Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

jaaa....pridejo taki trenutki...k enostavno morjo bit...mah-js sm vesela d mam za kej bit žalostna :) bomo že tudi me pršle enkrat na svoj račun :wink: :wink: :wink:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

miskica, vrjetn boš mela še velik dobrih in slabih dnevov, ne morš pričakovat, da boš 8 let (al kolk že?) pozabla tko hitr-čeprov ti želim, da bi. Boš mela dneve, k ga boš pogrešala, tko k dons in dneve, k se ti bo zdel, da maš ful moči, da si že šla čez to, da si ga prebolela... Predvsem ti bo najbol pomagu čas, zlajnano, ampak resnično :wink:
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

jst bi ful raje bla zdej vesela....z njim al pa brez njega...samo da bi bla vesela, ne pa da sem tako zabuhla okol oči kt da ne bi spala 5 dni skupi.

karkoli probam narest mi ne gre...če razmišljam o čem drugem, v zelo hitrem času misli odtavajo k njemu.

kako nej sprejmem to da ima drugo...da nisem več jaz.... :cry:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ne smeš razmišlat takih stvari! Da ma zdj drugo, da nis več ti ob njem itd. Čim več pozitivnih misli, ker vrjem, vse mamo v glav :!:

Jst sm tud delala razne scene k sva z bivšim nehala po dveh letih, ga nism sigurn pol leta prebolela in je blo svašta, k sm pa nehala z drugim bivšim, tud po dveh letih, sm pa to ful pozitivno sprejela. Oz. sm sama sebe speglala, da je to bolš za oba, če nisva bla srečna skupi (v tvojmu primeru on s tabo), da bova lahko velik lepš in mirneje živela vsak po svoje, da je za oba nekje oseba s kero bova oba bolj srečna... In sploh mi ni blo hudo, sam mau čudn filing, k sm bla po dveh letih sama, prej pa skoz z njim. Ne morš vrjet, kaj lahko delamo s svojimi mislimi :wink:
netline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a netline »

miskica1983 napisal/-a:sem a, ne! tud sama sem nase ful ponosna ! :D

za žurat pa ne vem bom še majčkeno počakala....

uživajte punce, pozabte jih, niso vredni, ....

lp

Tvoj zadnji stavek in razmišljanje v tej smeri ti zagotovo ne bo pomagalo preboleti, saj si na tak način sama sebi vsako minuto bolj lažeš. Ker če bi res verjela, da nismo vredni, bi bila mirna, saj nimaš več opravka z nevrednimi tipi.

Za spodnje poste dodajam: Preberite še enkrat njen citat ter kaj je še kasneje pisarila in vse je takoj jasno. Ona si ne želi boljšega, ker zanjo VSI tipi niso vredni.
Zadnjič spremenil netline, dne 16. Jan. 2008 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

netline napisal/-a:
miskica1983 napisal/-a:sem a, ne! tud sama sem nase ful ponosna ! :D

za žurat pa ne vem bom še majčkeno počakala....

uživajte punce, pozabte jih, niso vredni, ....

lp

Tvoj zadnji stavek in razmišljanje v tej smeri ti zagotovo ne bo pomagalo preboleti, saj si na tak način sama sebi vsako minuto bolj lažeš. Ker če bi res verjela, da nismo vredni, bi bila mirna, saj nimaš več opravka z nevrednimi tipi.

Slej ko prej se misli "utelesijo", če v to resnično verjameš. In to, da si rečeš kar si pač rečeš - tudi če na začetku ne verjameš, boš sčasoma začel verjeti. Večkratna ponavljanja oz. afirmacije določenih stavkov pripeljejo do tovrstnega verjetja. In definitivno bolj pomaga, če si na začetku prisilno lažejo, ker čez čas jim bo to bolj pomagalo kot pa objokavanje.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Se popolnoma strinjam s Smreko.
Pozitivne misli privabljajo pozitivna dejanja. In ja, treba je verjet, da si miskica zasluži bolšga. Tko da, you go girl! :zustimm:
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

!

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

to ker sem napisala je bilo mišljeno za mojega tipa da me ni vreden, da ni vreden da jokam za njim, da zaradi njega trpim....in da tudi ostale punce naj naj ne jokajo, trpijo ker tega TIPI niste vredni....ker kot zgleda greste vi lažje naprej...se s tem ne obremenjujete toliko kot se me !!! :?

nisem posplošila zadeve da noben tip ni vreden mene ali katerekoli druge punce....za vsakega je nekje nekdo....nekoč...

TUDI ZAME....ko bo nekdo pokazal da me ima rad, to pomeni da je vreden moje pozornosti, nežnosti, ljubezni....

