Seks prijatelj/ica [ZT]
Ojoj, zakaj si grenite življenje s takim kompliciranjem? Sem imela ff pa v življenju nisem še prevarala enega fanta in ga niti ne mislim. Koliko moških pa je takih, ki seksajo samo iz ljubezni? Imam pa raje fanta, ki je že marsikaj poskusil, da ga ne bo potem zamikalo. Meni bi bilo žal, če ne bi nikoli poskusila tudi seksa brez ljubezni.
zmajčica* napisal/-a:Noelia napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a: ker bi za takšnega tipa vedno dvomila, da mi je zvest.
Zakaj?
Jaz tudi mislim, da tisti, ki so kdaj imeli ff lažje prevarajo, in sicer zaradi tega, ker to pomeni, da so sposobni ločiti čustva od sexa. Torej če fant to dvoje loči, bo lažje skočil v posteljo z eno, ki jo ne pozna dobro, ga pa privlači, kot nekdo, ki tega dvojega ne ločuje, saj bi moral punco prej imeti rad. Just my opinion.
Točno tako.
Vsi s točno tako sploh niste mel nikol ff, vas ne zanima
Naj pišejo v to temo raje taki, ki imajo ff ali jih bodo, bi imeli, potrebujejo.
Pomoje ff lepo funkcionira, če drugače nimata kakšnih stikov (se ne pogovarjata, ne hodita na pijače..).. ker se drugače človek lahko na neko osebo naveže ali pa ga s svojo osebnostjo popolnoma odbije.. Js vem, da bi se sm dobila in opravila in bi blo to to.. česa drugega zraven ne bi bila zmožna.. pa še brez pomena, brezveze bi se mi zdelo.. vendar bo težko spoznati kakšnega pametnega kandidata za to.. ker bi se kšni še neki pogovarjal

Naj pišejo v to temo raje taki, ki imajo ff ali jih bodo, bi imeli, potrebujejo.
Pomoje ff lepo funkcionira, če drugače nimata kakšnih stikov (se ne pogovarjata, ne hodita na pijače..).. ker se drugače človek lahko na neko osebo naveže ali pa ga s svojo osebnostjo popolnoma odbije.. Js vem, da bi se sm dobila in opravila in bi blo to to.. česa drugega zraven ne bi bila zmožna.. pa še brez pomena, brezveze bi se mi zdelo.. vendar bo težko spoznati kakšnega pametnega kandidata za to.. ker bi se kšni še neki pogovarjal

Mam uprašanje za tiste, ki ste mele FF.
Kko je zgledalo vaše srečanje, če ni blo čustev not ? Ker mi2 se vedno malo stiskava, lubčkava, pogovarjava itd.
Kaj ste se dobili, slekli, seksali in šli domou al kko ?
Kko je zgledalo vaše srečanje, če ni blo čustev not ? Ker mi2 se vedno malo stiskava, lubčkava, pogovarjava itd.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
- Sramežljivka
saj v to temo lahko pišejo vsi, ne le tisti ki so imeli ff, ga nameravajo met al kakorkoli. sej to je le izmenjava različnih mnenj, stališč. nebi se blo prav omejevati...lahko nekdo piše iz ikušenj ali pa je to preprosto njegovo mnenje in stališče do tega...
tud jst sem že mela neke vrste ff pa vseeno stojim za napisanim.
izkušnje so mi spremenile mnenje
tud jst sem že mela neke vrste ff pa vseeno stojim za napisanim.
izkušnje so mi spremenile mnenje

marypa napisal/-a:Vsi s točno tako sploh niste mel nikol ff, vas ne zanima
Meni se zdi, da je tema namenjena vsem, tistim, ki ga imate in tistim, ki ga nimamo. Vsak lahko pove svoje mnenje.
Poleg tega me preseneča, da jih ima tukaj polovica FF, medtem, ko berem ostale teme, dobim občutek, da vsaka ostane že s prvim fantom in naletim na zgražanje, če npr. ena omeni, da je imela že 5 partnerjev, (ampak so to mišljeni fantje, ne FF), in je skoraj nedopustno, če rečem, da moraš poskusiti nekaj fantov, ker če ostaneš pri prvem ne veš kakšni so ostali. Pa ne mislim zdaj tukaj samo glede sexa, ampak na splošno.
Še najmanj pa mi pade na pamet, da bi nekoga imela samo za sex, samo za opravit zadevo, brez besed, pogovora,... Pa to je isto kot vibrator.
p!ka napisal/-a:Mam uprašanje za tiste, ki ste mele FF.
Jaz sem imela normalen prijateljski odnos. Včasih sva šla prej na pijačo ali gledala TV včasih pa sva res kar začela (zelo zanimivo). Največkrat sem prespala pri njemu. In seveda sva se pogovarjala.
Ponavadi me je klical okrog 2 zjutraj (imam občasno tako delo, da je moj urnik obrnjen in ob tej uri sem ponavadi že doma). Vedno sem šla jaz do njega, nikoli obratno. In ja, rekla sva si živjo, ali pa še to ne, in opravila. Potem je on ponavadi zaspal, jaz sem vstala, se oblekla in šla. Nič cartanja, pogovorov, kofetkanja itd. Če bi hotela to, bi si našla resnega fanta.
cvetkaaa napisal/-a:Meni se zdi, da je tema namenjena vsem, tistim, ki ga imate in tistim, ki ga nimamo. Vsak lahko pove svoje mnenje.
Že res, da ma vsak svoje, vendar ni treba citirati pa dodajati: 'se strinjam', napiši zakaj pa kako. Vendar ne boš!

