študentski dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

Jst ti lahko samo za prvo odgovorim. Ne moreš koristit obojega v istem študijskem letu. Torej imet subvencije in hkrati čakat na študentski dom. Ali eno ali drugo. Oboje pač ne gre.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

a ve katera, če imajo na Kardeljevi ploščadi vsi domovi tak nareto, da imajo 4 študenti skupaj eno kopalnico in kuhinjo al ima to samo oni novi, ko je od FDV-ja?

hvala za odgovore!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

bambina x napisal/-a:a ve katera, če imajo na Kardeljevi ploščadi vsi domovi tak nareto, da imajo 4 študenti skupaj eno kopalnico in kuhinjo al ima to samo oni novi, ko je od FDV-ja?

hvala za odgovore!

ja mislim, da so na kardeljevi ploščadi kr vsi domovi apartmajski (se pravi 4 študentje si delijo kuhinjo in kopalnico).
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

js sm bla do zdj 1 leto pa pol v študentskem domu FDV, pa je super noter zrihtano, sam sem se pol začasno izselila....zdaj se morem pa septembra zopet nazaj vseliti....zanima pa me, kateri domovi v rožni so tko najbolš opremljeni, ker tuki na kardeljevo ne grem, ker mi ni preveč všeč...za fdv pa ne vem če bom spet dobila...
marimeri
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marimeri »

odvisno ali hočeš apartma ali ne. meni so ušeč 2, 5, 9, 10, 14. pa tudi 11 in 12
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

ja apartma mislim ja...ka pa glede fešt, je ful tega tam al je tud kj mira za učenje?
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Mene pa zanima naslednje. Na prošnjo za študenta sm tam zgoraj napisala, da bi rada prišla v Fdv. Kolk oni to sploh upoštevajo? A me bodo dal kam drugam, če pridem ravno na vrsto in ne bo nič prosto v Fdv-ju? Al bom tolk dlje čakala, da pridem kamor želim?
Hvala!
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

^^ a ti si napisala, kam bi rada šla? meni so pa rekli, da se to pove potem tam, ko vidiš, da si sploh sprejet v študenta :?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Ja ne vem, pisalo je naj napišem v katerega želim, pa sm napisala... :gruebel: Ena kolegica mi je sicer rekla, da ni važno kaj napišeš, ampak js bi res res rada pršla tja! Kdo ve?
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja jst vem :)
Vbistvu je čist vseen, kaj ti tam napišeš. Ko boš dobila študenta, boš tam v sprejemni pisarni zbirala, kar bo frej. Če bo sam en dom frej, bo pač sam en dom in niti zbirat ne boš mogla..
lp
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

In to potem pomeni, da je možnost, da nikol ne pridem v Fdv?? :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pač, ko boš dobila pošto da si sprejeta, greš tja in ti oni povejo kateri študentski so frej in ti sam izbereš.
Lahko se pa potem pa preseliš v preselitvenih rokih, ampak seveda spet tja, kjer je frej.
Ne vem pa kak je z naseljenostjo FDV-je pa kar nekaj tujcev tam, ki majo pa itak prednost.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

buubbika napisal/-a:
Georgia napisal/-a:Mene pa zanima naslednje. Na prošnjo za študenta sm tam zgoraj napisala, da bi rada prišla v Fdv.

Pisalo je, da moraš napisati dom iz razpisa, in FDV-ja v njem ni blo. ;)

Ja itak da je bil. Sej dom pri FDV spada pod "Študentski domovi v Ljubljani", kar pa je pisalo na razpisu. Ne morjo oni napisat ROŽNA DOLINA, BLOK 1,2,3,4,5,...itd, MESTNI LOG, BEŽIGRAD...ne vem kaj še. To vse spada pod ŠD-je v Ljubljani. Če napišeš, ni nč narobe.
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 18. Avg. 2008 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Georgia napisal/-a:In to potem pomeni, da je možnost, da nikol ne pridem v Fdv?? :(

Ne tako pesimistično no :)
Verjetno v prvo res ne boš mogla prit. So pa pol vsake tolk časa preselitveni roki, in se takrat seliš v FDV dom, če je kaj frej. Je pa fajn če koga poznaš, ki bo šel ven iz FDV-ja, pa se z njim lepo zamenjaš ;)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Hvala za odgovore. Zanima me še, kdaj so ti preselitveni roki?
Odgovori