Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem full ponosna nanjo! :love: :kuss: :respekt:
Je rekla, da ji je bilo full všeč in bo drugo leto spet šla. Krasno!

- se veselim podaljšanega vikend pobega na morje. Upam, da bo vreme zdržalo…

- že točno vem, da me bo vzgojiteljica jutri postrani gledala :rolleyes:
Jah, to je pa tako, če ni možnosti izbire…

- mi je super, ker je spet vse čisto. Popoldan ko pridem domov, samo še zlikam kdo konca.

- sem se navadla, da se več toliko ne sekiram in zdaj rajši samo zaprem vrata od (otroških) sob, namesto, da bi skos samo pospravljala :lach: ;D

- imam plan v soboto malo urediti vrt. Sajenje, pletje in gnojenje. Se bo lovorikovcem čisto odpeljalo :mrgreen: Ne morem verjeti, kako lepo rastejo.

- bi mogla it v shopping. Po kopalke in kakšne lepe lanene hlače. Bele po možnosti. Pa da niso na korenček.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- sem bila prvic v lajfu v kozmeticnem salonu. Zrtvovala malo plus ur sluzbe, da sem sla prej in ne sele konec maja popoldanski termin.
- ful casa oz par mesecev sem ze to planirala in zdaj sem koncno sla
- tudi nisem vedela katerega sploh izbrati, ker nisem se nikoli bila v nobenem kozmeticnem, ma evo ta zdaj je ce ne drugega manj kot 10 min os sluzbe in manj kot 10 min od doma
- pase prit malo prej domov in imet malo miru pred tamalim. Planiram pa ta cas likat in zlagat ogromno kupov. In kosilo bom se mogla skuhat.

- imamo naslednji teden dopust, komaj cakam
- zdej je dilema, ali iti prej se za en dan ali 2 do moje mame malo cesenj pobrat, ker prej nismo mogli it do mame, ker Je ful zbolela, ker smo jo nalezli z virusom od tamalega, ki ga je iz vrtca prinesel ali ne gremo in gremo takoj na pot in pol tvegamo, da cesenj ne bo vec ali bodo pa te crvive, ki pridejo na koncu

- smo bili vceraj spet cel dan oz vecino dneva na izletu, te malo utrudi.

- jooj, me mika to poletje skoraj bolj po nekih hribih hodit kot na morje. Ampak neke nevarne oz visje ture s tamalim ne smes it najbrz?
- tamalega zdaj zadnji cas kar js skos nosim na hrbtu, sem pac bolj fit od mojga in še z nahrbtnikom hitrejsa, cca 16 kg mata mali in nosilka nahrbtnik skupaj.
- sem vceraj prvic tako stala in gledala ene par 2 tisocakov pred sabo
- nisem se nikoli v zivljenju sla na nobenega 2 tisocaka
- me skoraj malo mika, da bi sla raje po Bosni kot tam kamor gremo
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori