Glede partnerjev pa tako, na bivši me je motilo da je premalo delala na sebi in na splošno, v toplem stanovanju je bila iz meseca v mesec bolj lena. Pač neumnost igraj na odprte karte ne pa na neko lepo fasado. Ker pač "perfekcionist" pa lenuh ne gre skupaj. No potem pa še kakšne banalne stvari kot je konstantno zamujanje pa četudi samo 5-10 min in vedno nek izgovor kaj je bilo
. Potem tudi spanje je bilo bolj tako, ne vem zakaj so nekatere punce tako obsedene da morajo v nekem objemu spat s tabo ali pa te držat da se počutijo "varne"
, a vhodna vrata za 1000 evrov ah ja
no in potem seveda ne moreš spati tako dobro kot sicer in tudi zbujanje vsaj 1x tedensko. No pa še stvari se najde. No še sreča da pri tanovi za enkrat ni problemov
Drugače pa ja punce ne vem zakaj vas je toliko obsedenih s tam ritualom spanja da stiskate partnerja ? Ste to v kakšnih vaših limonadah videle ? Ali od kje to ker vas je res kar dosti s temi "napakami"
Plus, moj nasvet je navadno ''poišči strokovno pomoč'', če pa ob tem povem še kaj jaz mislim o situaciji, ko ljudje vprašajo, kaj drugi mislijo o njihovi situaciji, pa tudi po mojem čisto sledim namenu foruma ... ki je kao izmenjava mnenj, ne?

Seznam bi bil dolg, zato se mi ne da o tem.