- sem bila prvic v lajfu v kozmeticnem salonu. Zrtvovala malo plus ur sluzbe, da sem sla prej in ne sele konec maja popoldanski termin.
- ful casa oz par mesecev sem ze to planirala in zdaj sem koncno sla
- tudi nisem vedela katerega sploh izbrati, ker nisem se nikoli bila v nobenem kozmeticnem, ma evo ta zdaj je ce ne drugega manj kot 10 min os sluzbe in manj kot 10 min od doma
- pase prit malo prej domov in imet malo miru pred tamalim. Planiram pa ta cas likat in zlagat ogromno kupov. In kosilo bom se mogla skuhat.
- imamo naslednji teden dopust, komaj cakam
- zdej je dilema, ali iti prej se za en dan ali 2 do moje mame malo cesenj pobrat, ker prej nismo mogli it do mame, ker Je ful zbolela, ker smo jo nalezli z virusom od tamalega, ki ga je iz vrtca prinesel ali ne gremo in gremo takoj na pot in pol tvegamo, da cesenj ne bo vec ali bodo pa te crvive, ki pridejo na koncu
- smo bili vceraj spet cel dan oz vecino dneva na izletu, te malo utrudi.
- jooj, me mika to poletje skoraj bolj po nekih hribih hodit kot na morje. Ampak neke nevarne oz visje ture s tamalim ne smes it najbrz?
- tamalega zdaj zadnji cas kar js skos nosim na hrbtu, sem pac bolj fit od mojga in še z nahrbtnikom hitrejsa, cca 16 kg mata mali in nosilka nahrbtnik skupaj.
- sem vceraj prvic tako stala in gledala ene par 2 tisocakov pred sabo
- nisem se nikoli v zivljenju sla na nobenega 2 tisocaka
- me skoraj malo mika, da bi sla raje po Bosni kot tam kamor gremo
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- ful pase tudi danes it prej iz sluzbe in v kozmeticni
- mi je v bistvu ful fajn v kozmeticnem, pa sem sele v prvem ever
- ful fajn, ko prdes v bistvu cel zaspan iz sluzbe, da lahko tam pezis in nic ne delas
- sem si zdaj nakupila skupaj ze 5 izdelkov za kozo neko njihove linije, ki jo prodajajo, brez nobenih dodakov, brez xy stvari, ker mi te trgovinske skodijo
- imam menda ekstremno tanko in reaktivno kozo na obrazu, drugje po telesu pa cisto drugacno, dobro no, da nimam povsod tako obcutljivo
- nisem zdaj prepricana ali bi sli malo po Srbiji ali po Bosni se peljat, menda oboje bi bilo za tamalega prevec…
- je bil vceraj ful utrujajoc dan po vseh likanjih ciscenjih in se ogromno me caka, zjutraj sem tamalega peljala in sla iskat, ker je on delal 24 ur, s tamalim se ukvarjala non stop do spanca… Danes ga gre se dobro on iskat.
- imam v planu, da bi mogoce sla se na pedikuro/ manik. In tudi mogoce se k psihoterapevtki v prihodnosti
- da fajn da po vseh letih, ko sm imela neko rdeckasto kozo, sem koncno sla k kozmeticarki
- menda, da vit C ni dober zame, ker imam ze tako ali tako ful mocno prekrvavitev in ne rabim se bolj ali nekaj takega in se sonce privablja oz povecuje ucinek
- se morem prijavit se k frizerju in mam plan tudi na kake manikure ali kaj podobnega it v Prihodnje
- da v bistvu sploh v dnevu nimam vec casa za gledat mastersefa, ker sem ga gledala kak mesec nazaj..
- da drugace so mi ful vsec, masaza dlani in masaza obraza, stokrat bolj kot seks( se vedno nimam libida po porodu), moj to kdaj dela mi po dlani, ta zdaj kozmeticarka je tudi nekaj masirala roke vmes, ko imas masko gor, ampak je prenezno, ne zadene tako tock kot moj, ker menda, da imas tudi po celi dlani neke tocke, ki so povezane s celim telesom, tako kot stopala. Posebi ce si napet in imas cist trde in napete neke dolocene misice v dlani, ful pase.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- sem vesela, da je preiskava za mano in da je vse ok.
- upam, da mi to zdaj dalo mir dolgoročno.
- se mi ne da jutri v Budimpešto. Bo urnik tako natrpan, da niti ne bom imela časa za kakšne oglede mesta.
- sem full spala zadnje dni. Je pasalo.
- Se še zdaj malo čudno počutim po tistem obisku aprila in se včasih še spomnim, kako neprijetno je bilo.
- če gre vse po planu, bo maj najbolj aktiven mesec do zdaj v tem letu in prav paše.
- se mi zdi, da sem zdaj že ufurana v tek in tudi v fitnes. Zdaj bo treba dobit na mišični masi. Do konca leta je cilj, da sem v najboljši telesni formi na sploh do zdaj.
- moram si kupit še en tracker aktivnosti in spanca. Se še odločam.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)