Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

rebelgirl napisal/-a:v petek sem prišla zvečer domov, mami je bla tist dan v trgovini, kupla sir, šunko, toaste, ker mojadva ponavad med vikendi ful rada toaste jesta. mislim da je blo ene 30dag, mogoč 40.
in midva sva se spravla delat pico in jo fajn obložila in potem je on kr začel jemat tisto šunko (ne po eno rezino, po tri, štiri in jih začel jest). mislim je to način, da bi vse pojedu, kaj potem bi moja mami mogla zarad njega v sob zjutri brez toasta ostat? halo no. itak sva pa pico delala!

mamo dost dnarja in dost hrane, jst tle govorim bolj o načinu obnašanja, ki me je pri fantu zmotu. tle bom pa že offtopic če se začnem kej pritoževat....tak da bom rajši tiho :)

Sej ga ni treba zdej jemat kot največjega egoističnega požeruha... Fanta je pač premamilo, da poje še nekaj šunke. In če se zgodi kaj takega, mu lepo poveš, da je bila šunca namenjena tvojim staršem za zajtrk in če jo lahko pospravita nazaj v hladilnik... Če pa še takrat ne bi nehu in bi se še vedno basal s šunko, bi pomislila, da je pa morda res egoističen...

Ima pa trapa prav. Gresta v trgovino, kupita novo in je! Problem rešen.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

rebelgirl napisal/-a: hja, sej pr njih so taki da kr drug drugmu vse pojejo..

ja mogoc ti je zato cudno - pr nas recimo sploh nimamo NIC, NOBENE HRANE - moje/tvoje..kar je v hladilniku in povsod v kuhinji je vsem na razpolago in lahko kdorkoli poje. ce bi si res nekdo hotu neki ful nujno prisparat (pa ni nikol tako, ker mamo vsega tolk da je se rezerve) bi nevem, res vsem v hisi to razglasil alpa celo napisal gor =)

pac mate vi tak strog sistem, pa ti je potem cudno :D
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

^

joj dejte nehat bit offtopic, vrnimo se na prvotno temo..

še zadnjič, pri nas NIMAMO MOJE, TVOJE hrane, samo če jst pridem domov za en al pa dva dni za vikend valda da ne bom pojedla vsega iz hladilnika, pa če mamo še tok dnarja doma da lahka cel špar kupmo. sam to sm hotla rečt!
in ne maram, če kdo je sam zato, ker vidi da je tam in ne iz primarne potrebe po hrani-ker je lačn.
in ker sem napisala tak čudno vse skupaj zdej mislite, da mamo doma hrano po policah vsak za sebe. prosim dejte no.

vsak ma svoj način in svoj sistem, jst pr fantu ne bom sama odprla hladilnika, on je pr nas bolj domač in si vzame (valda, sej lahka), bo pa pogledu da ne bo pojedu celga hladilnika. in to je bistvo vseh mojih postov.

konc OT

:D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst sm tut ena tistih boječk, k še ponujeno na mizi komi uzame (ampak sm se pobolšala, tko da vedno neki pozobam in upam, da je dobr, da mi ne bo treba lažne hvale :P ), kaj šele, da bi kr tko neki snedla ...
Sicer se s tem nism rabla nikol ubadat, kr se tut nikol nism šla bivanja pod isto streho s partnerjevimi starši, u fantovem lastnem stanovanju pa sm seveda kraljevala skor tko kt doma (edin po predalih nism nikol brskala, heh).

Rebelgirl, mene je pr tvojem pisanju zmotil predusm to, kako si reagirala, ko si je prvošču tisto salamo (al kaj je že blo), ne pa to, kakšne navade mate doma. Sej bi (mu) lahko na bl prjazn, simpatičn način rekla "eeeeej, mac, dej še kej za mamičin toast pust, če ne bo zjutri treba prej ustat ..." al pa kej tacga. Ne pa, da ga "napadeš", kt da vm je celo božično večerjo požru.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

rebelgirl napisal/-a:
men bi blo nerodn. sem že en let s tipom pa ne upam nič vzet iz njihovga hladilnika, niti nočem, grem prej rajši v trgovino, si kupim s SVOJIM denarjem in nesem zraven. men ne bo nihče nikol reku, da sem se šlepala.

to jz delam že skos ;) kukr se le da ;) tko da se ne šlepam :D ker tok useen mi pa ni.. in tut skuham, pospravm, sesam, pomijm, pomagam itd.

sicr na začetku je blo pa tut men (še pr 2 letih)-ju3 bo tretja obletnca wiii- na začetku kr uzet iz hladilnika, je moj šu pa prnesu, amapk useen človk neki more jest..potem sm postopoma začela spraševat za use, če lahko uzamem tisto pa tisto-še pr kosilu za karkoli, potem so pa rekl da nej kr uzamem, da si nej postrežm, nej se počutm čimbolj udobno itd.

