KittyKiss napisal/-a:drug odg : ja med menstruacijo si tud zaščitena
Torej tudi tiste 3 dni, ko je še nimam?

tasika napisal/-a:Jz mam tud eno vprašanje.
Sn zadnič vzelo eno KT Longest (kr tak brezveze, ne vem zaka), drugač jih ne jemljem trenutno, ker pač nimam tipa. No v glavnem, 5 dni kasneje sn pa dobla menstruacijo, čeprav je po datumu še ne bi smela. A je mogoče to krivo, ker sem vzelo 1 tabletko ?
tamaLax napisal/-a:Ja meni je čudno, zakaj moram pri dveh različnih ginekologinjah iste tabletke pri eni plačat pri drugi pa ne??? In mi je čudno, da zakaj ne jemlje kartic, ker ravno kartica ti krije to, kar moraš ti potem plačat in se mi ne zdi fer, da če zavarovanje plačujem, potem moram pa še dodatno plačevati za storitve, ki ti jih drgač krije zavarovalnica.
Ja stvar je logična za tiste, ki niso zavarovani, kaj pa tisti, ki smo?
*hox* napisal/-a:Kolikšna je možnost zanositve, če pozabiš vzet eno tabletko? V procentih me zanima, če mogoče katera ve?Nisem pa js nič pozabla, samo informativno me zanima, ker mi ne gre v glavo, da se nekatere punce ful trudijo zanosit pa jim ne rata (če so prej jedle tabletke), nekatere pa pozabijo eno pa so noseče.
Bulma napisal/-a:Včeraj sem vzela zadnjo tabletko. Po 6ih letih jh bom nehala jemat. Sama sebi držim pesti da bo vse ok+da ne bo kakšnih groznih stranskih učinkov
tanika* napisal/-a:Men se bo prov strgal, mal nazaj sm pisala,da imam probleme s tabletkami, ker se mi čez cel mesec pojavljajo krvavitve. sem bila pri ginekologinji in ženska sploh ni vedla kaj nej nardi, ker so to baje že moje tretje in da očitno niso tabletke za mene. prbila je celo, da je rešitev da naj imam otroka, haloooo, če pijem tabletke je očitno, da ga še nočem imet. pol sm jo vprašala a je mogoče zaščita slabša, če mam krvavitve čez cel mesec in je zatrdila da ne, zdej mi pa menstra zamuja, sicer en dan ampak ok. pojavljajo se sicer neke krvavitve sam tko kot se že cel mesec in to ne morem lih met za menstruacijo ane. pojam nimam kaj nej???