Kontracepcijske tabletke
Js se zaradi tabletk nisem niiiič zredila. Med M se kot vedno zredim za kakšen kg ali 2, potem pa spet pridem na svojo normalno težo. Mi je pa res butasto, da nekatere punce sploh nočejo začet jemat KT, ker so pač tako zelo pametne, da one že vnaprej vejo da se bojo zredile. Seveda je pa najlažje za vse kriviti tabletke. Kot je rekla sokolja, doma se dobesedno nažiraš s hrano, ker se zrediš in ne najdeš drugega krivca, kriviš tabletke. 

- little bee
- Komunikatorka
sej mogoče se bo komu zdelo vprašanje čist neumestno ampak jst sm že čist panična...
zanima me, če tiste k jemljete tablete, dobite menstruacijo zmir ob določenem času? jst sm jo do zdej namreč večinoma dobila zjutrej al pa dopoldne, dns, k bi jo mogla dobit, jo pa še zdej nimam... sej vem da je razlike sam za par urc ampak jst itak paničarm za vsako stvar glede tega...
zanima me, če tiste k jemljete tablete, dobite menstruacijo zmir ob določenem času? jst sm jo do zdej namreč večinoma dobila zjutrej al pa dopoldne, dns, k bi jo mogla dobit, jo pa še zdej nimam... sej vem da je razlike sam za par urc ampak jst itak paničarm za vsako stvar glede tega...

Ne zganjaj panike.
Jaz zadnjo tableto vzamem v četrtek, potem pa dobim menstruacijo najprej v nedeljo popoldne, najkasneje pa v torek popoldne, kakor je. Vpliva lahko več stvari, pa tud tko ni nujno da je zmer isti čas.
Možno je tudi, da je ne boš dobila ker tud to ni nič nenavadnega in se zgodi. Če ni možnosti, da bi bla noseča te itak nima kaj skrbet, če pa je možnost pa boš pač šla k ginekologinji in bo povedala kako in kaj.

Jaz zadnjo tableto vzamem v četrtek, potem pa dobim menstruacijo najprej v nedeljo popoldne, najkasneje pa v torek popoldne, kakor je. Vpliva lahko več stvari, pa tud tko ni nujno da je zmer isti čas.
Možno je tudi, da je ne boš dobila ker tud to ni nič nenavadnega in se zgodi. Če ni možnosti, da bi bla noseča te itak nima kaj skrbet, če pa je možnost pa boš pač šla k ginekologinji in bo povedala kako in kaj.
little bee napisal/-a:sej mogoče se bo komu zdelo vprašanje čist neumestno ampak jst sm že čist panična...
sva trenutno na istem

- little bee
- Komunikatorka
- little bee
- Komunikatorka
KristinĆk napisal/-a:đizzzzsss..js sm svoj paketk tabletka pozabla u lj![]()
![]()
kaj bi loh kr iz nove začela...pa jih pač uzela tam k sm prenehala?? oooo jeeei
Ja valda, da lahko začneš drugo škatlco, sej tabletke notr so vse enake.
Jest mam tud eno tako škatlco že mal načeto, ker jo mam zato, da kdaj pol tm vzamem, če kej podaljšujem al pa kej, tko da ni panike