tako da tisto hrano ki jo jz pojem ko njih ni, je od mene al pa od naju obeh s fantom-k sva šla kupt posamično al pa skupi!!

najbrž sem taka zato, ker moja sestra ful teži, da bi si moj kej sam vzel pri nas za jest in mi kr gleda pod prste, ko delam kaj za jest. pa npr. sadno kupo vedno ponudim, tist se pa štuli zraven, samo da sem jst kupila stvari s svojim denarjem in da ne bo moj kej njej pojedu. svašta Rolling Eyes

to je pa čist mim! k tisto, moje je moje, da ja nebo gdo DRUH pojedu..štruharsko čist :)

in zmeri pazm, ne pojem npr. vseh krofov k jih mi da njegova mt (pa ne zato ker se ne spodobi, ampk tko bonton ane), pa ne zagrabm zdj usake šunke(si spodej opisvala),ker vem da ni to use zame, ker neki more tut za druge ostat, če nardi mt kosilo za naju, pa gresta onadva na izletk, mi2 ne pojeva usega, jz pa tut ne..al pa pomarančke..še tist kar si JZ SAMA KUPM-npr.pomaranče, NE smatram da so samo zame, pa tut ČE SM JIH SAMA KUPILA haloo..pač nej še drugi ane,oni men, jz njim - DAŠ DAM!

in še zdj po 3 letih če sm lačna, rečm mojmu če bi kej pa če je lačn grem narest za obadva, če sm pa sma jz gre pa on zame dol iskat npr. čokolino :D ne pa da bi kr tavala po kuhni pa šnorflala -tok mam pa že v glavi!!

pa naše domače jabuke večkrat dedek da, pa so ful veseli :) pa moja mt za njihova mt pa je :D pa tut če mi2 jeva toaste, pa si sama kupva kruhke, njegova mami še zmer prnese zaloge - pa vidi da sva sama kupila oz. jest.

aja pa na sploh, če pride kšn kolega pa da je lih za jest kej pa temu kolegu reče mt da nej si postreze pa vzame kukr če, pa če je pršu samo za 5 mins.

pa nasploh majo ful velik družinskih kolegov, k stalno pridejo na kšn narezk pa to..tko da so ful odprti!!

ok ce starsev ni doma, se takoj udomacim biggrin

:D haha isto! sam še zmer ne ful, amapk je kr tko lažji vse skp ja :D
Že ko mi zjutraj takrat ko sem pri njemu za zajtrk nanosi polno mizo mi je malo nelagodno.

jz pa to prpravm sama za mojga pa še zame-nočm da me kdo pedena, sploh nemorm čakat pri mizi da se mi bo samo znosilo na mizo..isto kosilo,sploh nemorm sedet na mir pa čakat lol,raj pomagam :D

Važno, da se ve kakšen način je pri kakšni familiji in da je fant s tem seznanjen. Js tud predvidevam, da če je kupljena neka salama, da ne "smem" pojesti vse oz. prej vprašam.

točn tko, po nekem času že lahko presodiš, kaj se 'sme' pa kaj se ne-pa ne kot pravila, ampak tako ane, kako majo v navadi... jz tut ne bi kr navalila na salamo, k vem da mata fotr pa mt v navadi da jesta toaste (v njenm primeru)

Da mam take "taste" pa se raje pri njih ne pokažem kot, da moram pazit na vsako potezo.

ja ja rebelde..pač mate vi bolj FORMALNE odnose.. nevem..to da bi mogla še DOMA PAZIT kaj pojem pa kaj ne?? (razen če mt reče da bo delala kej pa da nej ne pojem tistga ker bo rabila, sicr pa tut če bi porabila, so what..pač usi nemormo vse vedt kake poteze bo gdo delu v prihodnosti)

Torej ta vaša nesproščenost (rebeldegirl) bi mene ubila :D je pa res, da majo pr eni kolegici tut tko, d atip use požre kar vidi, pa ONA NJEGA (?!) UČI..sej mene bi blos ram da bi me tip tkole opozarju lol sej v tokm času se pa že naučiš kaj pa kako!

men ni normalno, da 17 letniki seksajo. in še veliiiiiiiiiiik drugega.

SPET brcaš neki v temo :D pač jz sm dozorela k sm svojga spoznala,postopoma..če bi ga pr 19ih bi pa takrat :D

in ne maram, če kdo je sam zato, ker vidi da je tam in ne iz primarne potrebe po hrani-ker je lačn.

Aja, ti mislš, da jz jem pr njegovih zato ker je hrana TAM in ne zato,ker bi mela potrebo po njej?? to se pa fuuul motš, če mislš da VSI tko delamo lol? Jz se tm ne prtaknem stvari, če nism res zloo lačna, s tem ko doma več al mn stalno neki brskam-si mau več prvoščm, ker si lahko..pa doma mamo lih takrat to kar men paše, pa potem mt vesela da sem doma pa reče, glej to,uno tretje..pojej :D ampk če nism lačna, pa res ne bom jedla no!

vsak ma svoj način in svoj sistem, jst pr fantu ne bom sama odprla hladilnika, on je pr nas bolj domač in si vzame (valda, sej lahka), bo pa pogledu da ne bo pojedu celga hladilnika. in to je bistvo vseh mojih postov.

no vidš, da je domač..s tem ni čist nč narobe, sam zdj pa da cel hladilnik poješ lol..mission imposible..še posebi zame, ker oni majo res fuul obložen hladilnik pa tut če ne bi imel, jz si neb kr prvošla ene salame ..kr tko mau lol

Ne pa, da ga "napadeš", kt da vm je celo božično večerjo požru.

jaja ta je bla dobra, da mu je rekla 'veš,to se tko ne dela!'.. mene bi minil bit tam, ker me take stvari przadanejo (pa magar če bi mi moj reku da sm pojedla 2 pomaranče, pa da je zdj sam še 1), če že sama ne bi prej opazila tega.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

d:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:56, skupaj popravljeno 1 krat.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

jaz se spominjam svojga prvega fanta ko je prvič prišel k meni prwspat... :D vem da je mami vsake 5 min uletavala v sobo z rezličnimi bedastimi vprašanji. In ko sva že hotla pridet k stvari da bi se mal pocartala, spet...samo potem sva staktizirala kako zapreti vrata kaj ti ključa od soobe nisem imela.Enostavno sva položila stol pred vrata nanj nadevala knjige da so segale do kljuke, tako da ko je hotel kdo odpret vrata se je kljuka naslonila na knjige in se vrata niso dala odpreti :lol: :D takrat mi je šlo to blazno na živce ko so kar tako za vsako bedno vprašanje vdirali v mojo sobo, sedaj ko se pa spominjam za nazaj kako je bilo mi pa le na smeh vedno udari :)
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

tamala123xy napisal/-a: vem da je mami vsake 5 min uletavala v sobo z rezličnimi bedastimi vprašanji.

jst sm smela z sestrami take probleme.. :? z mamami,hvala bogu,nikoli :) so ble vse ful prijazne in me mele rade.. sam.. sestre, sestre so ble od hudica..

drgac pa je pr men doma prespau sam eden.. pa ni blo nobene panike,moja dva sta se do njega obnasala ful lepo,kot da bi bil njihov sin..tko da je blo vzdusje ful sprosceno..si pa nism upala nc kej pocet z njim,k sm med bolj glasnimi,in mi lih ni,d me slisita moja dva ;)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

midva pa imava ful srečo, da imava oba sobo čisto na drugem koncu hiše kot pa starši.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Jest pa upam pr fantu jest. Tut če pojem namaz, ki sta ga tastaredva čez tri dni hotla za zajtrk jest :lach: lol no, kako lahko sploh veš kaj boš čez dva dni zjutraj jedu
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

mi2 mava pa že use pošlihtan sam njegovi tastari mi grejo na žiuce, k med tednom ne sme spat pr men :cry: men je pa to neki najlepšiga na svetu pančkat objeta s tipom tko d skos komi čakam vikend k mava noč zase :hearts: razn če pride kšn žur vmes
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jaz pa skos pri njemu spim, ker ima zakonsko pojstello. Jaz pa eno mini otroško doma :D In mi je zadnje čase prav smotano, ko doma sama spim.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

~NIA~ napisal/-a:^^ja to ma ful veze s kojnskimi dirkami :roll:

če bi prebrala par streni prej bi vedla zakaj se gre. sicr je pa problem rešen tko da je vse v najlepšem redu :)
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Jz ga še nism ampak mam neko omejitev tm 17... Morm rečt da je to kr ql=)
Do takrat bom pa pač jz pr njemu ampak najprej ga morm spoh še dobit ker trenutno ga nimam...
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Moj prespi pri meni skoraj vsak drug dan, js pri njemu redko, ker ima manjšo posteljo. Starši so se pred časom sicer nekaj pritoževali nad pogostostjo prenočitve z utemelitvijo, da sem naslednji dan preveč zaspana in "zankamr" :lol: (kar je bilo res :D )
Zdaj so se že navadili, med drugim tudi tega da si ob nemogočih urah pripravljava večerjo.

Drugače pa nisem pripeljala kar tako fanta domov. Pri mojih skoraj 21, sta bila dva. Kar se mi je zdelo, da ne bo resno, sem držala stran od naše hiše :)
Odgovori