--
Js nevem.. če bi se s tipom pogovarjala, bi mi ratal ali všeč, ali pa me kot osebnost ne bi toliko zanimal.. v drugem primeru bi verjetn funkcioniral.. Sm kaj pa če se ujameta, razumeta, imata podobn pogled na zadeve, podobne fore npr.? Men bi blo malo težko s potencialnim partnerjem

- manculina*
- Komunikatorka
[quote="t-e-a"]Se ne obnese, ker halo če ti z enmu seksaš, deliš z to osebo najglobja čustva, se slej ko prej navežeš na to osebo ... no so tud osebe ki lahko kej tazga delijo z osebo, ki ji ne pomen nč več kot užitek
Ampak jz ne morem, ker se preveč navežem na to osebo in preveč boli use skupi
enako

Ampak jz ne morem, ker se preveč navežem na to osebo in preveč boli use skupi

enako

marypa napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Meni se zdi, da je tema namenjena vsem, tistim, ki ga imate in tistim, ki ga nimamo. Vsak lahko pove svoje mnenje.
Že res, da ma vsak svoje, vendar ni treba citirati pa dodajati: 'se strinjam', napiši zakaj pa kako. Vendar ne boš!Ker si v to temo slučajno že pisala in se zdj samo še naprej neki strinjaš
![]()
Mislim halo, kakšne pravice pa imaš ti tukaj, ki jih ostali nimamo. Tako kot ti poveš svoje mnenje ga tudi ostali. In če mislim nekaj ravno tako kot nekdo drug, lahko to potrdim in ne pišem še enkrat istega posta.

Ja mi2 sva šla na pijačo, kino; žurat; vn pač; in potem k meni/njemu; kdor je bil "bolj sam doma"

Poklical me je pa ponavadi on.
Ampak mi2 sva preveč menla in spoznala; tako da sva zdej par in da ni treba komplicirat.

Če pa v njem ne vidiš partnerja in ga maš res samo za seks je pa bolš da se ne pogovarjaš preveč osebnih stvari.
cvetkaaa napisal/-a:Mislim halo, kakšne pravice pa imaš ti tukaj, ki jih ostali nimamo. Tako kot ti poveš svoje mnenje ga tudi ostali. In če mislim nekaj ravno tako kot nekdo drug, lahko to potrdim in ne pišem še enkrat istega posta.
Čist nobenih

Briga koga a se ti strinjaš.. če nimaš povedat kj novga, bodi tiho. Če nis prebrala teme, pač napišeš (se ponoviš) z drugimi besedami. g3t the point

d nam čist offtopic in da post ne bo zrak. Take zveze je treba jemati z rezervo, nič pričakovat..planirat. in da tak človek ni del tvojga življenja, sploh če ima že velik izkušenj z brezosebnimi odnosi.
marypa napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Mislim halo, kakšne pravice pa imaš ti tukaj, ki jih ostali nimamo. Tako kot ti poveš svoje mnenje ga tudi ostali. In če mislim nekaj ravno tako kot nekdo drug, lahko to potrdim in ne pišem še enkrat istega posta.
Čist nobenihNimaš kj potrjat, s tem samo smetiš temo in ne poveš ničesar novega, ker samo citiraš in taki posti (citirano+se podpišem/strinjam/kušnem) bi se morali brisat.
Briga koga a se ti strinjaš.. če nimaš povedat kj novga, bodi tiho. Če nis prebrala teme, pač napišeš (se ponoviš) z drugimi besedami. g3t the point
d nam čist offtopic in da post ne bo zrak. Take zveze je treba jemati z rezervo, nič pričakovat..planirat. in da tak človek ni del tvojga življenja, sploh če ima že velik izkušenj z brezosebnimi odnosi.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- LitTle biTch^^
- Sramežljivka
- Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...
Js sem mela neki cajta takega frenda ja ampak pri men to no go...bila sma prej par in pol sma ostala pač fuck frenda ampak men je blo pol že prov grozn...najbolj hudo mi je cartanje pa to, ker to se mi zdi res ful tist izkazovanje ljubezni pri tem pa gre za totalno fejkanje
prov bolano se mi je zdej tko da sem pol hvala boga prekinla s tem