Ja midva imava zdaj kupljene karte.
Ma mi je ful škoda kesa zdaj, bi ga skoraj raje imela na računu na tej točki.

Verjetno največji finančni odliv v enem dejanju v lajfu do zdaj zame.
Mislim pa, da nek popotnik, bi šel kjer bo dobil karto ugodno, ne bi rekel j amerika/ Peru ali pa nič in potem cakal J Ameriko eno leto za ugodno karto, to se meni sliši bolj tipičen turist style.
Oz moj sopotnik in isto kolegica imata najljubšo, THE, destinacijo, to je Pakistan. Je pa imel neke probleme z vizo, poleti je najbrž pretoplo, tako Da jo je odložil za nedoločen čas in gre rade volje tudi drugam.
Midva s K sva se do zdaj ujela pri potovanju, vsaj v Romuniji. Tudi kolegica in on sta se pri potovanjih ujela.
Meni je del ali večina vznemirjenja že samo ta backpackerski stil, da ne veš kje boš jutri in je zato vsak dan tako vznemirljiv, natančnega plana ne delava za potovanje. Njemu je isto to všeč.
Medtem, ko moj bivši potovat sploh ne bi šel, ker ga ne zanima+ se zagovarja na močno slabost med katerokoli vožnjo.
Kolegica, ki je potovala s K in rada potuje ima pa isto zdaj moža, ki se mu ne da preveč potovat.
Tudi ena kolegica iz faxa, je v času ponavljanja letnika, šla v Sr Ameriko in Kolumbijo s sopotnikom, ki ga je, če se prav spomnim, dobila preko neta ali na popotniških forumih..
Si se cepila za rumeno mrzlico paculi, Oz Uganda možno, da je obvezno, se ti zdi se dobro cepiti za območja kjer ni obvezno?