Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst obožujem bučke, medtem ko blow job-a ne najbol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
crazyL1KEme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazyL1KEme »

sam nekaj me zanima. sicer sem že prebrala pol te teme pa se mi je ustavilo, tam nekje k so se začel kregat. Nema veze

Zadnjič sem prvič prakticirala Blow-job. valda, vse skupaj popolna neznanka, vendar me je tip usmerjal, tak da tu ni blo panike.

me je pa ena stvar zbegala, je tudi pol nisem omenjala :? , kondom na penisu med fafanjem?! :?

je to normalno, al ka? po želji? k mi res ni sedu, sam njemu je blo pa kul
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

lol. jah če nimata resne zveze potem je pač iz preventive to čist kul. drgač pa dvomm, da mu je s kondomom bolš kot brez :twisted:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

sam kondom je guma...mislm a nima to ogabnega okusa? to se men čiz čudn sliš...fafat s kondomom :D sam če vama obema paše... :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Horus napisal/-a:Well, kondom med fafanjem ma samo eno prednost. Tipu ni treba skrbet, da bi te sokiral z nepricakovanim izstrelkom ampak se lahko prepusti. Seveda to velja, ce noces dobiti v usta njegove sperme. Ni ravno najbolj fajn, ko te s toplimi in vlaznimi usti zenska prpela tik do roba, pol pa preprime v roko (hladen zrak, dost manj vlazno) in tako konca. Kondom to prepreci.

Ce pa nimas nic proti spermi v ustih pa kar dol z njim ;)

Super nasvet, samo bistvo si pozabil povedat. :roll: Fant najbrž hoče kondom ne zaradi tega, da punci ne bi prišlo v usta, ampak zaradi zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi, ki se lahko prenašajo tudi s fafanjem.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Men je Blow-job čist normalna stvar, oz. je ne delam zato, ker bi jo "mogla" ampak zato, ker ob tem uživa moj partner jst pa tudi. Men je to užitek, ne razumem čist kako nekaterim ni (al pa se jim celo gabi).

Ampak to je gledano iz stališča resne zveze, za one-night stand al pa krajšo zvezo tud pr men ni to nikoli prišlo v poštev. Nevem, men je med običnim sexom in tem, da ga nekomu potegnem (in obratno) kr razlika. Fafanje se mi zdi velik bolj intimna stvar, zato tut vrjetno pri nekaterih puncah odpor (predvsem pri krajših zvezah).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^ se strinjam. pri resni zvezi je to nekaj popolnoma normalnega! pri krajsih ozirma raznoraznih f** prijatelstvih pa mislm da se redka zenska spusti do blow joba.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

takoj za .... :love:

ubistvu bi lah rekla da mam vsakic rajs.... :oops:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jaz se tudi strinjam z renatko_ glede stopnje intimnosti oralca ali pa seksa in ne razumem, da ene punce rajši vlečejo tipom, ki jih nekje spoznajo in so ob tem še nekako ponosne, ker niso takoj prvič seksale z njimi :gruebel:
meni je to tudi en najboljših aktov pri seksu, ampak ni pa bil prisoten še pri nobenem mojem "prvem seksu", ker se mi zdi precejšnja razlika, če maš ti nek spolni organ v ustih ali pač kje drugje v telesu..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

rachka_ napisal/-a:da ene punce rajši vlečejo tipom, ki jih nekje spoznajo in so ob tem še nekako ponosne, ker niso takoj prvič seksale z njimi :gruebel:

Jaz bi rekla da je to povezano s tem, da ene (blesave, pardon my french) ženske in dečve ostajajo mnenja, da je seks le in zgolj vaginalna penetracija. :roll: Tudi jaz sem že naletela na take dečve, ki so izpadle cele svetnice, ker so jih (a la one night stand varjanta) tipom samo vlekle. In jaz sem potem zakompleksana nuna, ker se mi to ni zdelo ravno najbolj hvale vredno (gledano s stališča, da kondom ni bil v igri in folk kar malo pozablja, da se tudi na tak način da fino fasat kakšno bolezen).
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

nikaragua napisal/-a:^^ se strinjam. pri resni zvezi je to nekaj popolnoma normalnega! pri krajsih ozirma raznoraznih f** prijatelstvih pa mislm da se redka zenska spusti do blow joba.

ah djdj?? zakaj pa to? :D itk če je f* frend ga maš že kr neki cajta...po usej vrjetnosti ga poznaš..a kva ste smešne, tipu ne bi, normaln vam pa je da tip vam.. čakte zdj :D

men je to hudo in čist nč gnusnga..in uživam tko k moj tip, raznorazne finoče glede 'jz pa tega ne bom' neštekam :)
punanis
Sramežljivka
Sramežljivka

oi

Neprebrana objava Napisal/-a punanis »

na ti jas povem.... odpni mu hlače primi tiča poliži glavico poglej ga v oči daj celo glavico v usta malo zvakumiraj zadevo poglej ga v oči in potem čedalje več v usta bum bum:P pa ne uporabljaj zob:P da nau bolelo gaXD
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^haha direkt tko :D noben se ne bo prtožvou hehe sam mislu bo kok obvladaš haha
punanis
Sramežljivka
Sramežljivka

jo

Neprebrana objava Napisal/-a punanis »

aja pa če se ti neda več ga ful drgni pod glavico sam ne tk da ga bo bolelo pa boš prei fertik.
mam pa en rekvizit da probaš pa ti povem če je prav:P haha:D
Odgovori