako na boljšem glede voščila.
Priznam, da pričakujem od njega vsaj sms, če ne klic, in jaz bom tudi njemu voščila, tud če on meni ne bi, bi mu jaz vseeno.

Bo pa tud 1. obletnica (čez 1 mesc), kar sva šla narazen, ja, ja... :?
Res vse na kupu - 4 stvari :roll:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

midva sva šla včeraj na kavo, tako da se malček vidiva, kako nama gre pa kaj je kaj novega - se res trudiva oba, da bi bila prijatelja.ampak mene je sredi kave napadla taka žalost, sem si dala sončna očala na glavo in potočila par solzic. in nakoncu, ko sva šla domov, pa sva se objela - konec, mislila sem da se bom zadušila, sam hitro sem se obrnila stran in odšlav svojo smer, ker sem mislila, da bos skupaj padla, ker tako žalostnega občutka pa še nisem doživela :(
tako zelo bi ga rada nazaj...
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jaaaa, Nastasia, kok mi je to znano... Js sm ponavad k se je blo treba poslovit (pa k nikol ne veš, kdaj, če sploh, ga boš spet vidla) kr obstala in čakala kaj bo, kr se on ni hotu več objemat in me je meu navado odslovit k enga kolega (men se je pa srce paru :frown: )... in pol k je vidu, kok čakam tist prekleti zadnji objem, me je sicer objeu (čeprou ne vem če mu je blo do tega), se obrnu in šou... Js sm pa kr stala sred ulce in gledala za njim pa si želela, da bi šou tko k učas, samo do naslednga dne :cry:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

jst sm se pa zdj, k sm ga dons še zadnjič vidla na faksu odločla da je že skrajni čas da ga pozabim....sploh ne bom več govorila nč o njemu in nč, pa tud te teme rajš ne bom več gledala :D ...tko da zaželte mi srečo :P
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

bucka81 napisal/-a:
*PrInCeSsKa* napisal/-a:,celo poletje bom sama on gre pa u belgijo delat da bo laži pozabu....

A to se je kr čez noč odločil? Drgače ne bi šel? :roll: Po moje težko se kar tako odločit, jaz pa grem zdaj v Belgijo,...halooo?

*PrInCeSsKa* napisal/-a: Pa še use frendice bom zdj zgubila,use so ble skos lubosumne k sm mela tok supr tipa pa k me je mel res najrajš na svetu in je use naredu zame.Zdej bojo pa zihr use srečne jst pa tega ne bom mogla prenest da bo kdo uživu u moji nesreči in se bomo sigurn skregal.
...

to za moje pojme niso nobene frendice :roll:

Ja pa punce, se znate ve kaj cenit? Jaz nobeni svoji frendici ne bi mogla bit fouš, da ma super tipa, vsaki to iz srca privoščim!

Am...to za belgijo je zdej zvedu da ga bojo premestil,sicr bi loh zavrnu ampak ne bo.Je blo že enkrat prej rečen da gre u tujino delat sam ni šel zarad mene.
Ja vem da to niso nobene frendice sam itak ni kej.Dons sm vidla da je ena frendica še kokr tok uredu pa je bla cel dan z mano da mi ni blo tok hudo tko da to res cenim.Drugač pa če tko pogledam je težko dobit dobre frendice :(
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mene pa ves čas zasipajo s pozornostmi... Frendica in frend pa moja mami. :P Tako da sem vsem reeeeeeeeeeees hvaležna.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No danes ima moj bivši rojstni dan in sem mu že poslala sms...mikalo me je da bi mu napisala pismo ampak vem, da nebi blo prav...

Polsla sem mu en lep verz zraven pa se nism mogla upret, da nebi napisala da nikoli nebom pozabila najinih lepih trenutkov, ki sva jih skzupaj doživela.

No in mi je nazaj odpisal se lepo zahvalil in rekel, da tudi on nebo nikoli pozabu najinih trenutkov....

POGREŠAM GA!!!!

Joj tok nedelam prov ane...mislim na bivšega namesto na zdajšnjega fanta, ki me ma zelo rad in ga nočem prizadeti :cry: :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst ga pa speeettt tooooooooook pogrešam ... :cry: Jst prou ne morem veeeččč ... meša se miiiiiiiii, res se mi meša ... sploh ne vem a naj jokam, naj tulim, naj se mečem ob tla ... mennn je toookkk hudo, men je res tok hudo ... :cry: Prou ne vem več zakaj živim ob takih dnevih kot je današnji ... vse mi gre na robe ... jutr bo že 2 mesca od kar sm brez njega pa se še kr nism sprjaznla in še vedno istooo boli ... čist nč manj!!! :(

Kljub najinemu "filmskemu" trenutku sm jst spet čist obupana in kr vem, da ne bo nič iz tega ... spet sm preveč začela sanjat in upat in si želet ... oohhh ja ... čist sm že brez energije in moči in totalno brez vojlje do življenja!!! :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Daj nehaj s takimi, da si brez volje do življenja! :?
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Joj Tiasha, ko berem tvoje poste mi je res hudo zate, ker kar vidim kako zelo ga imaš še rada. Vendar vedi, da bo tudi zate posijal sonček, še lepši in še boljši kot prej, pa čeprav ti misliš, da to ni mogoče. Pusti času čas, pojdi ven, prepusti se trenutku in uživaj. Boš videla, tudi tebe nekega dne čaka sreča! :wink:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Zaklenjeno