Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Hayley tvoj komentar sem izbrisala, ker je pod vsakim normalnim nivojem in nimaš nobene pravice objavljati stvari, ki so del mojih osebnih socialnih omrežij.

To je moje zadnje opozorilo pred ban-om.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Se počutim bad, da sem jaz zdaj to pogrel in sprovociral ta kreg, ki tli med hayley in nekaterimi... nisem vedel, da bo do tega prišlo. :( Prosim, ne komentirajte anymore, naj se drži vsaka zase, da spet ne skočite ena na drugo :roll:

Bom zdaj izkoristil priložnost in vse skup nase napeljal :lach:

hayley napisal/-a: 07. Jan. 2026 8:26 Recimo ze mmmju verjetno ni lepo brat, kako ima nekdo fajn delujoco druzino in podobno, ko on je brez punce.
Ma mene je bolelo kot študenta to oz. mi je bilo neprijetno, ko je prijatelj lubčal punco s katero je v študentu skup živel, pred mano... jaz sem pa bil brez tovrstnih izkušenj... in mi je bilo neprijetno oz. me je mučilo... skratka ni mi bilo ql... vsaj takrat ne :twisted:

Zdajle me najbolj boli, da ne dejtam (dobro)... torej zaboli me, če moje prijatelje/znance/sodelavce kar punce začnejo ogovarjat, ponovno recimo pred mano... medtem ko vem, da mene malokatera ogovori... to je moja največja notranja bolečina oz. trigger, ki ga zadržim v sebi, trenutno... to mam na spisku, da s terapevtom/-ko začnem predelovat 1x
Ta hip sem fauš bestiču, ki se sicer ful muči, ful bi seksal oz. sam ne ve kaj bi, ampak hkrati ima kmalu spet Tinder oz. sorodna aplikacija zmenek... pol če mu spet ne bo ratalo bo spet travmiral kolk je grozno vse in vse... jaz bi tud kak zmenek dobil/imel :!: ...pa mi gre precej slabše od njega ta prvi vtis, čeprav če bi do zmenka prišel, bi pa lažje speljal kot on... ne vem kaj je njegov problem :twisted: :lach: (če sem mal žleht nazaj... čeprav on do mene ni žleht, sam fauš sem mu)

To, da nekdo živi v zakonu z otroci, srečno/nesrečno... v to se ne spuščam. Saj določene nesrečne oz. nekompatibilne zveze na daleč vidim... posebno če so podobne mojima staršema... sta se zadnjič neki malo pičila, zdej je fotr ves iz sebe, sina bi spraševal za nasvet oz. samo jamral... jaz ga itak vidim kot šibkega moškega, ker pač ni vedel zadovoljiti žene (ne mislim zdaj spolno), je osrečiti... kaj mi bo taki jamral.
Itak totalna idiota, da sta trpela cel lajf... res je, da otroka potem nisva imela travme ločitve in organizacijskih problemov povezanih s tem... ampak onadva nista ostala skup zarad otrok... sam res mi ni jasno zakaj sta sploh šla skup, nekompatibilna kot sta, da sta se pol cel lajf kregala/prepucavala pred otroci... nista niti pokazala, da imata neke skupne interese, neke normalne/zdrave komunikacije itak nista premogla... in od česa bi potem njuni otroci lahk razvili neke normalne socialne spretnosti...

Fak, jaz res ne bi tko živel. Dolgo sem vztrajal s svojo, verjetno sem šel v podobne vzorce iz otroštva, ker so mi (po)znani, mogoče sem imel več sreče kot nesreče oz. nekaj me je res prizadelo v zvezi z njo oz. njenim odnosom do mene, da sem to prekinil, ampak hvala Bogu, da sem prekinil ta odnos :!:

Pa četudi imam zdaj prekletstvo, da druge ne najdem oz. najdem ali pa iščem še bolj problematične punce/ženske od bivše... ampak ja, z bivšo res nisva bla za skup... saj še na terapijo ni hotla it, vedno našla nek izgovor, da ne bi šla, najprej je bil to otrok oz. varstvo, pozneje to več ni mogel bit otrok... itak bi bilo neplodno it na terapijo z njo, ker bi verjetno tam lahk ugotovila to kar je moj skupinski terapevt po nekaj letih terapije na skupini pač na glas pred vsemi rekel: nekompatibilno partnerstvo... kljub temu sva ostala v takem partnerstvu vse do konca moje terapije, mi je bilo težko da sva šla narazen... ampak, ja, bolje je da trpim sam kot z njo v takem odnosu...

Mogoče sem res velik trpel odkar sem sam, ampak iz psihofarmaki podpore (ker itak tudi tam noben ni vedel argumentirat zakaj mi daje tako terapijo in tudi sam nisem vedel kako jo zlorabljam; subjektivno sem samo vedel kaj mi (približno) ustreza :) ) sem šel na homeopatijo, pa dol s kofeina... so bile kar spremembe tud na tej ravni
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Mmm seveeda nisi ti nic kriv, tebi sem furjasto odpisala kolikor me je razjezil tvoj post. In ful lepo si odpisal nazaj.
Ostali je videt, da svoje lastne frustracije, zaradi katerih se umesavajo, ti ni si kriv za NJIHOVE frustracije.

