naj kera ki je že končala maturo pove koliko časa je potrebovala da se je naučila maturo in pisala tako kot si je želela...oz. vsaj približno.....mene že nočne more dajejo...čeprav me doma mirijo da bo že šlo...ahjej..še jamrat ne smem...

porcelain napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:hjoj...tale matematka ej...sam to je pa čist zmer.kdor ne zna matematke zna angleščino,kdor ne zna angleščine zna matematko...pfff
res jejaz mam tudi probleme z matematiko, medtem ko mi je angleščina piece of cake.
še gre katera na višji nivo angleščine?
porcelain napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:hjoj...tale matematka ej...sam to je pa čist zmer.kdor ne zna matematke zna angleščino,kdor ne zna angleščine zna matematko...pfff
res jejaz mam tudi probleme z matematiko, medtem ko mi je angleščina piece of cake.
Tyisha napisal/-a:porcelain napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:hjoj...tale matematka ej...sam to je pa čist zmer.kdor ne zna matematke zna angleščino,kdor ne zna angleščine zna matematko...pfff
Jst grem tut na višji nivo angleščine, sam mi je skos bl žal da sm se tko odločla.
Drugač sm pa dons zvedla da nimam mate popravca in sm čiiiiis hepi![]()
A ma kera ekonomijo drugač za izbirn predmet? K mi je ful čudn k sta na maturi dva eseja, mi pa niti enga še nismo pisal, tko za vajo
sončk napisal/-a:porcelain napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:hjoj...tale matematka ej...sam to je pa čist zmer.kdor ne zna matematke zna angleščino,kdor ne zna angleščine zna matematko...pfff
jaz grem=) na matematiko bi pa najraj šla NIŽJI nivo ker pač sm glupa za matematiko oz. se mi je ne da učit.![]()
*hox* napisal/-a:Mene pa najbolj skrbi slovenščina - slovnica.Pa po tanovem še seminarska.
Za matematiko delam skoraj vsak dan naloge in mislim da bo šlo. GPO in slovenščino (književnost) pa sem že začela ponavljat - ponavadi si mal preberem predno grem spat, čez kakšn teden pa bom začela malce bolj intenzivno.
Lučkica napisal/-a:js sm mela geografijo v šoli samo 2 leti. izbrala sem jo za maturo, čeprav na šoli nimamo priprav in nič. učila naj bi se jo sama... kupla sem si tisto knjigico geografija na maturi 2008, kjer je ful luštn vse na kratko razložen. mogoče si bom zdej maja sposodla še kak učbenik pa si mal prebrerem. sem pa gledala zdej poskusno, pa jo za 2 takoj rešim. tko da nevem kje vam kakšna piflarija??
sonč|ka napisal/-a:
pri matematiki pa se tut najbolj splača reševat stare pole..ker so naloge vsako leto zelo podobne, pa fajn se je učit teorijo iz one knjige za ustno maturo pri matematikipa to je tut fajn malo prej delat..da res lepo v miru rešiš vse pole.. nekaj jih ej tak na netu..pa prof. od matematike so vam jih ziher dali..al pa jih prosite za njih..
[vanessa] napisal/-a:sonč|ka napisal/-a:
pri matematiki pa se tut najbolj splača reševat stare pole..ker so naloge vsako leto zelo podobne, pa fajn se je učit teorijo iz one knjige za ustno maturo pri matematikipa to je tut fajn malo prej delat..da res lepo v miru rešiš vse pole.. nekaj jih ej tak na netu..pa prof. od matematike so vam jih ziher dali..al pa jih prosite za njih..
Meni se pa ful ne zdi da bi ble pole podobneso taki k jih znam takoj rešit pol pa druga pola je taka da samo gledam.. upam da letos bo pršla na vrsto lahka pola
no,s eveda je pa to odvisno od posameznika, samo meni se ful ne zdijo podobne naloge..