Mishela: Kot je rekla emanuela ... jaz bi samo dodala, da bi lahko v naslovu pisalo partnerju/partnerici. Saj pa lahko pride sem kdorkoli povedat (ne glede na spol), kaj ga nervira pri osebi, s katero je v razmerju.
lsee: To je pa res strašna reč. Če ne znaš prav dobro brat. (Sem hotela napisat: "To je pa res strašna reč, če ne znaš prav dobro brat, seveda," ampak nisem iz uvidevnosti do tebe, lsee, ker očitno ne maraš prav dolgih stavkov, se ti pa v isti sapi (zato ni pike) tudi že opravičujem za to poved v oklepajih - ampak ker je oklepajih ni pomembna, tako da ti je ni treba brat; ali si jo že?)
capo di banda: Vidiš, da to, kar pravim o tem, da si ženske nismo prav nič ''vse iste'' zelo drži. Jaz, recimo, sploh ne vidim, da bi bila podobna čuftiki in v marsičem se z njo sploh ne strinjam.

Plus, moj nasvet je navadno ''poišči strokovno pomoč'', če pa ob tem povem še kaj jaz mislim o situaciji, ko ljudje vprašajo, kaj drugi mislijo o njihovi situaciji, pa tudi po mojem čisto sledim namenu foruma ... ki je kao izmenjava mnenj, ne?
Pa še nekaj - samo zate, ko tako lepo vse ženske vprašuješ, kaj da nam je, ker ne moremo spat, ne da bi bile v objemu ... jaz ne morem spat v objemu, ker je vroče, neudobno, potno in nasploh tečno, pa ne štekam, kaj je fora takega spanja, ker ko spiš, si itak v svojem svetu. Spanje je čisto solo reč ... Sploh, ker on spi kot ubit, jaz se pa skoz zbujam. Po mojem da niti eno noč v petih letih nisva tako spala. Hvala bogu.