Jaz imam v svojem zivljenju svoje dobre, dolgoletne prijateljice( in to tudi veliko o meni pove, v nasprotju z ljudmi, ki prijateljev nisp sposobni obdrzat) in svoj krog ljudi in res ne rabim, d abi me neke babe iz interneta imele rade ali karkoli. Ce bi iskala druzenje in spoznavanje novih ljudi, bi sla pac v tako skupino na netu, kjer to obstaja.
Mmm tebe je bilo cisto ok videti v zivo, ce izvzamem nase prvo snidenje, ki je bilo res awkward.

Moje misli na sploh zacetek pisanja s strani saarijarvi, se bolj direktno in neoplepsano do zdaj, kot se je ona spravila name.
——————————————————-

Moje iskreno mnenje je, da si preprosto zabita, prezabita, da bi doumela, kaj forum je. Ce bi jo za vrat dusil, bi trdila kot nepristevna, da ona ve vec o osebi, ki je poste napisala, oseba ki ima 99% svojega zivljenja zakritega in tisti procent kolikor je kaj zelela dat ven iz sebe napisala na objavi. Zato mislis, da c enekdo 2 x v letu napise, da je skregan s partnerjem, da je pri njem neki narobe in mu mores it ti tezit???

Sama imas res veliko za pokazat. Ocitno manjka par desetakov IQja.( prvo pravilo je, da zgleduj se po nekom, poslusaj nasvete, ki ima zivljenje porihtano, taksno, kot bi ga imel sam, ne po nekom, ki ga ima se 100x bolj raztresceno od tebe! Glej samo dejanja, realno stanje stanje pri cloveku, kako zivi, nikoli zgolj besed in hvalisanja!!!)
Poleg tega manjka tudi custvene inteligence, ce mislis, da ni normalno, da je clovek kdaj slabe volje in ravno to napise na forum, ker rabi dat ven. Hvalit se pred neznanci res ne rabim. Poleg tega pa sem se vedno vecinoma pozitivne stvari pisala na forum glede svoje druzine in kaj se mi dogajja.
Ona ocitno vidi med 2000 komentarji enega negativnega in na to se bo zenska obesila. Takih ljudi se je treba ognit v resnicnem zivljenju in tudi na forumih, da ne dajejo svoje neg energije nate.

Poleg tega komentiranje utrujenosti in razdrazenosti glede otrok, dojenckov, nosecnice:

Moje mnenje je, da si prenesposobna, da bi sam imela druzino, drugace bi jo ze imela in vlagala trud vanjo in se pocutila, tako kot se mame pocutijo.
In prenesposobna pri skoraj 35 dobiti tipa, ki je normalen in zainteresiran za imet druzino in otroke.

Koliko more bit nekdo zmesan in neuravnovesen, da nosecnici/ mami z dojenckom/ malckom govori in se spravlja nanjo, da ne sme biti slabe volje in utrujena? KOLIKO?

——————————-
Mmm glede tebe ne vem drugega kot terapije priporocit in ne mislim, zdaj, da bi terapija vse popravila.
Ne rek obstaja, da osebna rast je, da sprejmes, kar se spremeniti ne da in da delas na tem oz spremenis, kar se spremenit da.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

hayley napisal/-a: 08. Jan. 2026 7:12 Mmm tebe je bilo cisto ok videti v zivo, ce izvzamem nase prvo snidenje, ki je bilo res awkward.
Ojoj, jaz se spomnim, da je bilo 1x februarja 2020. Šla sva v Cacao. :oops: Živel sem še pri bivši.

Ne vem zakaj sva bila zunaj, kjer me je zeblo, OK, ti si kadila, nevem zakaj sem pivo pil (OK, ker sem hotel biti preveč prijazen in ustrežljiv, ampak pivo že tko ni moja pijača, Cacao pa ne lokal za tako pijačo)... včeraj sem šel gor (kjer je res lep plac tako za pogovor kakor za dejt), ker sem imel nek opravek v mestu in sem rabil počakat, naročil kakav (OK, cuker pač :twisted: ...in premalo mi je mleko spenila ali je pa predolgo nosila gor, ni bil glih top, še vedno je bil dober; pa predrag je (bil) :!: )... in vmes videl dva študenta na dejtu... Kolk kjut :oops: Pol sem se spomnil, da bi jaz tudi. Pa saj sem bil že na dejtu tuki z eno, ki mi ni bila všeč, pa recimo s tabo, ki pravi, da je bilo awkward
Can't help you. Sam pol me nisi direktno zavrnila, pol je pa prišla korona in je bil precej dober izgovor, da se nisva več rabila videt :twisted: :roll:
Mmm glede tebe ne vem drugega kot terapije priporocit in ne mislim, zdaj, da bi terapija vse popravila.
Ne rek obstaja, da osebna rast je, da sprejmes, kar se spremeniti ne da in da delas na tem oz spremenis, kar se spremenit da.
Saj drugače berem knjige. Tudi za dušo.
Fizioterapijo sem že lani in predlani delal, vaje tud... zdej lahk še mal psihoterapije, mal fitnesa oz. še vaj za kak drug del telesa... take malenkosti lahk zase nardim/delam :oops: :) :cool:
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ja in imela sem 26 let, ko si v eni temi se cudil, da imam zdaj samo 32 in Ne vec. In ti si imel toliko kot jaz zdaj oz kaksno leto vec.

