Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

meni jih je med. sestra menjala, samo je šla vprašat zdravnico za dovoljenje.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Js sm sestri rekla da bi rada zamenjala (pa povedala zakaj), in me je poslala v ambulanto d mi je ginekologinja napisala. drgac pa tud sestre same zamenjajo (moji sosolki npr) :)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst sm jih pa menjala po pogovoru z ginekologinjo. Je ona predlagala kaj pa kako ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

am mene pa zanima nekaj....am vjutro ob 6 sem vzela tabletko..popoldne sem pa dobila drisko...minilo je 8 ur od zaužitja tabletke...se je učinkovina tablete ohranila?...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

LoveLy* napisal/-a:am mene pa zanima nekaj....am vjutro ob 6 sem vzela tabletko..popoldne sem pa dobila drisko...minilo je 8 ur od zaužitja tabletke...se je učinkovina tablete ohranila?...

Ja se je, pa tud driska nima tazga pomena kot pa če bi npr.bruhala..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
MAJAmazing
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MAJAmazing »

no tut jst sem se po dveh letih odločila, da pač bi tut js lahko imela KT...imam yasminelle (dans bom vzela 3 tabletko) :razz: in me je tko strah, da neb mela kakih stranskih učinkov, ko berem te vaše probleme...upam, da se ne bom zredila, zdej itak pač tko ful pazim kaj jem (sem že prej), ker bi rada zgubila mal kg :razz: do zdej je še vse ql, pač vem pa, da predn da sem jemala KT sem bla lahk ful sitna, depresivna...tko da upam, da ne bom še bolj...zanima pa me, kako veste, da je to od KT??? mislim, jst vem za sebe, da sem se v dveh letih zredila, včasih sem čist depresivna,kar prej nikol nisem bla, mam včasih več mozoljev-pa nisem jemala tablet. :razz:
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

MAJAmazing napisal/-a:no tut jst sem se po dveh letih odločila, da pač bi tut js lahko imela KT...imam yasminelle (dans bom vzela 3 tabletko) :razz: in me je tko strah, da neb mela kakih stranskih učinkov, ko berem te vaše probleme...upam, da se ne bom zredila, zdej itak pač tko ful pazim kaj jem (sem že prej), ker bi rada zgubila mal kg :razz: do zdej je še vse ql, pač vem pa, da predn da sem jemala KT sem bla lahk ful sitna, depresivna...tko da upam, da ne bom še bolj...zanima pa me, kako veste, da je to od KT??? mislim, jst vem za sebe, da sem se v dveh letih zredila, včasih sem čist depresivna,kar prej nikol nisem bla, mam včasih več mozoljev-pa nisem jemala tablet. :razz:

tut jaz sem, ko sem začela jemat kontr. tabletke (Logest) sem se zredila, bla sem, ono, res depresivna, prej sem sicer mislila da taka pač sem. Ampak sem pred kakima 2 mescema nehala jemat...in je res dost boljše. Edino, zanima me, če bi mi lahko svetovale, katere tabletke ( v primeru,da bi jih spet začela jemat) najmanj vplivajo na težo ? Pa če mi sploh lahko dajo druge, ker baje da do enga 17 leta sploh nočejo dat drugega ko Logest?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ vode ne zadržuje yarina, tko da se poteh večalmn punce ne zredijo, nekatere še clo shujšajo..

jest jo mam pa senism nič zredila, sm kr vesela, ker od logest sm se zredila fuuul , pa tut velik mojih prjatlc se je s temi logest zredil :?
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

blue eye napisal/-a:
LoveLy* napisal/-a:am mene pa zanima nekaj....am vjutro ob 6 sem vzela tabletko..popoldne sem pa dobila drisko...minilo je 8 ur od zaužitja tabletke...se je učinkovina tablete ohranila?...

Ja se je, pa tud driska nima tazga pomena kot pa če bi npr.bruhala..

