Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

electra* napisal/-a:zadnjo tabletko sem vzela v petek 18.1 nato sem v ponedeljek 21.1 začela nov zavojček tablet ker sem mislila da si bom še lahko prestavla menstruacijo...pa sem jo potem dobila čez 2 dni...tabletke sem pa še jemala do petka 25.1...vem da sem sama ful napako naredla...zanima me v bistvu to...če bo to kaj vplivala na dolžino menstruacije, če jo bom mela dalj časa če pač slučajno kera ve, ko meni se ne sanja..upam da je zdaj bolj razumljivo :oops:

ja edino kar si nardila napako je da si potem u petek nehala jest tabletke,zakaj pa nisi tablce do konca pojedla??Po mojem je ne boš mela nč dalj...Ker če tabletko uzameš med menstruacijo ti zgine.Sam zdej k si spet prekinitev nardila,bi ti priporočala da počakaš na menstruacijo pa začneš spet od začetka jest tabletke,ker si telo po mojem čist zmedla ne.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

vidim, da je ze bilo govora o tabletkah diane35. sama sem jih dobila in sem na enem drugem forumu naletela na ogromno mnenj deklet, da se:
* precej zredis
* dobiš celulit
* povečajo prsa
* boleča prsa
* depresija

dobro:
* manjša poraščenost
* lepša koža

a je še katera, ki se je zdredila po njih, dobila vidno več celulita in povečane, boleče prsi? mene jih je strah sploh začeti jemati. :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ej jez jemljem Logest že 5 let, pa mi je lih ena dns rekla, da nej si grem raje menjat za Yasminelle, ker da maš manj celulita in manj kil kot po Logestu. Ma jez mislm, da mam celulita več zarad sladkarij, ne pa zarad tabletk :wink:. Ti kr probej jemat, pa če boš vidla ful velike spremembe, potem prosi ginekologa, da ti jih menja.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Jooooj, pa sej to na vsako drugače vpliva! Dejte že razumet in ne delat problema, preden sploh nastane.
Jst sm jemala Logest ene 2 leti in nisem dobila več celulita in nisem se zredila, moja prijateljica pa. Pa jst sem imela visok pritisk, ona pa ne. V čem je zdej hec?
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

Jaz sem mela pri Logestu ful stranskih učinkov, tak da sem si šla zdaj po Yarino in jo bom začela čez ene 3 dni jemat. Upam da bo kožo spucalo, zrediš se pa baje tak ne pri teh tabletkah :)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

diane so katastrofa...premocne so,meni je blo vedno slabo po njih
pa zredila sem se za 5 kil!!!!!zdaj pa mam lyndinette,pa ne vem se kak so ker jih jemlem neredno zarad slabih izkusenj s prejsnjimi :(
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Od KT pa res ne dobiš celulita. Mislim joj, koje ideje. Raje malo pazite na prehrano pa ne bo odvečnih kil in pomarančaste kože.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

na ene pac vpliva na ene ne...kaj zaj.mors takoj s takimi izjavami?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

To ni res, da na ene vpliva, ker tablete in celulit nimajo nic skupnega. Tabletke napravijo to, da ti dajo vecji apetit. Zdaj pa je odvisno od tebe, ce bos zrla kot nora ali ne. Ce se bos pustila, bos dobila celulit in to ne od tabletk ampak od hrane.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

jaz po tabletah nisem jedla nic vec kot po navadi,kvecjemu manj,ker mi je blo nonstop slabo,tak da...pa daj govori v svojem imenu prosim no.delimo si izkusnje in mnenja,ne pa da komentiramo eno izjavo.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem samo podala svoje mnenje in znanje o tabletkah in mislim, da s tem nisem nic narobe naredila, ne?? Saj zato pa je forum, da delimo mnenja... In ne pizdi se za take malenkosti, dete drago, to ni zdravo ;)

Jaz pa sem se zredila po tabletah in to kar precej. Jebatga, lačna sem bla kot volk. Odvisno je od osebe do osebe, kako bo reagirala na dolocene tablete, ampak sem ze rekla svoje o celulitu.

Drugace pa komaj cakam, da bom prenehala jemat, ker mi ze gre na zivce ta sekirancija, da ne bom slucajno kako tableto kdaj pozabila. To je ena skrb. Mogoce bom si omislila drugo metodo kontracepcije. Ampak zaenkrat se ne, ker sem navezana na moj Femoden in mi je tezko ga pustit.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Foxy-lady napisal/-a:To ni res, da na ene vpliva, ker tablete in celulit nimajo nic skupnega. Tabletke napravijo to, da ti dajo vecji apetit. Zdaj pa je odvisno od tebe, ce bos zrla kot nora ali ne. Ce se bos pustila, bos dobila celulit in to ne od tabletk ampak od hrane.

dj bolš da si najprej ket prebereš stranske učinke tablet. zredi se človek po tabletkah zaradi zastajanja vode. yarina je pa ne zadržuje in zato se punce po teh ne zredijo. žrejo pa ne več.

celulit se mi pa zdi da nima veze. tud ni omenjen nikol pri stranskih učinkih. to je zih kkšna ženska pogruntala :D kao tolažba :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

jaz mam full napihnjen trebuh tud zarad totih sheiss tablet :evil:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Ja, to maš prav... Voda lahko res zastaja, ampak ne pri vsakih tabletah in ne pri vsaki zenski. To je spet odvisno. Lahko da ti jemljes iste tabletke kot jaz in bos imela vmesne krvavitve, jaz pa ne.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Foxy-lady napisal/-a:Od KT pa res ne dobiš celulita. Mislim joj, koje ideje. Raje malo pazite na prehrano pa ne bo odvečnih kil in pomarančaste kože.

Js dokler nisem zacela jemat tebletk nisem mela niti mal celulita (tud ce sm nevem kako stiskala kozo). Apetit se ni nic povecal, samo zredila sem se (voda) in dobila celulit!
Zaklenjeno