Ne vem, ce si me zdaj spet nekaj tako direktno vabil na naslednji dejt? Mislim, bilo je bolj spoznavanje kot prav nevenkaksen dejt.

Jaja, sem se upgradala do obdobja, ko sem sla na tinder, enemu, ki mi je po koncu dejta reekel, da se mu zdi, da sva se ujela, sem mu kar direkt takoj rekla, da po moje pa se nisva. Mogoce bi mogla se bolj podrobno dodati, da tudi ne pricakujem, da se bom naprej se videla z njim, ker se je pol jezip po smsih, ko sem ga blokirala ali odstranila iz svojega tinderja. Ampak je bil res cudak in tecen. In star. Ceprav zgledal vsaj 10 let manj od starosti.

Vsaj naslednja srecanja niso bila tako awkward kot tisto prvo, (meni se je zdelo, da so nas se ene punce pri sosednji mizi opazovsle in se mogoce posmehovale, kako sva bila awkward), ko sva se neplanirano nasla v Emporiumu se mu zdi, da je bilo zelo sprosceno.
Nisem pa jaz imela plana se dobivati v romanticnem smislu.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Pač ja, ne vem zakaj bi te vabil direktno na dejt, spoznavanje je bilo, ampak saj si mi pozneje rekla, da si imela tremo, ko si si z mano dopisovala nekaj prej... da sm tko avtoritativno-samozavestno deloval čez besede :| :D

Pač, ko si me zagledala, te je minilo, to je bil glavni problem najinega dejta oz. spoznavanja. #videz #first-impression

Nič hudega. Ni vedno slab prvi vtis pokazatelj česarkoli, lahko bi mi dala možnost, mogoče sem upal da mi boš, ampak mi je pač nisi. S tem morda tudi sebi zapiraš možnosti za karkoli drugega kakor odnos na podlagi videza. Ti si zdaj itak vezana, tak da to ni več pomembno. Ampak nasploh pravim.

Posmehovanja nisem zaznal, sicer zdele me boli k*, oz. če bi mi zdajle rekla, da misliš, da se mi/nama posmehujeta, bi pa pristopil k tisti mizi... ne vem ali bi potem to zgledalo kot v klubu... zadnjič sta dve, ki sta se držali zase, saj je bilo očitno da se držita zase, mal spogledovali pa sta se vendarle (z vsakim)... no po tistem ko sem pristopil, sta ugotovili, da imata dost in sta šli domov :/ :)

A sem tako strašilo bi lahko rekel? Al pa če z druge strani gledam... kdo ima zdaj več samozavesti? Jaz sem ju pregnal, recimo... ne pravim, da sem ju želel pregnati, nič jima nisem hotel... ampak pač jebiga... bil sem močnejši. Praviloma sem psihološko močnejši od večine folka, ker večini teh lepim puncam je nerodno pa še strah jih je... neke hude samozavesti ni, zato pa morajo vizualno ful hudo zgledati, pa samo neke močne tipe iščejo, ki jim potem potrjujejo njihovo nizko?/slabo? samopodobo :?:
"Tema je tvoja svetloba.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

hayley napisal/-a: 08. Jan. 2026 7:12
Moje iskreno mnenje je, da si preprosto zabita, prezabita, da bi doumela, kaj forum je. Ce bi jo za vrat dusil, bi trdila kot nepristevna, da ona ve vec o osebi, ki je poste napisala, oseba ki ima 99% svojega zivljenja zakritega in tisti procent kolikor je kaj zelela dat ven iz sebe napisala na objavi.

...

Sama imas res veliko za pokazat. Ocitno manjka par desetakov IQja.

...

Moje mnenje je, da si prenesposobna, da bi sam imela druzino, drugace bi jo ze imela in vlagala trud vanjo in se pocutila, tako kot se mame pocutijo.
In prenesposobna pri skoraj 35 dobiti tipa, ki je normalen in zainteresiran za imet druzino in otroke.

...

Koliko more bit nekdo zmesan in neuravnovesen, da nosecnici/ mami z dojenckom/ malckom govori in se spravlja nanjo, da ne sme biti slabe volje in utrujena?
A se bomo res kolektivno pretvarjali, da je to sprejemljiv način komunikacije?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ne.
Izražanja ne bi pripisala odraslemu človeku z manirami. Če jih nimaš, pa izgleda kot zapis zgoraj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

hayley je šla na oddih za teden dni :schreiben:

Meni res ni do tega, da bi forum izgubil še enega člana. Ampak daj no.
Odgovori