Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

Narazn sma mal več kot en mesec... Res je, da če maš nekoga rad, si veseu da je srečn...da je zadovoln... Sam men je še vedno hudo, ko vidim kak je on šou naprej...Ne morm in ne morm tega pustit za sabo... Ne morm ga spustit :( Enostavno boli, ko pomislim, da se je odloču, da me noče več zraven sebe, da mu je lepše brez mene :( Js ga nism zbrisala na msnju, ker sm se odločla, da bom se sproti soočala s tem, da še obstaja pa da je nekje. Da se bom naučila živet s tem, ker pozabit itak ne bom nkol mogla. Sam nism si pa misla da bo tko hudo, že tkoj k sam eno črko u komentar napiše, me zanima kaj zdei to pomeni, pa za koga ma napisan pa kr neki :? Sam se poskušam čimbol kontrolirat kr se tega tiče, ampak včasih me pa še zanese in takrat mi je res hudo..:/
K drgač pa nimama stikov, zaenkrat še ne, da se vse skupi mal ohladi...
Upam da se bom jutr na tapravi bus usedla! :D Najhujš mi je to, ko se mi začnejo kake take stvari dogajat in potem si mislim da vse sam zarad tega, ker preveč razmišlam o nama, pa se sekiram zarad vsega itd... da je to krivo!
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

No pr men pa mau drgačna zgodba. Js sm svojga pustila teden dni nazaj in včeraj sva se slišala...kako prebolet nekoga, ki ga imaš še vedno rad in tud veš da ma on tebe še zmer,veš pa tud da so med vama razlike ki so peljale do konstantnega kreganja in mi je poknlo? Oba veva da sva si ful različna sam se mava rada..On pravi da ve da on ni to kar js hočem, da je pa on v men najdu vse kar rabi. In da to najbolj boli, ker mora sebe spreminjat, da bi men biu ok. A je res tok hudo spremenit dve stvari v svojem življenju, da bi s punco normalno funkcionirau? Mogoče sm malo skrenila s teme,sam bi biu kakršenkoli komentar dobrodošel. Ja pa skupi sva dve leti. Pridne bodte pa držte se, pa čim manj jokanja.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

odvisno od tega, za kateri dve stvari gre.
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

.....
Zadnjič spremenil čbela, dne 17. Jan. 2008 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

A je res tok hudo spremenit dve stvari v svojem življenju, da bi s punco normalno funkcionirau?

Zakaj bi ga sploh hotela spremeniti? V takšnega kot je, si se zaljubila... torej?
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Tk kot čbela pravi je reku tud moj fant. V zvezi s travo je...Ne morem prek svojih stališč!
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

no včeraj mi je pisal sam, in sem se mu prav napisala: wow...samo malo da pridem k sebi..kdo se je oglasil. In med malim pogovorom, je bil višek...res se odločena, da se to konča...čeprav je seks res dober, preveč trpim. Da bi prekinila čisto stike z njim, nevem če bom zmogla. Če se bova še dobila, pa sem odločena, da mu takrat povem svoje, ker nisem igrača, s kero se igra kadar hoče. V igri so moja čustva, in če mu kaj koli pomenim kot prijateljica, me vsaj naj spoštuje, ker jaz spoštujem njegovo odločitev, da ne čuti isto mene nazaj. In ga ne gnjavim. Sem pa parkrat preizkusla, če se bo odzval takrat, ko si bom jaz zaželela seksa, pa je pristal takoj...se je vstal ob treh zjutraj in prišel. Ko sva skupaj, je zelo ljubeč in nežen...drugače pa hladen....ima trdno zastavljene meje, do kam lahko kaj gre.
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

PlayLejdi napisal/-a:no včeraj mi je pisal sam, in sem se mu prav napisala: wow...samo malo da pridem k sebi..kdo se je oglasil. In med malim pogovorom, je bil višek...res se odločena, da se to konča...čeprav je seks res dober, preveč trpim. Da bi prekinila čisto stike z njim, nevem če bom zmogla. Če se bova še dobila, pa sem odločena, da mu takrat povem svoje, ker nisem igrača, s kero se igra kadar hoče. V igri so moja čustva, in če mu kaj koli pomenim kot prijateljica, me vsaj naj spoštuje, ker jaz spoštujem njegovo odločitev, da ne čuti isto mene nazaj. In ga ne gnjavim. Sem pa parkrat preizkusla, če se bo odzval takrat, ko si bom jaz zaželela seksa, pa je pristal takoj...se je vstal ob treh zjutraj in prišel. Ko sva skupaj, je zelo ljubeč in nežen...drugače pa hladen....ima trdno zastavljene meje, do kam lahko kaj gre.

Tud midva se videvama...in seveda vedno "zaserjema"k se widima..ampak on resen ne more bit..ko pa omenim da bom prekinla stike z njemu..mu pa tud ne pase..wtf kaj bi rad?? js se vedno do njega cutim ful..kaj pa on?? :? js nwm al nekateri tipi res nimajo custev al tak dobr vse skp skrivajo..ne razumem... :(
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

PlayLejdi napisal/-a: ... V igri so moja čustva, in če mu kaj koli pomenim kot prijateljica, me vsaj naj spoštuje, ker jaz spoštujem njegovo odločitev, da ne čuti isto mene nazaj. In ga ne gnjavim...

jas sem se (končno? :gruebel: ) odločla ... včeraj sem ga poklicala in rekla, da si naj v bližnji prihodnosti vzame 15 minut časa. upam, da bom zbrala dovolj poguma, ko bo šlo zares, da vse skupaj končam. tak da držite pesti :)

