Spletne trgovine
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^iz kje si pa naročala? Če iz EU, potem bi že morala prit do tebe, če pa iz kje drugje, pa lahko traja tudi dlje, ja.
Kontaktiraj prodajalaca oz. še enkrat preveri kaj pravi glede časa pošiljanja (običajno povejo nek predviden rok dobave; ali na strani izdelka pod ceno poštnine ali pa v mejlu, ki ga prejmeš ob plačilu), če pa še kakšen teden ne bo, pa začni počasi težit prodajalcu, hkrati pa še na "customer service" od ebay-a piši.
Kontaktiraj prodajalaca oz. še enkrat preveri kaj pravi glede časa pošiljanja (običajno povejo nek predviden rok dobave; ali na strani izdelka pod ceno poštnine ali pa v mejlu, ki ga prejmeš ob plačilu), če pa še kakšen teden ne bo, pa začni počasi težit prodajalcu, hkrati pa še na "customer service" od ebay-a piši.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Potem je dejansko minilo 15 delovnih dni od nakupa? Potem pa res počaki še kakšen teden - če te pa preveč skrbi, pa piši prodajalcu še enkrat.messfox napisal/-a:Se mi zdi da štetejo samo delovne dni, dobava je do 20 delovnih dni se mi zdi.
Tukaj piše več o takem problemu.
"Če prodajalec še ni uredil zadeve, nas kontaktiraje za pomoč. "Primer" lahko odprete 3 dni po predvidenem datumu dobave oz. 7 dni po zaključeni avkciji izdelka (vsi imajo "end date"), če vam ni bil dan podatek o predvidenem datumu dostave."
"Obrazec za prijavo", klikni "My item hasn't arrived yet, what do I do?" in sledi navodilom.
-
- Cosmopsiho
urš
adidas originals imajo na www.kickz.com je nemška zadeva poštnina pa znaša 15€ če maš pa sorodnike v avstriji pa lahko njim pošljše je pa zastonj
drgače je pa www.yoox.com huda stran pa še ni poštnine
U.K.
adidas originals imajo na www.kickz.com je nemška zadeva poštnina pa znaša 15€ če maš pa sorodnike v avstriji pa lahko njim pošljše je pa zastonj

drgače je pa www.yoox.com huda stran pa še ni poštnine

- Rebeka Kupec
- Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
- Manca Smolej
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Hja, vsakič ko kupujem na spletnih trgovinah me je strah ... Pa sem vseeno kar nekajkrat poizkusila kupiti kakšno tehnično strav na ceneje.si in sem zelo zadovoljna.
Oblek/čevljev/kozmetike si ne upam kupovati preko spleta saj nikoli ne veš kaj dobiš, ali ti bo majica prevelika in ali boš dobil fake parfum- tako kot ga je moja teta.

Oblek/čevljev/kozmetike si ne upam kupovati preko spleta saj nikoli ne veš kaj dobiš, ali ti bo majica prevelika in ali boš dobil fake parfum- tako kot ga je moja teta.
^če naročaš iz preverjenih strani (razni ebay seveda izvzet), ni nobenega strahu. edino obleka je lahko prevelika/premajhna.
jaz vidim edino negativno stvar (in zato se nakupov prek spleta ne poslužujem), ker nekateri ne pošiljajo v slo, ali je poštnina previsoka, ali je zraven še carina in pač potreba po kreditni kartici (ki je drugače ne rabim in imam za zdaj samo navaden študentski račun).
jaz vidim edino negativno stvar (in zato se nakupov prek spleta ne poslužujem), ker nekateri ne pošiljajo v slo, ali je poštnina previsoka, ali je zraven še carina in pač potreba po kreditni kartici (ki je drugače ne rabim in imam za zdaj samo navaden študentski račun).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel