Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

pa nč ni narobe? sam menstra bo en dan prej k ponavad al kuko? :oops:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

JA jst mislm da neb smelo bit nč narobe. En dan prej bo..prestavla se ti bo za en dan..jst bi tko nardila.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz sm opazla odkar jemljem logest da sm postala ful bl občutljiva, vsak dan jokam :(
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

kaj nej pa js nardim, ker mam že ceu mesec krvavitve..oz. neki temni beli tok, k je en dan rjav, drug dan čist krvav..na tabletkah sm že par let..to so tretje, ker sm mela skoz probleme z vmesnimi krvavitvami...vmes sm bla že parkrat pri ginekologinji in je rekla da nej probam jemat po dve naenkrat..sam ni pomagal, pol je blo vmes en mesc čist brez krvavitev...zdej pa že dva mesca vsak dan..a sm pol sploh zaščitena tko k je treba, al jajčniki še delajo??jutr mislm it h ginekologinji pa sploh nevem a nej jih spet zamenam al kaj? zdej mam harmonet, prej sm mela pa že cilest in diane35.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma lej sej greš jutr tja..pa se pogovorte..Bo ona najbl svetovala kako pa kaj,če boste menjale..al je kej narobe druzga..(ne vem če ma smisu da me tuki neki govorimo..normalno zihr ni..usaj jst tku mislm..)

velik sreče ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

ma sej sam k je ta ženska mal smotana..nazadne je mene spraševala kaj bi nardila..ja mislim sej si ti dohtor pa povej kaj je treba pa je..pa kere tabletke bi hotla, itd. pojma nimam ane...upam no da dela, ker velikrat si kr frej vzame :x
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, če je pa tko..maš pa uso pravico menjat G. Ne more ona tebe sprašvat kaj bi ti nardila..mislm haloooo...okej men se to ne zdi normalno da maš take izcedke..neki ne more bit uredu in morš to uredit..al s to al pa drugo G.

Sej pravm,velik sreče ti želim..upam da dela jutr!!
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

Nov problem

Najprej bi rada povedla, da se mi je to zgodilo prvič, da je to drugače moja 4. škatlica, ter da sem se do sedaj zmeraj držala navodil. Toliko, da ne bo kakšnih napadanj.

Takole je: v soboto bi po 7-dnevni pavzi morala vzeti prvo tabletko iz 4.škatlice. Pa sem zaradi spleta okoliščin pozabila, prav tako je nisem vzela tudi v nedeljo. Zato sem v ponedeljek vzela 2 tabletki hkrati (soboto sem izpustila, vzela pa sem za nedeljo in ponedeljek). In sedaj nastane šele pravi problem. Prosim ne me imet za noro, ker se že itak sama dovolj tepem po glavi zaradi tega :roll: .
Včeraj torej v torek, sem iz ne vem kakšnega razloga zamešala dneve,..božič, v škatlici je itak bila ena tabletka preveč (od sobote),..itd. Zato sem mislila da sem pozabila vzet tabletko od torka in sem spet vzela dve hkrati (torej za torek in za sredo). Danes je torej ne bom vzela, ker sem jo včeraj. Naj ju3 normalno nadaljujem in upam, da ne bo zapletov? Ali naj preneham z jemanjem?
Just dance!
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Če zamudiš prvo tabletko iz škatlice, ti ceu mesc propade glede zaščite - tut če uzamš takoj nasledni dan...obvezno dodatna pregradna zaščita npr. kondom!
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

Pomoje si vse čist preveč zamešala...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

naprej zdej normalno jej. pa ne spuščat dnevov kukr si zdej napisala, da bi enga kr spustila. po enem tednu si spet zaščitena. do takrat pa pregradna zaščita ;)
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

Hvala vam. Saj itak se ta mesec ne bom zanašala na tabletke, bomo kar na kondomih. Jemala jih bom normalno do konca. Torej zdaj jemljem normalno do konca,..vzamem na koncu še "pozabljeno soboto" (ki bi jo morala vzet prvi dan pa je nisem).
Sam pol po 7-dnevni pavzi se mi bo vse premaknilo za 1 dan. S tem ni nič narobe? :roll:

Hjoj sem budalo,..ampak zdaj bom naslednjič malce manj praznovala in več mislila :oops: :roll:
Just dance!
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TaŠ »

Jst sm zdele na sredi druge škatlce Diane35. Pa sm bla s prvo škatlico kr zadovoljna, ampak sm pa zdej ugotovila, da sm se kr ene 5-7 kg zredila :eek: (sicer se ne sekiram preveč, ker se mi na srečo ne pozna lih!!) Pa še se mi zdi, da so zdej tabletke še na libido počas začele vplivat... žal negativno.... :( Sicer sem to šele ta teden opazila, zato ne bom prehitro sklepala :)
Sicer mi je G te tabletke zaradi mozoljev predpisala, pa v navodilih piše, da naj bi ena škatlica že popravila kožo... Pa ni nič bolje :( Sicer nimam ravno zelo problematične kože, tako da me tudi to ne moti zelo.
Tuhtam, da bi zamenjala na kakšno Yarino ali Yasminelle....... Al mislite, da nej še malo počakam - konec koncev je šele druga škatlica, pa se še nisem navadila? :?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Ti še raje malo počakaj, pojej še to do konca pa mogoče potem še eno, pa potem prešaltaj na druge.
You want me to be something I can never ever be.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

....
Zaklenjeno