Kontracepcijske tabletke
- radovedna.kr.naprej
- Sramežljivka
Kaychee napisal/-a:Rekla je, da majo vse KT več al manj isto količino tega hormona, ki negativno vpliva na libido, tko da ti nobene ne bojo prov "popravle" želje po sexu. Očitno nam ostane samo še to, da zavestno preklopimo v glavi in da povemo partnerjem, da morjo bit potrpežljivi in najdt način, da nas spodbudijo
Uf ne vem no, pri meni je bil libido na dnu pri tabletah diane 35, zdaj ko imam pa yarino pa je definitivno vsaj to bolje.
Mimi_M KT plačujem ja... vsakič k grem po tabletke v lekarno...
pregledi so tud plačljivi sam ne vem zneska k nism šla na stol...
plačljivo je tud svetovanje oz. pogovor! v bistvu vse plačaš pr teh privatnikih... 
pregledi so tud plačljivi sam ne vem zneska k nism šla na stol...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Jaz sem spet čist obupana...
Pred leti sem mela na hrbtu grozne mazolje in sem začela jemati Diane 35 in je bil mir. Zdej sem jih kot sem že pisala zaradi groznih stranskih učinkov menjala za Logest. In tri mesece je bilo še kul, vsi so me govoril naj ne skrbim, ker pri tej starosti naj bi me faza mazoljev že minila. Ta mesec pa bum, hrbet mam kot bi me popikale čebele. Ne morem verjeti no...
Sploh ne vem kaj naj, naj grem nazaj na Diane in trpim stranske učinke, naj probam druge tablete, čeprav baje nobene niso narejene za namen sčistit kožo razen Diane. Je mela katera podobno izkušnjo?
Kakšne imate izkušnje z Jarino in aknami? Jih kaj omilijo ali celo odpravijo?
Tolko časa sem se ubadala s temi mazolji na hrbtu ko sem bila mlajša in res nočem spet tega. Sploh ker mi dajejo občutek neugodja in ne morem nositi nič bolj odprtega, ker je grdo. Zato prosim če ima katera kakšen nasvet ali podobno izkušnjo ---> Help!!

Pred leti sem mela na hrbtu grozne mazolje in sem začela jemati Diane 35 in je bil mir. Zdej sem jih kot sem že pisala zaradi groznih stranskih učinkov menjala za Logest. In tri mesece je bilo še kul, vsi so me govoril naj ne skrbim, ker pri tej starosti naj bi me faza mazoljev že minila. Ta mesec pa bum, hrbet mam kot bi me popikale čebele. Ne morem verjeti no...

Sploh ne vem kaj naj, naj grem nazaj na Diane in trpim stranske učinke, naj probam druge tablete, čeprav baje nobene niso narejene za namen sčistit kožo razen Diane. Je mela katera podobno izkušnjo?
Tolko časa sem se ubadala s temi mazolji na hrbtu ko sem bila mlajša in res nočem spet tega. Sploh ker mi dajejo občutek neugodja in ne morem nositi nič bolj odprtega, ker je grdo. Zato prosim če ima katera kakšen nasvet ali podobno izkušnjo ---> Help!!

- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
- radovedna.kr.naprej
- Sramežljivka
Heilie napisal/-a:Jaz sem spet čist obupana...
Pred leti sem mela na hrbtu grozne mazolje in sem začela jemati Diane 35 in je bil mir. Zdej sem jih kot sem že pisala zaradi groznih stranskih učinkov menjala za Logest. In tri mesece je bilo še kul, vsi so me govoril naj ne skrbim, ker pri tej starosti naj bi me faza mazoljev že minila. Ta mesec pa bum, hrbet mam kot bi me popikale čebele. Ne morem verjeti no...![]()
Sam tak me zanima, kaj mozolje maš sam po hrbtu al kaj? In ti se tako obremenjuješ. Ne vem no, raje imam mozolje, kot pa da jemljem tablete. Če bi le imela pametno izbiro. Sem pa imela sama isti efekt ko sem prestopila iz Diane na Yarino. A se je vse stabiliziralo.
Še eno vprašanje: za tiste, ki ste nehale z jemanjem tabletk in niste dobile menstruacije oziroma za vse, ki karkoli veste o tem. Jemala sem Yarino, ampak samo ene 3 mesece. Menstruacije po prenehanju jemanja po običajnih 4-5 dneh nisem dobila. Prej, ko sem še jemala tabletke, sem imela vedno normalno močne menstruacije. Pred približno štirimi meseci sem tudi naredila enomesečno pavzo s tabletkami in sem menstruacijo normalno dobila. Je mogoče, da jo zdaj iz kakršnih koli razlogov (razen nosečnost
) ne dobim? Ker ena je ena omenjala, da jo 7 mesecev po prenehanju jemanja ni dobila.

Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
radovedna.kr.naprej napisal/-a:Sam tak me zanima, kaj mozolje maš sam po hrbtu al kaj? In ti se tako obremenjuješ. Ne vem no, raje imam mozolje, kot pa da jemljem tablete. Če bi le imela pametno izbiro. Sem pa imela sama isti efekt ko sem prestopila iz Diane na Yarino. A se je vse stabiliziralo.
Ja KT jemljem kot zaščito, sem pa jemala prej Diane zaradi tega, ker sem ob enem odpravila še mazolje, ki sem jih dobila ob koncu OŠ in čez srednjo šolo sem jih imela. Bili so grozno boleči in raztreseni čez cel hrbet. In so me motili ja, vse sem poskusila in nič ni pomagalo, bolelo me je, srbelo, pa še zelo grdo izgleda. Zato si jih res ne želim nazaj, ker sem jih s KT končno odpravila, le tam pa tam se mi je kakšen naredu. Žal pa sem Diane čezdalje slabše prenašala.
Če praviš, da se je tebi kasneje stanje umirilo bom še počakala kak mesec, dva. Če pa res ne bo boljše poskusim še z Yarino ali Yasminelle.
Če ne pa ne vem kaj bom