K drgač pa nimama stikov, zaenkrat še ne, da se vse skupi mal ohladi...
Upam da se bom jutr na tapravi bus usedla!

PlayLejdi napisal/-a:no včeraj mi je pisal sam, in sem se mu prav napisala: wow...samo malo da pridem k sebi..kdo se je oglasil. In med malim pogovorom, je bil višek...res se odločena, da se to konča...čeprav je seks res dober, preveč trpim. Da bi prekinila čisto stike z njim, nevem če bom zmogla. Če se bova še dobila, pa sem odločena, da mu takrat povem svoje, ker nisem igrača, s kero se igra kadar hoče. V igri so moja čustva, in če mu kaj koli pomenim kot prijateljica, me vsaj naj spoštuje, ker jaz spoštujem njegovo odločitev, da ne čuti isto mene nazaj. In ga ne gnjavim. Sem pa parkrat preizkusla, če se bo odzval takrat, ko si bom jaz zaželela seksa, pa je pristal takoj...se je vstal ob treh zjutraj in prišel. Ko sva skupaj, je zelo ljubeč in nežen...drugače pa hladen....ima trdno zastavljene meje, do kam lahko kaj gre.
PlayLejdi napisal/-a: ... V igri so moja čustva, in če mu kaj koli pomenim kot prijateljica, me vsaj naj spoštuje, ker jaz spoštujem njegovo odločitev, da ne čuti isto mene nazaj. In ga ne gnjavim...
motorola napisal/-a:jas sem se (končno?) odločla ... včeraj sem ga poklicala in rekla, da si naj v bližnji prihodnosti vzame 15 minut časa. upam, da bom zbrala dovolj poguma, ko bo šlo zares, da vse skupaj končam. tak da držite pesti
1x je treba bit egoist in gledat tut na sebe. do zdaj mi to sicer ni uspevalo, ker sem ljudem vedno znova dajala druge, tretje, pšesnajste šanse ... ampak ne gre to več tak. baje, da se vse zgodi z razlogom in vsaka stvar je za nekaj dobra. pa tut sicer ne gre vedno vse po načrtih, je tak?