Kontracepcijske tabletke
^^ Začneš tako, kot si začela tudi s 1. tabletko (se pravi na prvi dan menstruacije). Ampak za 1 mesec prenehat jemat tablete, je res samo igranje s svojim zdravjem. V tem času sprememb namreč ne boš doživela, ker jih vrjetno tud ko si začela z jemanjem, nisi že kar prvi mesec, organizem bo pa tud čist zmešan, tko da lohk dost poslabšaš zdravstveno stanje s tem.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
blue eye napisal/-a:Jest sm menjala Logest za Femoden-pa ni nobene razlike, ne vem, mogoč so te druge še slabše..
ma jst sm isto menjala..sam ne vem al sm sama pr seb tuk razčistla da je zdej bolš z depresiranjem..k sm mela krizo velko...
Sam me mot pa to k se voda nabira..Bom mal povprašala po teg Yasminelle pa yarina G..Sam upam da ne bo rekla kaj da prčakujem pa neki..K mi je pr prvi menjavi že rekla, da ni velkih hormonskih razlik med njimi..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- razmazena_maca
- Debatorica
Lep pozdrav!
Malo čudna situacija, pa vseeno vas bom vprašala, mogoče katera ve.
Danes zjutraj sem pri zajtrku kot ponavadi vzela tabletko, potem pa sem čez ene pol ali tričetrt ure bruhala, ker mi očitno neka hrana ni pasala. Kako te zadeve delujejo? je za delovanje dovolj, da je tableta pol ure v želodcu?
Malo čudna situacija, pa vseeno vas bom vprašala, mogoče katera ve.
Danes zjutraj sem pri zajtrku kot ponavadi vzela tabletko, potem pa sem čez ene pol ali tričetrt ure bruhala, ker mi očitno neka hrana ni pasala. Kako te zadeve delujejo? je za delovanje dovolj, da je tableta pol ure v želodcu?
Ko bom velika, bom Lara Croft.