Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js se zaradi tabletk nisem niiiič zredila. Med M se kot vedno zredim za kakšen kg ali 2, potem pa spet pridem na svojo normalno težo. Mi je pa res butasto, da nekatere punce sploh nočejo začet jemat KT, ker so pač tako zelo pametne, da one že vnaprej vejo da se bojo zredile. Seveda je pa najlažje za vse kriviti tabletke. Kot je rekla sokolja, doma se dobesedno nažiraš s hrano, ker se zrediš in ne najdeš drugega krivca, kriviš tabletke. :P
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mene pa samo neki zaanima. Jz sem tabletke doma pozabla in jih zj 2 dni ne bom jedla pol pa jih bom normalno, pa me zanima, če bom menstro dubla al bo kul.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Odvisno kok maš močne tabletke. Js jo dobim takoj, če samo eno pozabim.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

1 dan gor al pa dol. sam pazi, da boš naprej jemala, tko k treba ;)
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

sej mogoče se bo komu zdelo vprašanje čist neumestno ampak jst sm že čist panična...

zanima me, če tiste k jemljete tablete, dobite menstruacijo zmir ob določenem času? jst sm jo do zdej namreč večinoma dobila zjutrej al pa dopoldne, dns, k bi jo mogla dobit, jo pa še zdej nimam... sej vem da je razlike sam za par urc ampak jst itak paničarm za vsako stvar glede tega... :nixweiss:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Ne zganjaj panike. :)
Jaz zadnjo tableto vzamem v četrtek, potem pa dobim menstruacijo najprej v nedeljo popoldne, najkasneje pa v torek popoldne, kakor je. Vpliva lahko več stvari, pa tud tko ni nujno da je zmer isti čas.

Možno je tudi, da je ne boš dobila ker tud to ni nič nenavadnega in se zgodi. Če ni možnosti, da bi bla noseča te itak nima kaj skrbet, če pa je možnost pa boš pač šla k ginekologinji in bo povedala kako in kaj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

little bee napisal/-a:sej mogoče se bo komu zdelo vprašanje čist neumestno ampak jst sm že čist panična...

zanima me, če tiste k jemljete tablete, dobite menstruacijo zmir ob določenem času? jst sm jo do zdej namreč večinoma dobila zjutrej al pa dopoldne, dns, k bi jo mogla dobit, jo pa še zdej nimam... sej vem da je razlike sam za par urc ampak jst itak paničarm za vsako stvar glede tega... :nixweiss:

sva trenutno na istem :/ hjao, že od včeraj dopoldne čakam, pa ni nič. panik sem pa ravno tak kot ti, da že imena za otroka skoraj izbiram ;)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest zadnjo tableto vzamem v četrtek in vedno menstruacijo dobim v ponedeljek. Verjamem pa, da se lahko kdaj za kak dan premakne, čeprou bi najbrž tud mene panika, če ne bi blo takrt, kot je treba.
Drgač sm pa zmerej vesela, da jo dobim :D
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ne vem jst se tolažim s tem, da je to mogoče zarad tega k sm si jo za en tedn premaknila da je neb mela glih za novo leto. sicer pa res ne vem kaj bi blo lahko narobe k sm redno jemala tablete. nikol nism nobene pozabla vzet, zmir sm jo vzela ob isti uri... :(
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Vedno ko sm podaljšala jemanje tabletk se je menstruacija kasnej pojavla..in to kr ene 3 dni kasnej..nimaš kej skrbet zrd enga dneva..
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ja sej vem da nimam kej skrbet...ampak vseeno skrbim! :nixweiss: sam čudn mi je to k sm že 2x podaljšala jemanje tablet in sm jo pol zmir normalno dobila. ma ja no sej tud če zdej paničarm ne vem kolk ne bo nč pomagalo... kar je je...ne preostane mi druzga kokr da čakam.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

đizzzzsss..js sm svoj paketk tabletka pozabla u lj :? :eek:

kaj bi loh kr iz nove začela...pa jih pač uzela tam k sm prenehala?? oooo jeeei :eek:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

KristinĆk napisal/-a:đizzzzsss..js sm svoj paketk tabletka pozabla u lj :? :eek:

kaj bi loh kr iz nove začela...pa jih pač uzela tam k sm prenehala?? oooo jeeei :eek:

Ja valda, da lahko začneš drugo škatlco, sej tabletke notr so vse enake.
Jest mam tud eno tako škatlco že mal načeto, ker jo mam zato, da kdaj pol tm vzamem, če kej podaljšujem al pa kej, tko da ni panike :wink:
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

aaaa ql....hvala :) sm bla cist ziucna..oz je biu tip bl k js :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka