Hayley, drugace od Azije imajo deli Malezije in Indonezije poleti susno obdobje. Indonezija je moja Indija, evo

Led Zeppelin napisal/-a:
V Indoneziji nisem še bil, načeloma to šparam če bi imel sopotnico.
_patchouli_ napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:
V Indoneziji nisem še bil, načeloma to šparam če bi imel sopotnico.
Zakaj pa to? Sej indonezijke so fajn![]()
Hayley, katero?
hayley napisal/-a:Pačuli si bla kdaj na kakšnem safariju? Se ti zdi vredno denarja?
saarijarvi napisal/-a:Joj, ne maram potovat z drugimi (razen s partnerjem), to 265x menjavanje planov bi me naredilo cisto zivnco.je pa res, da v 80% krajev potujem z dolocenim namenom in ne po principu 'kam bi sli?'
Fantova familija pride ta mesec v evropo in vsaka dva dni menja plan, najprej je bila grcija, potem italija, pa francija.. in zdej spet neki ni ok. Se dober teden je do takrat, na koncu jih sploh ne bo.
Me spominja na eno prijateljico iz najstniskih let, mislim da sva bili zmenjeni za ene 100 koncertov, na koncu mislim, da je prisla na enega. Skratka: hajpanje planov iz katerih ljudje potem ne naredijo nic mi je res en tak pet peeve.
hayley napisal/-a:Na slike dajajo turistične agencije vedno neke najbolj lepe, slikovite lokacije.. za Bali, indonezijo. Večinoma Bali najbrž reklamirajo, tudi mislim, da je bolj samo za Bali značilna bolj hinduistična kultura in arhitektura.
Kar sem videla jaz slike od drugje pač izgleda precej tako revno, neurejeno, če ne greš ravno na kakšna najbolj znana mesta, turistične destinacije... Aja onadva sta bila na Javi in Sumatri.