Blow job
-
- Sramežljivka
sam nekaj me zanima. sicer sem že prebrala pol te teme pa se mi je ustavilo, tam nekje k so se začel kregat. Nema veze
Zadnjič sem prvič prakticirala Blow-job. valda, vse skupaj popolna neznanka, vendar me je tip usmerjal, tak da tu ni blo panike.
me je pa ena stvar zbegala, je tudi pol nisem omenjala
, kondom na penisu med fafanjem?!
je to normalno, al ka? po želji? k mi res ni sedu, sam njemu je blo pa kul
Zadnjič sem prvič prakticirala Blow-job. valda, vse skupaj popolna neznanka, vendar me je tip usmerjal, tak da tu ni blo panike.
me je pa ena stvar zbegala, je tudi pol nisem omenjala

je to normalno, al ka? po želji? k mi res ni sedu, sam njemu je blo pa kul
Horus napisal/-a:Well, kondom med fafanjem ma samo eno prednost. Tipu ni treba skrbet, da bi te sokiral z nepricakovanim izstrelkom ampak se lahko prepusti. Seveda to velja, ce noces dobiti v usta njegove sperme. Ni ravno najbolj fajn, ko te s toplimi in vlaznimi usti zenska prpela tik do roba, pol pa preprime v roko (hladen zrak, dost manj vlazno) in tako konca. Kondom to prepreci.
Ce pa nimas nic proti spermi v ustih pa kar dol z njim
Super nasvet, samo bistvo si pozabil povedat.

Men je Blow-job čist normalna stvar, oz. je ne delam zato, ker bi jo "mogla" ampak zato, ker ob tem uživa moj partner jst pa tudi. Men je to užitek, ne razumem čist kako nekaterim ni (al pa se jim celo gabi).
Ampak to je gledano iz stališča resne zveze, za one-night stand al pa krajšo zvezo tud pr men ni to nikoli prišlo v poštev. Nevem, men je med običnim sexom in tem, da ga nekomu potegnem (in obratno) kr razlika. Fafanje se mi zdi velik bolj intimna stvar, zato tut vrjetno pri nekaterih puncah odpor (predvsem pri krajših zvezah).
Ampak to je gledano iz stališča resne zveze, za one-night stand al pa krajšo zvezo tud pr men ni to nikoli prišlo v poštev. Nevem, men je med običnim sexom in tem, da ga nekomu potegnem (in obratno) kr razlika. Fafanje se mi zdi velik bolj intimna stvar, zato tut vrjetno pri nekaterih puncah odpor (predvsem pri krajših zvezah).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
jaz se tudi strinjam z renatko_ glede stopnje intimnosti oralca ali pa seksa in ne razumem, da ene punce rajši vlečejo tipom, ki jih nekje spoznajo in so ob tem še nekako ponosne, ker niso takoj prvič seksale z njimi
meni je to tudi en najboljših aktov pri seksu, ampak ni pa bil prisoten še pri nobenem mojem "prvem seksu", ker se mi zdi precejšnja razlika, če maš ti nek spolni organ v ustih ali pač kje drugje v telesu..

meni je to tudi en najboljših aktov pri seksu, ampak ni pa bil prisoten še pri nobenem mojem "prvem seksu", ker se mi zdi precejšnja razlika, če maš ti nek spolni organ v ustih ali pač kje drugje v telesu..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Tearjerker
- Cosmopsiho
rachka_ napisal/-a:da ene punce rajši vlečejo tipom, ki jih nekje spoznajo in so ob tem še nekako ponosne, ker niso takoj prvič seksale z njimi![]()
Jaz bi rekla da je to povezano s tem, da ene (blesave, pardon my french) ženske in dečve ostajajo mnenja, da je seks le in zgolj vaginalna penetracija.

nikaragua napisal/-a:^^ se strinjam. pri resni zvezi je to nekaj popolnoma normalnega! pri krajsih ozirma raznoraznih f** prijatelstvih pa mislm da se redka zenska spusti do blow joba.
ah djdj?? zakaj pa to?

men je to hudo in čist nč gnusnga..in uživam tko k moj tip, raznorazne finoče glede 'jz pa tega ne bom' neštekam