Kontracepcijske tabletke
Ja jz tud do jemanja nism mela celulita, res pa je da glih pr ene 16,17 letih začne lepo nastajat, tako ali drugače.
Jaz že od novembra ne jemljem več tabletk in morm rečt da je kr neki sprememb. Zadnja menstruacija je bla ful boleča, sreč sam en dan, potem menjanje razpoloženja iz minute v minuto, še bl grozna sm k prej, mozolji spet, malo več jih je kot prej,...ampak vseeno bom mela pavzo, bom vidla po kake pol leta kako bo.
Jaz že od novembra ne jemljem več tabletk in morm rečt da je kr neki sprememb. Zadnja menstruacija je bla ful boleča, sreč sam en dan, potem menjanje razpoloženja iz minute v minuto, še bl grozna sm k prej, mozolji spet, malo več jih je kot prej,...ampak vseeno bom mela pavzo, bom vidla po kake pol leta kako bo.
Jaz sem logest zamenjala za jasminelle. Te mi je predpisala in rekla, da če ne bodo ok, da bom šla na yarino. Upam da bodo kej boljše, ker me je logest po slabih dveh letih začel malo zajebavat predvsem na emocionalnem vidiku. Lahko bi se zjokala, če bi mi nekdo rekel, da mi pulover, ki ga imam danes oblečen, ne paše. Grrr.
Po koliko časa pa ste tiste, ki ste zamenjale tablete, opazile kakšne razlike in spremembe?

Po koliko časa pa ste tiste, ki ste zamenjale tablete, opazile kakšne razlike in spremembe?
Peony napisal/-a:Jaz sem logest zamenjala za jasminelle. Te mi je predpisala in rekla, da če ne bodo ok, da bom šla na yarino. Upam da bodo kej boljše, ker me je logest po slabih dveh letih začel malo zajebavat predvsem na emocionalnem vidiku. Lahko bi se zjokala, če bi mi nekdo rekel, da mi pulover, ki ga imam danes oblečen, ne paše. Grrr.![]()
Pa je blo pol na emocionalnem vidiku kaj boljše? Ker jaz mam tudi Loegst in nimam nobenih drugih težav, razen tega da bi se zjokala za vsako malenkost.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
punce....zdaj pa resno vprašanje..jaz sem jemala tabletke 4 leta...najprej femoden, nato harmonet...pa sem imela probleme s pritiskom po tabletkah in z glavoboli in libido je bil tudi na nuli...zdaj me pa zanima...katere tabletke mi priporočate...
pa še nekaj...zdaj imam premor 3 mesece...koliko časa mislite da moram še imeti premor, da se telo očisti ali je že dovolj?zdaj bi rada začela jemati jih nazaj te tabletke pa bi rada izbrala prave...ker sem tudi sita tega čakanja na menstruacijo ker mi stalno zamuja
pa še nekaj...zdaj imam premor 3 mesece...koliko časa mislite da moram še imeti premor, da se telo očisti ali je že dovolj?zdaj bi rada začela jemati jih nazaj te tabletke pa bi rada izbrala prave...ker sem tudi sita tega čakanja na menstruacijo ker mi stalno zamuja

LaBonita napisal/-a:punce....zdaj pa resno vprašanje..jaz sem jemala tabletke 4 leta...najprej femoden, nato harmonet...pa sem imela probleme s pritiskom po tabletkah in z glavoboli in libido je bil tudi na nuli...zdaj me pa zanima...katere tabletke mi priporočate...
Vpraši ginekologa?!

Noben tle ti ne more dat strokovnega mnenja kot tvoj zdravnik, pol pa za katerega koli že gre.
Peterca18 napisal/-a:Peony napisal/-a:Jaz sem logest zamenjala za jasminelle. Te mi je predpisala in rekla, da če ne bodo ok, da bom šla na yarino. Upam da bodo kej boljše, ker me je logest po slabih dveh letih začel malo zajebavat predvsem na emocionalnem vidiku. Lahko bi se zjokala, če bi mi nekdo rekel, da mi pulover, ki ga imam danes oblečen, ne paše. Grrr.![]()
Pa je blo pol na emocionalnem vidiku kaj boljše? Ker jaz mam tudi Loegst in nimam nobenih drugih težav, razen tega da bi se zjokala za vsako malenkost.
Zaenkrat se ni še nič spremenilo, ker začnem s prvo tablico novih šele to soboto.

O LaBonita, pa si le še ena, ki je imela težave s pritiskom. Jaz sem zaradi tega že enkrat menjala - iz Logest na Yarino in ni bilo razlike. Razlika je edino zdaj, ko ne jemljem nič. Probaj vseeno zamenjat pa boš vidla kaj bo. Jaz bi najraje šla še enkrat do ginekologinje in jo vprašala, kaj sploh povzroča visok pritisk.
Mi je pa zanimivo neki: Harmonet in Logest imata popolnoma enake sestavine, na meni so pa imele različne stranske učinke
Mi je pa zanimivo neki: Harmonet in Logest imata popolnoma enake sestavine, na meni so pa imele različne stranske učinke

Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
LaBonita napisal/-a:punce....zdaj pa resno vprašanje..jaz sem jemala tabletke 4 leta...najprej femoden, nato harmonet...pa sem imela probleme s pritiskom po tabletkah in z glavoboli in libido je bil tudi na nuli...zdaj me pa zanima...katere tabletke mi priporočate...
Sej nima smisla da jih ne ješ tri mesece pa potem spet začneš. S tem si samo zmedo narediš. Če hočeš da se ti telo res očisti moreš čist nehat s tabletkami. Ker ko jih boš spet začela jemat, bo tak isto kot je bilo prej. Ja, na menstruacijo pa valda da moreš čakat - če si tabletke jedla 4 leta ne moreš pričakovat da se ti bo po dveh mesecih uredil ciklus..
Glede tabletk pa tvojih težav se pa posvetuj z ginekologom.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
ja saj grem drug teden h ginekologu...ampak tako me je zanimalo....ker 3 leta nisem imela problemov, kosem imela femoden potem pa mi je predpisal harmonet zato ker so kao femoden ukinli....in potem so se začeli problemi...
zadnje par mesecev predvsem s pritiskom...
ma po eni strani si bojim to vse povedat ginekologu ker potem mi jih pa ne bo hotel več predpisat tabletk..tudi če zdaj naredim eno leto pavze
yarina so kaj posebnega?
a je šla katera s harmonet na yarino?
zadnje par mesecev predvsem s pritiskom...
ma po eni strani si bojim to vse povedat ginekologu ker potem mi jih pa ne bo hotel več predpisat tabletk..tudi če zdaj naredim eno leto pavze

yarina so kaj posebnega?
a je šla katera s harmonet na yarino?
- razmazena_maca
- Debatorica