Bombonči napisal/-a: OK, sej je jasno da ne boš bil z nekom ki ti je antipatičen do te mere da ga niti lupčknit ne moreš, ampak a bi res vsi radi neke ultra super hude modele? Jaz ne...imam raje simpatičnega fanta, ki me nasmeji v nulo, in se zraven njega počutim kot princeska, pa da me privlači in se dobro lupčka itd, kot pa nekoga ki mi bo flirtaril s puncami na vsakem koraku in iskal samopotrditev kako je on res hud.
zakaj d fuck je lepota nujno povezana z osvajanjem drugih bejb? (to pomeni, da ti imaš sebe za nelepo ker tega pa ne omenjaš da lepe babe osvajajo druge tipe- mater vi boste meni solili pamet da sem nestrpna? take vrste ženska kot si ti- to je prava nestrpnost. tako lepo zavita, prikrita, a vseeno tako očitna, da se nimam sploh kaj za pogajat)
in ne, ne bom imela tipa, ki v mojih očeh ni kot maneken. hočem in zakon se mi zdi, da je moj tip meni kot model, da mi je najlepši ne en simpatikus. ker si ne izbiram frenda. vsaj meni mora biti top of the top or what? a ni to logično no?