Vse o kopalkah
jz mam perilo večino vse od benettona pa se mi lepo obnese, mi ni žau dnarja.s kopalkami te znamke pa nimam nevem kakih izkušenj..drugač pa prisegam na bikinke, sm že mal bolana na njih (vsako leto morm nove kupit, četud jih pol ne nosim velik, ker jih mam zdej že kakih 8komadov)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Debatorica
- Kontakt:
-
- Debatorica
- Kontakt:
-
- Debatorica
- Kontakt:
ja, mislm.. take k si jih je ona zamisnla ane. ble so tko narjene.. uspodi bikini, živo rumen z živo rozastim robo, zgori pa tak model kokr da maš 3cm debel pas pod joškami pol pa tko trikotnike zavezane za vratom, si predtsvlaš? živo roza pas, živorumeni trikotniki.. barve mi niso ble lih najbol ušeč
ampak tko.. pač mam jzt tud ideje za kopalke pa dvomim da jih bom lih kje take dobila! pa sam enkrat sm dala več kot 10k za kopalke (13) od speedota.. sej so ble ful lepe sam so mi zbledele zarad sonca 

mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
moja kolegica si je dala delat kopalke...zašila jih je šivilja za smešno mali denar...pa sploh se jim ne vidi, da niso iz trgovine...so pa točno takšne kot si jih je zamislila...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb napisal/-a:moja kolegica si je dala delat kopalke...zašila jih je šivilja za smešno mali denar...pa sploh se jim ne vidi, da niso iz trgovine...so pa točno takšne kot si jih je zamislila...
mogoče veš kje?

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja dej prosim povej kam jih je dala sešiti...
No mene pa zanima glede kopalk, ki prepuščajo sonce?
Ima katera izkušnje z njimi???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hely_3 napisal/-a:Ja dej prosim povej kam jih je dala sešiti...
v emporiumu sem si prešnjo leto kupila take, pa so full fajne...samo namažeš se z zaščitno kremo seveda tudi pod kopalkami

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
skinny napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Ja dej prosim povej kam jih je dala sešiti...
v emporiumu sem si prešnjo leto kupila take, pa so full fajne...samo namažeš se z zaščitno kremo seveda tudi pod kopalkami...ker drugače---
Pa te je enakomerno posoncilo, al je bila se vedno razlika med tistim delom telesa, ki je bil pod kopalkami in tistim, ki ni bil???
skinny napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Ja dej prosim povej kam jih je dala sešiti...
v emporiumu sem si prešnjo leto kupila take, pa so full fajne...samo namažeš se z zaščitno kremo seveda tudi pod kopalkami...ker drugače---
pa a DEJANSKO prepuščajo?