Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
LaBonita napisal/-a:ja saj grem drug teden h ginekologu...ampak tako me je zanimalo....ker 3 leta nisem imela problemov, kosem imela femoden potem pa mi je predpisal harmonet zato ker so kao femoden ukinli....in potem so se začeli problemi...
zadnje par mesecev predvsem s pritiskom...
ma po eni strani si bojim to vse povedat ginekologu ker potem mi jih pa ne bo hotel več predpisat tabletk..tudi če zdaj naredim eno leto pavze![]()
yarina so kaj posebnega?
a je šla katera s harmonet na yarino?
dj nehi res so femoden ukinl?? 100 posto??
ne se sekirat punce, očitno me je ginekolog naplahtal, to mi je reku pred enim letom
nevem zakaj mi je to reku...so bile pa edine tabletke s katerimi sem bila zadovoljna
nevem pa zakaj je to naredil in kaj je imel do tega...
v glavnem sedaj sem po netu opazila da Yarina in Femoden so od firme Schering, Harmonet pa od Wyeth ali neki takega...tako da bom poskusila z Yarino...

nevem pa zakaj je to naredil in kaj je imel do tega...
v glavnem sedaj sem po netu opazila da Yarina in Femoden so od firme Schering, Harmonet pa od Wyeth ali neki takega...tako da bom poskusila z Yarino...
- ~Papillon~
- Debatorica
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Jah, izmeri si ga. Ginekologinja oz. sestra te najbrž, ko prideš po nov recept, samo vpraša, če imaš kake probleme. Če nimaš doma merilca krvnega tlaka, ji naslednjič reci, če ti lahko izmeri pritisk. Al pa ga greš k osebni zdravnici izmerit, sej zato je ona tam konec koncev.
Pa ne bit zdej tako prestrašena
Opažam, da se malokateri to zgodi. pa ne vem,... mogoče se ne vsaki full poviša. Če je tam nekje do 90/140 baje še ni panike. Ma vpraši zdravnico, jaz ti ne bom svetovala, ker nisem iz te stroke 
Pa ne bit zdej tako prestrašena

Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Jz pa že ene 3 leta jem femoden in res morem reči, da nimam nobenih problemov. Nisem se zredila zaradi tablet, na čustva mi čiz nč ne vpliva, na libido tud ne, na počutje čiz ne, menstruacije so take kot, da jih ni, ker me res nč ne boli, prej sem pa umirala od bolečin. Tko, da lahko samo pohvalim te tablete.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mislim, da je ena punca že nekje omenjala, da je ob jemanju tabletk Lyndinette njen obraz postal popolnoma pikast.
Isto se trenutno dogaja meni. v vseh najstniških letih in tudi sedaj se mi je naredil en mozolj na pol leta sedaj pa, ko jemljem te tabletke sem po bradi,okrog ust in nekje na čelu popolnoma pikasta. Počakam, še eno škatlico in, če se stanje ne bo izboljšalo grem obvezno menjat.
Isto se trenutno dogaja meni. v vseh najstniških letih in tudi sedaj se mi je naredil en mozolj na pol leta sedaj pa, ko jemljem te tabletke sem po bradi,okrog ust in nekje na čelu popolnoma pikasta. Počakam, še eno škatlico in, če se stanje ne bo izboljšalo grem obvezno menjat.
-
- Sramežljivka