bomo že tudi me pršle enkrat na svoj račun

miskica1983 napisal/-a:sem a, ne! tud sama sem nase ful ponosna !![]()
za žurat pa ne vem bom še majčkeno počakala....
uživajte punce, pozabte jih, niso vredni, ....
lp
netline napisal/-a:miskica1983 napisal/-a:sem a, ne! tud sama sem nase ful ponosna !![]()
za žurat pa ne vem bom še majčkeno počakala....
uživajte punce, pozabte jih, niso vredni, ....
lp
Tvoj zadnji stavek in razmišljanje v tej smeri ti zagotovo ne bo pomagalo preboleti, saj si na tak način sama sebi vsako minuto bolj lažeš. Ker če bi res verjela, da nismo vredni, bi bila mirna, saj nimaš več opravka z nevrednimi tipi.

čbela napisal/-a:playlejdi, ne vdaj se! si na pravi poti, samo vztrajaj in ga ne kliči. predvsem pa mu ne popusti, ko si bo zaželel seksa s tabo. ne delaj tega. jaz sem to delala dve leti in verjemi mi, da to ne pelje nikamor. samo čas prebolevanja se podaljša.
enkrat boš tako ali tako morala iti čez to in prej ko boš popolnoma prekinila z njim, prej bo to za tabo. prej boš lahko spet srečna!

počasi ga prebolevam, ni tak hudo kot sem misla da bo! na začetku sem se težko zadrževala, da ga nisem poklicala, mu pisala! ampak je šlo! smešno...zaj pa se on meni oglaša! pa kr kliče....kaj bi rad....??? le kdo bi razumel razmišljanje tipov...je sestrična rekla: čudna so pota gospodova! heheštudentka20 napisal/-a:se strinjam s čbelo! prav maš!počasi ga prebolevam, ni tak hudo kot sem misla da bo! na začetku sem se težko zadrževala, da ga nisem poklicala, mu pisala! ampak je šlo! smešno...zaj pa se on meni oglaša! pa kr kliče....kaj bi rad....??? le kdo bi razumel razmišljanje tipov...je sestrična rekla: čudna so pota gospodova! hehe

Že včeri sm se ceu dan vlekla k megla..Dans isto...Sm zaspala prvi dve uri, fala bogu ni nben profesor pogruntu d me ni
No...pol sm se pa še na napačn avtobus usedla k sm šla domou...in sm se lepo odpelala nekam tja proti slovenskim konjicam
Od kod pa si?