Ja tudi driska je lahko nevarna!
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

yasminelle sem dobila na zeleni recept. sem ful vesela pa se za ostale punce, ki ste si jih skozi placevale... vem, da to ni majhen strosek.

bi pa rada vsem povedala, kar sem zvedela od ginekologinje: LOGEST = LYDINETTE. zakaj? ker jih samo druga firma pakira, drugace so iste! :o mislim... nekatere so mislile, da so se znebile logesta, so pa bile spet na logestu, ko so jemale lydinette. hm... placebo efekt.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Okej jst sm se ene 3kg zredila po jemanju tabletk..Sam ne vem če bi lih to lahko krivila..ker se ne gibljem tuk k učas..

Drgač bi pa use dala da najdem tabletke, k te spravljajo u dobro volo..ne pa da maš fleše pa depresiraš ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

linkica napisal/-a:yasminelle sem dobila na zeleni recept. sem ful vesela pa se za ostale punce, ki ste si jih skozi placevale... vem, da to ni majhen strosek.
.

jaaa jest sm dobila svojo prvo zastonjsko škatlico yarine :jump:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Damyanchyka napisal/-a:Okej jst sm se ene 3kg zredila po jemanju tabletk..Sam ne vem če bi lih to lahko krivila..ker se ne gibljem tuk k učas..

Drgač bi pa use dala da najdem tabletke, k te spravljajo u dobro volo..ne pa da maš fleše pa depresiraš ;)

O ja, mene je ravno vceraj tako zadelo, da se zdaj ne vem zakaj sem se jokala :eek: Kar pride neki taki trenutek slabosti ... brezveze. Jaz bi bila res srecna, ce bi se znebila te kemije, ampak kaj ko so edina opcija kondomi, ki jih sovrazim iz dna srca :roll:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mah ja MsN..Pizdarija je to..

Jst bi tut prec nehala, sam se ne upam igrat s kondomi..res ne..

Sam mi pa razpoloženje FUL niha, pa res sm FUL občutljiva..pa jokam brez nadzora učas..use me gane..k prej res nism bla taka..jst ne morm vrjet kaj kemija nardi..zdej mam druge že..sam bom ponucala še te tablete dokonca(2škatlce) pol bom pa šla na pogovor k mam tega dost..

Moja ginekologinja je rekla, da ful ni razlik u delovanju teh antibejbi tabletkou..da pač eni to težje prenašamo..

Me pa zanima, če je kira depresirala pa da je pol menjala tabletke, če je blo ql..pa kire je menjala..
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Damyanchyka napisal/-a:Mah ja MsN..Pizdarija je to..

Jst bi tut prec nehala, sam se ne upam igrat s kondomi..res ne..

Sam mi pa razpoloženje FUL niha, pa res sm FUL občutljiva..pa jokam brez nadzora učas..use me gane..k prej res nism bla taka..jst ne morm vrjet kaj kemija nardi..zdej mam druge že..sam bom ponucala še te tablete dokonca(2škatlce) pol bom pa šla na pogovor k mam tega dost..

Moja ginekologinja je rekla, da ful ni razlik u delovanju teh antibejbi tabletkou..da pač eni to težje prenašamo..

Me pa zanima, če je kira depresirala pa da je pol menjala tabletke, če je blo ql..pa kire je menjala..

Jaz sem iz Logesta menjala na Yasminelle, zdaj koncujem s 3. skatlico in se nekako tolazim, da me trga zaradi drugih hormonov pa se se navajam. Pri Logestu nisem jokala in ni bilo tiste tesnobe, je bila samo totalna apaticnost, zdaj pa ne vem kaj me daje ... mogoce stres in sploh niso krive kt, saj ne mores vedeti. Nic konkretnega ni narobe, pa se vseeno pocutim na pol zivo.

Pa saj midva zdaj zaradi drugih razlogov uporabljava tudi kondome, zaenkrat je bilo z njimi se vse ok, so opravili svojo funkcijo, ampak obcutek je pa grozen. Enostavno nama ni vsec, cisto drugace je pa vedno ga moras imeti pri roki pa ga letet iskat ipd. Unici prvotni zalet.
Zaklenjeno