metuljčica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:Postava ti NIKOLI ne bo prinesla sreče.Sam tok.
Ni to ravno neka absolutna resnica.
Zase vem, da bi bila zelo nesrečna, če bi imela recimo 10 kg plusa od zdajšnje teže - ker se ne bi dobro počutila v svoji koži.

ja, ker tebi očitno veliko pomeni mnenje okolice, mnenje ljudi, ki kot dobro in zdravo sprejemajo samo vitko.
nihče ne reče, da ženska na sliki nima zdravstvenih težav, ampak pazi, tudi veliko suhih žensk ima težave. sama poznam mamino prijateljico, ki je vso svojo mladost pazila, kaj je, ker je na vsak način želela biti suha. sedaj ima take težave z zdravjem, da mora vsak teden v bolnišnico na preiskave.
ni toliko v tem, kakšen si. važno je, da poslušaš svoje telo, ki ti natančno pove, kdaj je lačno, kaj mu paše. in tudi če bi se jaz zaradi tega zredila za 10kg nikoli nebi prenehala jesti tisto, kar mi paše. jaz se bom vedno počutila dobro v svoji koži, naj prijatelji, znanci, naključni ocenjevalci rečejo karkoli.
in kot je že purple napisala, nikoli se ne bom odpovedala polnočni pici ali kebabu ali romantični večerji samo zaradi tega, da bon naslednji dan imela kilogram več.
sicer pa ja, kakor kdo.