CGPT je problem, če ga uporabljaš za kreativnost, ker je nima, ker nima duše, če ga uporabljaš za pomoč je pa uporaben. Torej CGPT ti bo težko dal dobro idejo za dejt ali pa napisal dobro knjigo, zato pa sprašujem tukaj za ideje
Ne boš verjela, obe ideji sta mi igrivi & všeč_patchouli_ napisal/-a:Al pa kaj bolj igrivega - mini golf? Muzej cokolade? Lahko na koncu se cokolado posebej zanjo naredis![]()
hayley, ja, za prvi dejt je mogoče OK pristop, da najbolš da jo ignoriraš, ker s tem izžarevaš samozavest. Oz. za prvih nekaj.
Sam bi moral Ananhas vprašat, pa je ni tukaj (zdaj že nekaj časa ne
Mi je bilo všeč, da sva se relativno hitro slišala po telefonu.
Mi je všeč, da me sprašuje, mi daje pozornost, me teksta... čeprav se še nisva nikoli videla...
Uporablja tudi navadne dejting aplikacije, tam ni bilo matcha (čeprav sem ji vsaj 1x dal super like), bil je pa na šugar dejting platformi. Vizualno mi je tolk všeč, tudi stil oblačenja, da pač, ko mi je po nekaj mesecih odgovorila (sem navezoval stik z njo, ko sem bil s prejšnjo šugar, saj to je verjetno vsem jasno, da sem težko zvest; posebno, če čutim, da mi ženska ne daje tolk nazaj kakor jaz njej), sem si takoj plačal naročnino, da sem videl kaj mi je odgovorila in da sem ji lahk pisal... in je ratalo, da sem prišel do številke
Skratka, nobenega darila ji še nisem dal, in tudi išče resno zvezo, ne šugar daddy-ja.
Glede na vzorec žensk, ki želijo na hitro zaslužiti, iz njega izstopa. (Seveda pri takih, ki te zmanipulirajo v odnos, na koncu lahk še več zgubiš
Zdaj problem je, ker je nekaj bolna te dni (zdaj če to ni laž) in lahk da še ne bo tega dejta.
Pač ja, rad sanjarim in fantaziram... ampak vidite, da se hitro zagledam v žensko, ki je lepa, nežna in mi daje pozornost... ker pač ponavadi ne dobivam take pozornosti žensk
-----
Mam pa drug problem, ker je pravkar moja šugar bejbi od mene... tale pa hodi v fitnes (saj Rusinja tud)... in me je povabila v fitnes, da greva naslednjič 1x skup
Skratka, imava šugar odnos, danes me je zabolelo, ko je rekla, da pač mi da toliko kolikor plačam, ampak vseeen... ful preveč se pogovarjava o čustvih, ful premočne objeme imava, tko kakor terapevtka pravi... nikoli nimaš sam prijateljskega odnosa s tistim, s kom seksaš... vedno se kaj razvije... posebno če se redno dobivata...
Pač ona mi ni dovolj, mi je všeč, ampak ja, če sem imel toliko žensk, katerim "očitam" da so razvajene... fakin razvajen sem tud sam
Mal me skrbi, da se bo ona neki navezala name in jo bom prizadel... ker hlepim za onimi manekenkami... Rusinjami npr.
Mal pa ne, ker pač, vidim več opcij go with the flow
-----
Tko da če nazaj odgovorim hayley... ne vem, za to Rusinjo iz drugega kulturnega okolja sem ocenil, da je morda primerno, da ji kakšno primerno pozornost pokažem že na prvem zmenku... da ne pridem tja ravnodušen, češ, jaz sem jack, boš ti mene osvojila... ampak da ji pokažem s kako malenkostjo, da znam lepo poskrbeti zanjo na prvem zmenku.
No. Tako razmišljam.