Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
kaj nej pa js nardim, ker mam že ceu mesec krvavitve..oz. neki temni beli tok, k je en dan rjav, drug dan čist krvav..na tabletkah sm že par let..to so tretje, ker sm mela skoz probleme z vmesnimi krvavitvami...vmes sm bla že parkrat pri ginekologinji in je rekla da nej probam jemat po dve naenkrat..sam ni pomagal, pol je blo vmes en mesc čist brez krvavitev...zdej pa že dva mesca vsak dan..a sm pol sploh zaščitena tko k je treba, al jajčniki še delajo??jutr mislm it h ginekologinji pa sploh nevem a nej jih spet zamenam al kaj? zdej mam harmonet, prej sm mela pa že cilest in diane35.
-
- Cosmopolitanka
Ma lej sej greš jutr tja..pa se pogovorte..Bo ona najbl svetovala kako pa kaj,če boste menjale..al je kej narobe druzga..(ne vem če ma smisu da me tuki neki govorimo..normalno zihr ni..usaj jst tku mislm..)
velik sreče
velik sreče

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Cosmopolitanka
Ja, če je pa tko..maš pa uso pravico menjat G. Ne more ona tebe sprašvat kaj bi ti nardila..mislm haloooo...okej men se to ne zdi normalno da maš take izcedke..neki ne more bit uredu in morš to uredit..al s to al pa drugo G.
Sej pravm,velik sreče ti želim..upam da dela jutr!!
Sej pravm,velik sreče ti želim..upam da dela jutr!!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
Nov problem
Najprej bi rada povedla, da se mi je to zgodilo prvič, da je to drugače moja 4. škatlica, ter da sem se do sedaj zmeraj držala navodil. Toliko, da ne bo kakšnih napadanj.
Takole je: v soboto bi po 7-dnevni pavzi morala vzeti prvo tabletko iz 4.škatlice. Pa sem zaradi spleta okoliščin pozabila, prav tako je nisem vzela tudi v nedeljo. Zato sem v ponedeljek vzela 2 tabletki hkrati (soboto sem izpustila, vzela pa sem za nedeljo in ponedeljek). In sedaj nastane šele pravi problem. Prosim ne me imet za noro, ker se že itak sama dovolj tepem po glavi zaradi tega
.
Včeraj torej v torek, sem iz ne vem kakšnega razloga zamešala dneve,..božič, v škatlici je itak bila ena tabletka preveč (od sobote),..itd. Zato sem mislila da sem pozabila vzet tabletko od torka in sem spet vzela dve hkrati (torej za torek in za sredo). Danes je torej ne bom vzela, ker sem jo včeraj. Naj ju3 normalno nadaljujem in upam, da ne bo zapletov? Ali naj preneham z jemanjem?
Najprej bi rada povedla, da se mi je to zgodilo prvič, da je to drugače moja 4. škatlica, ter da sem se do sedaj zmeraj držala navodil. Toliko, da ne bo kakšnih napadanj.
Takole je: v soboto bi po 7-dnevni pavzi morala vzeti prvo tabletko iz 4.škatlice. Pa sem zaradi spleta okoliščin pozabila, prav tako je nisem vzela tudi v nedeljo. Zato sem v ponedeljek vzela 2 tabletki hkrati (soboto sem izpustila, vzela pa sem za nedeljo in ponedeljek). In sedaj nastane šele pravi problem. Prosim ne me imet za noro, ker se že itak sama dovolj tepem po glavi zaradi tega

Včeraj torej v torek, sem iz ne vem kakšnega razloga zamešala dneve,..božič, v škatlici je itak bila ena tabletka preveč (od sobote),..itd. Zato sem mislila da sem pozabila vzet tabletko od torka in sem spet vzela dve hkrati (torej za torek in za sredo). Danes je torej ne bom vzela, ker sem jo včeraj. Naj ju3 normalno nadaljujem in upam, da ne bo zapletov? Ali naj preneham z jemanjem?
Just dance!
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
Hvala vam. Saj itak se ta mesec ne bom zanašala na tabletke, bomo kar na kondomih. Jemala jih bom normalno do konca. Torej zdaj jemljem normalno do konca,..vzamem na koncu še "pozabljeno soboto" (ki bi jo morala vzet prvi dan pa je nisem).
Sam pol po 7-dnevni pavzi se mi bo vse premaknilo za 1 dan. S tem ni nič narobe?
Hjoj sem budalo,..ampak zdaj bom naslednjič malce manj praznovala in več mislila

Sam pol po 7-dnevni pavzi se mi bo vse premaknilo za 1 dan. S tem ni nič narobe?

Hjoj sem budalo,..ampak zdaj bom naslednjič malce manj praznovala in več mislila

Just dance!
Jst sm zdele na sredi druge škatlce Diane35. Pa sm bla s prvo škatlico kr zadovoljna, ampak sm pa zdej ugotovila, da sm se kr ene 5-7 kg zredila
(sicer se ne sekiram preveč, ker se mi na srečo ne pozna lih!!) Pa še se mi zdi, da so zdej tabletke še na libido počas začele vplivat... žal negativno....
Sicer sem to šele ta teden opazila, zato ne bom prehitro sklepala
Sicer mi je G te tabletke zaradi mozoljev predpisala, pa v navodilih piše, da naj bi ena škatlica že popravila kožo... Pa ni nič bolje
Sicer nimam ravno zelo problematične kože, tako da me tudi to ne moti zelo.
Tuhtam, da bi zamenjala na kakšno Yarino ali Yasminelle....... Al mislite, da nej še malo počakam - konec koncev je šele druga škatlica, pa se še nisem navadila?

Sicer mi je G te tabletke zaradi mozoljev predpisala, pa v navodilih piše, da naj bi ena škatlica že popravila kožo... Pa ni nič bolje

Tuhtam, da bi zamenjala na kakšno Yarino ali Yasminelle....... Al mislite, da nej še malo počakam - konec koncev je šele druga škatlica, pa se še nisem navadila?