rebelgirl napisal/-a:
men bi blo nerodn. sem že en let s tipom pa ne upam nič vzet iz njihovga hladilnika, niti nočem, grem prej rajši v trgovino, si kupim s SVOJIM denarjem in nesem zraven. men ne bo nihče nikol reku, da sem se šlepala.
to jz delam že skos

kukr se le da

tko da se ne šlepam

ker tok useen mi pa ni.. in tut skuham, pospravm, sesam, pomijm, pomagam itd.
sicr na začetku je blo pa tut men (še pr 2 letih)-ju3 bo tretja obletnca wiii- na začetku kr uzet iz hladilnika, je moj šu pa prnesu, amapk useen človk neki more jest..potem sm postopoma začela spraševat za use, če lahko uzamem tisto pa tisto-še pr kosilu za karkoli, potem so pa rekl da nej kr uzamem, da si nej postrežm, nej se počutm čimbolj udobno itd.
tako da tisto hrano ki jo jz pojem ko njih ni, je od mene al pa od naju obeh s fantom-k sva šla kupt posamično al pa skupi!!
najbrž sem taka zato, ker moja sestra ful teži, da bi si moj kej sam vzel pri nas za jest in mi kr gleda pod prste, ko delam kaj za jest. pa npr. sadno kupo vedno ponudim, tist se pa štuli zraven, samo da sem jst kupila stvari s svojim denarjem in da ne bo moj kej njej pojedu. svašta Rolling Eyes
to je pa čist mim! k tisto, moje je moje, da ja nebo gdo DRUH pojedu..štruharsko čist

in zmeri pazm, ne pojem npr. vseh krofov k jih mi da njegova mt (pa ne zato ker se ne spodobi, ampk tko bonton ane), pa ne zagrabm zdj usake šunke(si spodej opisvala),ker vem da ni to use zame, ker neki more tut za druge ostat, če nardi mt kosilo za naju, pa gresta onadva na izletk, mi2 ne pojeva usega, jz pa tut ne..al pa pomarančke..še tist kar si JZ SAMA KUPM-npr.pomaranče, NE smatram da so samo zame, pa tut ČE SM JIH SAMA KUPILA haloo..pač nej še drugi ane,oni men, jz njim - DAŠ DAM!
in še zdj po 3 letih če sm lačna, rečm mojmu če bi kej pa če je lačn grem narest za obadva, če sm pa sma jz gre pa on zame dol iskat npr. čokolino

ne pa da bi kr tavala po kuhni pa šnorflala -tok mam pa že v glavi!!
pa naše domače jabuke večkrat dedek da, pa so ful veseli

pa moja mt za njihova mt pa je

pa tut če mi2 jeva toaste, pa si sama kupva kruhke, njegova mami še zmer prnese zaloge - pa vidi da sva sama kupila oz. jest.
aja pa na sploh, če pride kšn kolega pa da je lih za jest kej pa temu kolegu reče mt da nej si postreze pa vzame kukr če, pa če je pršu samo za 5 mins.
pa nasploh majo ful velik družinskih kolegov, k stalno pridejo na kšn narezk pa to..tko da so ful odprti!!
ok ce starsev ni doma, se takoj udomacim biggrin

haha isto! sam še zmer ne ful, amapk je kr tko lažji vse skp ja

Že ko mi zjutraj takrat ko sem pri njemu za zajtrk nanosi polno mizo mi je malo nelagodno.
jz pa to prpravm sama za mojga pa še zame-nočm da me kdo pedena, sploh nemorm čakat pri mizi da se mi bo samo znosilo na mizo..isto kosilo,sploh nemorm sedet na mir pa čakat lol,raj pomagam

Važno, da se ve kakšen način je pri kakšni familiji in da je fant s tem seznanjen. Js tud predvidevam, da če je kupljena neka salama, da ne "smem" pojesti vse oz. prej vprašam.
točn tko, po nekem času že lahko presodiš, kaj se 'sme' pa kaj se ne-pa ne kot pravila, ampak tako ane, kako majo v navadi... jz tut ne bi kr navalila na salamo, k vem da mata fotr pa mt v navadi da jesta toaste (v njenm primeru)
Da mam take "taste" pa se raje pri njih ne pokažem kot, da moram pazit na vsako potezo.
ja ja rebelde..pač mate vi bolj FORMALNE odnose.. nevem..to da bi mogla še DOMA PAZIT kaj pojem pa kaj ne?? (razen če mt reče da bo delala kej pa da nej ne pojem tistga ker bo rabila, sicr pa tut če bi porabila, so what..pač usi nemormo vse vedt kake poteze bo gdo delu v prihodnosti)
Torej ta vaša nesproščenost (rebeldegirl) bi mene ubila

je pa res, da majo pr eni kolegici tut tko, d atip use požre kar vidi, pa ONA NJEGA (?!) UČI..sej mene bi blos ram da bi me tip tkole opozarju lol sej v tokm času se pa že naučiš kaj pa kako!
men ni normalno, da 17 letniki seksajo. in še veliiiiiiiiiiik drugega.
SPET brcaš neki v temo

pač jz sm dozorela k sm svojga spoznala,postopoma..če bi ga pr 19ih bi pa takrat

in ne maram, če kdo je sam zato, ker vidi da je tam in ne iz primarne potrebe po hrani-ker je lačn.
Aja, ti mislš, da jz jem pr njegovih zato ker je hrana TAM in ne zato,ker bi mela potrebo po njej?? to se pa fuuul motš, če mislš da VSI tko delamo lol? Jz se tm ne prtaknem stvari, če nism res zloo lačna, s tem ko doma več al mn stalno neki brskam-si mau več prvoščm, ker si lahko..pa doma mamo lih takrat to kar men paše, pa potem mt vesela da sem doma pa reče, glej to,uno tretje..pojej

ampk če nism lačna, pa res ne bom jedla no!
vsak ma svoj način in svoj sistem, jst pr fantu ne bom sama odprla hladilnika, on je pr nas bolj domač in si vzame (valda, sej lahka), bo pa pogledu da ne bo pojedu celga hladilnika. in to je bistvo vseh mojih postov.
no vidš, da je domač..s tem ni čist nč narobe, sam zdj pa da cel hladilnik poješ lol..mission imposible..še posebi zame, ker oni majo res fuul obložen hladilnik pa tut če ne bi imel, jz si neb kr prvošla ene salame ..kr tko mau lol
Ne pa, da ga "napadeš", kt da vm je celo božično večerjo požru.
jaja ta je bla dobra, da mu je rekla 'veš,to se tko ne dela!'.. mene bi minil bit tam, ker me take stvari przadanejo (pa magar če bi mi moj reku da sm pojedla 2 pomaranče, pa da je zdj sam še 1), če že sama ne bi prej opazila tega.