ŠE ENKRAT POUDARJAM DA NISO/NISTE VREDNI DA PUNCE JOKAMO ZA VAMI !!!!!
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

če je katera brala moje poste, ki sem jih kaj vmes napisala...še vedno ga nisem prebolela, še vedno sva samo prijatelja...ki se vmes dobita za seks...sicer se slišiva...ampak zdaj se ni javil že en teden odkar sva bla skupaj...sicer vztrajam, da mu ne pišem...ampak ga ful pogrešam...in sem čedalje bolj žalostna. nevem več kaj naj naredim, rada bi ga prebolela, ampak ne morem...vedno popustim...ker tisto uro ko sem z njim...
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čbela »

playlejdi, ne vdaj se! si na pravi poti, samo vztrajaj in ga ne kliči. predvsem pa mu ne popusti, ko si bo zaželel seksa s tabo. ne delaj tega. jaz sem to delala dve leti in verjemi mi, da to ne pelje nikamor. samo čas prebolevanja se podaljša.
enkrat boš tako ali tako morala iti čez to in prej ko boš popolnoma prekinila z njim, prej bo to za tabo. prej boš lahko spet srečna!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

čbela napisal/-a:playlejdi, ne vdaj se! si na pravi poti, samo vztrajaj in ga ne kliči. predvsem pa mu ne popusti, ko si bo zaželel seksa s tabo. ne delaj tega. jaz sem to delala dve leti in verjemi mi, da to ne pelje nikamor. samo čas prebolevanja se podaljša.
enkrat boš tako ali tako morala iti čez to in prej ko boš popolnoma prekinila z njim, prej bo to za tabo. prej boš lahko spet srečna!

ei se čisto strinjam!
Plejlejdi, probaj totalno prekinit stike z njim, ker ti bo najlažje tak... sej boš vidla, težko bo samo prva dva mogoče tri tedne (takrat si najdi še posebej poun urnik) in potem bo zmeraj lažje... ne smeš pustit, naj se mal zamisli kaj ti dela!
šele takrat k bo začel ugotavljat, da te zgublja, se bo mogoč kej v njem spremenilo, če ma kake namene s tabo!

ne se vdat:)!
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

se strinjam s čbelo! prav maš! :) počasi ga prebolevam, ni tak hudo kot sem misla da bo! na začetku sem se težko zadrževala, da ga nisem poklicala, mu pisala! ampak je šlo! smešno...zaj pa se on meni oglaša! pa kr kliče....kaj bi rad....??? le kdo bi razumel razmišljanje tipov...je sestrična rekla: čudna so pota gospodova! hehe
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

študentka20 napisal/-a:se strinjam s čbelo! prav maš! :) počasi ga prebolevam, ni tak hudo kot sem misla da bo! na začetku sem se težko zadrževala, da ga nisem poklicala, mu pisala! ampak je šlo! smešno...zaj pa se on meni oglaša! pa kr kliče....kaj bi rad....??? le kdo bi razumel razmišljanje tipov...je sestrična rekla: čudna so pota gospodova! hehe

ma to je pumpanje lastnega ega... da bo vidu, da te lahk ma kadarkoli mu paše in kadarkoli te pokliče... ne nasedi, pa naj se fain potrudi, če mu je res do tega da kej spremeni ... :roll:
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

Hm...Js mam pa tak čudne dni :( Že včeri sm se ceu dan vlekla k megla..Dans isto...Sm zaspala prvi dve uri, fala bogu ni nben profesor pogruntu d me ni :D No...pol sm se pa še na napačn avtobus usedla k sm šla domou...in sm se lepo odpelala nekam tja proti slovenskim konjicam :? :? :? Čist sm zmešana...koncentracija na nuli, sploh se ne morm zbrat....Potem pa priem domou in vidim na msnju da ma on napisan učim se...In se sam uprašam...kak se lah skoncentrira...js sm čist zmešana zarad vsega tega...njemu je pa čist u easy pa lepo...medtem ko se js sekiram zarad usega :?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

o beybika...ta pa je hud..da si šla na napačen bus :) Od kod pa si?

Glede učenja pa...lej...če se moraš učit...se pač moraš..vprašanje je le, kako kvalitetno je to učenje. Jz ko sm bla na tleh, sm se tud mogla učit za kontrolko, ki je bla naslednji dan..ni mi drugega ostalo. Sam to učenje je blo bolj tako-tako. Ne se preveč zard tega obremenjevat. POleg tega pa...koliko časa sta zdaj narazen?
Zaklenjeno