1x je treba bit egoist in gledat tut na sebe. do zdaj mi to sicer ni uspevalo, ker sem ljudem vedno znova dajala druge, tretje, pšesnajste šanse ... ampak ne gre to več tak. baje, da se vse zgodi z razlogom in vsaka stvar je za nekaj dobra. pa tut sicer ne gre vedno vse po načrtih, je tak?

babnce, bodite močne! :wink:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

vsak konec zveze je travmatičen, ne glede na leta, ki jih s partnerjem preživita skupaj. ko en od partnerjev odide, se mora drugi ( če ne oba ) soočiti ne le s čustveno jezo, temveč tudi z dejstvom, da se je življenje v trenutku drastično spremenilo. marsikatera tu, nikakor ne more oz. noče prekiniti vseh stikov z bivšimi fanti, ker se nekak boji tistega "samskega" življenja ali bolje rečeno življenja brez njega v bližini, vseh dotikov, lepih besed, skupnih trenutkov ... pa saj pravijo, da če si samski, ni nujno, da si tudi osamljen. na voljo je 100 in 1 načinov, kk si zapolniti čas in nekako iti dalje.

sama zase vem, da bi veliko lažje šla naprej ( in tudi sem ) če bi vse stike ala sms-e, maile,klice blokirala in ga nekak izbrisala iz mojga lifa kot da ni obstajal, čeprav je to malce grdo, ampak tako je, jst grem tako veliko lažje naprej in sm srečna, da sm si par zadev sama pri sebi v svoji glavi razpucala in ugotovila, kaj hudiča resnično hočem narest in dosečt v svojem lifu. kar se mene tiče, vem ( preverjeno ), da bi veliko lažje " zasrala " z enim, do katerega ne gojim nekih globljih čustev ... ok. simpatija že mora bit prisotna, kot pa z bivšim furala tak odnos še dalje, kr bi me to totalno ubilo in bi sama sebe mučila in trpinčila.

tko, da moje mnenje je, da bi jst vse stike rajši prekinila in se sama na novo nekak skušala postaviti po koncu in preboleti. preboleti, ne pa tudi pozabiti! vem, da jst njega ne bom nikoli pozabila in bo vedno nekje v delčku mojega srčka, pa čeprav mi je res hude stvari in zlo grde počel, ampak vseeno, bil pa je le prvi, ki sm ga mela rada ... najrajš mela.
ne rečem, da naslednjega ne bom mela tok rada, lahko da ga bom še bolj ljubila in do njega čutila še večjo ljubezen, ampak ne bo pa več tko kot je blo z njim.

tko, da punce, ne same sebe trpinčit in po nepotrebnem obremenjevat, spoštujte se, mejte se rade, na svetu je še velik drugih fantov, katerim boste pomenile vse na tem svetu ... noben ni vreden vaših solz, kajti moje mnenje je, da tisti ki te ljubi te ne prizadane in zarad njega nikoli ne spustiš solzice.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

motorola napisal/-a:jas sem se (končno? :gruebel: ) odločla ... včeraj sem ga poklicala in rekla, da si naj v bližnji prihodnosti vzame 15 minut časa. upam, da bom zbrala dovolj poguma, ko bo šlo zares, da vse skupaj končam. tak da držite pesti :)

1x je treba bit egoist in gledat tut na sebe. do zdaj mi to sicer ni uspevalo, ker sem ljudem vedno znova dajala druge, tretje, pšesnajste šanse ... ampak ne gre to več tak. baje, da se vse zgodi z razlogom in vsaka stvar je za nekaj dobra. pa tut sicer ne gre vedno vse po načrtih, je tak?

jaz se tud za to varjanto odločam, da to končam...ampak ko se boma dobila..če se še bova...skrajni čas je...za svoje dobro...ker tako več naprej ne gre...da se počutim kot ančka... :D
in kdaj bo prišla pri vama ta bližnja prihodnost oz. 15 min? mu boš takrat "dala" konec?

ja res je...je treba bit egoist...ampak je težko ta korak naredit, da prekineš z nekim, katerega imaš rad...čeprav je tako najboljše.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

PlayLejdi, upam, da čimprej.
da se kočno rešim tega bremena in lahko možgančke zaposlim s čim drugim. ker sem že sama sebi smešna. res.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja, jst držim pesti za vaju, motorola in PlayLejdi, da nardita konc temu, ker to je pomojem edina rešitev, da gresta čez to prebolevanje in zaživita naprej :wink: Tko se pa sam oklepata ene preteklosti, pa vesta, da to nikamor ne pelje. Sj vesta, da si zaslužta velik več, kokr enga seksa z nekom, ki je tok bedn, da v vama vid sam še priložnost za en seks :angry:
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

ah jst ne razumem kaj je tem moškim. in jih tut ne bom. sploh se ne bom trudla razumet jih, ker so bitja iz drugega planeta...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

mam podobno zgodbo kot duncy, in tui ne razumem. pa sem prekinla stike, sam zaj pa je on začel....ne vem več...včeri sma se neki menla o tem, da bi se dala dol...sam dans pa nisem več prepričana da to hočem, in ob prvi priliki mu bom tui rekla! morem to nardit za sebe. je reko da trenutno ni resn, ja kaj pa misli da ga bom čakala nevem kak dolgo! nima pogojev! če ni resn, te pač žal...men pa to ne ustreza! joj, včasih res ne vem kaj bi rada! enkrat mi odgovarja, drugič mam upanje, tretjič nič od tega, pol spet.... sam vedno pridem do zaklučka, da ga prebolevam, in da mi ne pomeni tolko kot mi je! tak kuj neke je! joj sem ga pa zaj zabluzla.....pardon :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Zaklenjeno