Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Tisti program je bivši sicer bil všeč, ker je celo slikco tega nardila na mobitelu (da bo pokazala prjatelci kao) :oops: :mrgreen:
CGPT je problem, če ga uporabljaš za kreativnost, ker je nima, ker nima duše, če ga uporabljaš za pomoč je pa uporaben. Torej CGPT ti bo težko dal dobro idejo za dejt ali pa napisal dobro knjigo, zato pa sprašujem tukaj za ideje :oops: :cool: Bo pa zelo dobro sprogramiral po navodilih, kar mu rečeš, posebno če gre za nek kviz s katerim hočeš samo impression na punco nardit :oops: :cool:
_patchouli_ napisal/-a:Al pa kaj bolj igrivega - mini golf? Muzej cokolade? Lahko na koncu se cokolado posebej zanjo naredis :)
Ne boš verjela, obe ideji sta mi igrivi & všeč :oops: :cool:

hayley, ja, za prvi dejt je mogoče OK pristop, da najbolš da jo ignoriraš, ker s tem izžarevaš samozavest. Oz. za prvih nekaj.

Sam bi moral Ananhas vprašat, pa je ni tukaj (zdaj že nekaj časa ne :? ), ker gre za žensko iz malo drugega kulturnega okolja. Mi je bilo ful všeč, da je sama predlagala večerjo.
Mi je bilo všeč, da sva se relativno hitro slišala po telefonu.
Mi je všeč, da me sprašuje, mi daje pozornost, me teksta... čeprav se še nisva nikoli videla...

Uporablja tudi navadne dejting aplikacije, tam ni bilo matcha (čeprav sem ji vsaj 1x dal super like), bil je pa na šugar dejting platformi. Vizualno mi je tolk všeč, tudi stil oblačenja, da pač, ko mi je po nekaj mesecih odgovorila (sem navezoval stik z njo, ko sem bil s prejšnjo šugar, saj to je verjetno vsem jasno, da sem težko zvest; posebno, če čutim, da mi ženska ne daje tolk nazaj kakor jaz njej), sem si takoj plačal naročnino, da sem videl kaj mi je odgovorila in da sem ji lahk pisal... in je ratalo, da sem prišel do številke :oops: :D :cool:

Skratka, nobenega darila ji še nisem dal, in tudi išče resno zvezo, ne šugar daddy-ja.
Glede na vzorec žensk, ki želijo na hitro zaslužiti, iz njega izstopa. (Seveda pri takih, ki te zmanipulirajo v odnos, na koncu lahk še več zgubiš :twisted: ) Pač nobena se ne bo neki zastonj pogovarjala z mano, še po Tindru se nobena ne pogovarja. Imela sva klic relativno hitro in sva se zaštekala, ker je pač ženska prilagodljiva - velik sprašuje, daje potrditve, se nasmiha... pač je manipulativna, socialno spretna, mal pa okolje iz katerega izvira. Ženske so tam drugačne, drugače vzgojene.

Zdaj problem je, ker je nekaj bolna te dni (zdaj če to ni laž) in lahk da še ne bo tega dejta. :? :roll:

Pač ja, rad sanjarim in fantaziram... ampak vidite, da se hitro zagledam v žensko, ki je lepa, nežna in mi daje pozornost... ker pač ponavadi ne dobivam take pozornosti žensk

-----

Mam pa drug problem, ker je pravkar moja šugar bejbi od mene... tale pa hodi v fitnes (saj Rusinja tud)... in me je povabila v fitnes, da greva naslednjič 1x skup :oops: Na plesne sem jaz vabil ženske, tko da to je kompliment, da je ženska mene povabila v fitnes :oops: (nikoli nisem še nobene povabil v fitnes, prva je to naredila punca... jeeeejjjj :!: :D )

Skratka, imava šugar odnos, danes me je zabolelo, ko je rekla, da pač mi da toliko kolikor plačam, ampak vseeen... ful preveč se pogovarjava o čustvih, ful premočne objeme imava, tko kakor terapevtka pravi... nikoli nimaš sam prijateljskega odnosa s tistim, s kom seksaš... vedno se kaj razvije... posebno če se redno dobivata...

Pač ona mi ni dovolj, mi je všeč, ampak ja, če sem imel toliko žensk, katerim "očitam" da so razvajene... fakin razvajen sem tud sam :rolleyes: :? :lach:

Mal me skrbi, da se bo ona neki navezala name in jo bom prizadel... ker hlepim za onimi manekenkami... Rusinjami npr.

Mal pa ne, ker pač, vidim več opcij go with the flow

-----

Tko da če nazaj odgovorim hayley... ne vem, za to Rusinjo iz drugega kulturnega okolja sem ocenil, da je morda primerno, da ji kakšno primerno pozornost pokažem že na prvem zmenku... da ne pridem tja ravnodušen, češ, jaz sem jack, boš ti mene osvojila... ampak da ji pokažem s kako malenkostjo, da znam lepo poskrbeti zanjo na prvem zmenku.

No. Tako razmišljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ne jaz nisem mislila, da ignoriras, samo d ani nevemkaj nevemkako posebnega, razen ce je to tebi vsec in naredis z levo roko in je to tvoj stil, ma d aneki probavas, kar niti sam nikoli nisi naredil ali ni tvoja ideja, je videt da ni tako sprosceno ali spontano..

Drugace meni pijaca zunaj ne zgleda ignoriranje, do mene je bil moj in se kaksen drugi s katerimi sem sla na pijaco precej pozoren, tudi vse placal, me pospremil, cisto do konca, vljuden zelo skos, mi ponujal, ce gremo se kam kaj jest.. neki tumil, da zraven mene alkohola ne bo pil, da ni gentelmentsko, potem ko jaz nisem mogla celega piva pa takoj popil ostanek, ne vem iz cele komunikacije je bil zelo tak resen in spostljiv in lahko da se kaksen drug kdaj, samo nisem sploh hodila na zmenke v glavnem razen ene 4 ih iz tinderja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

hayley napisal/-a: 11. Jul. 2026 8:32 ..... ma d aneki probavas, kar niti sam nikoli nisi naredil ali ni tvoja ideja, je videt da ni tako sprosceno ali spontano..
100% to - se mi zdi kul da probaš najti nekaj kar nalega na tvojo osebnost/zanimanja, in ne da forsiraš nekaj zaradi izgleda/skrbi kak vtis boš naredil.

če si vsak dan v Tivoliju na gurtni, jo pač povabi na piknik v Tivoli, če ne zamudiš nobenega pub kviza jo povabiš na to,
če je kdo navdušen nad rastlinami greš v tropski ali botanični vrt, če so navdušen glasbenik povabiš na kak manj znan glasbeni dogodek, podobno za umetnost itd, če res potuješ pojdita na potopisno predavanje, če pečeš/kuhaš prinesi s sabo kos nečesa kar si sam naredil itd. kolega je nor na Marvel - z eno od punc sta šla gledat v kino ko je bil zadnji superhero film. njej je blo čisto mimo, beseda je potem nanesla še na druge hobije in sta že na prvem dejtu v živo ugotovila da imata res preveč različne interese in stil življenja da bi to funkcioniralo na dolgi rok :) .
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Odgovori