avtomobili
ja itak smart...
kaj ne bojo še izuml

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja da ti pa sam od sebe avto bremza k zazna oviro al kakrkoli pač že pa jst takega avta nebi mela. Še vseen mi je všeč stara klasika, da sama bremzam , sama menjam.
Ker bo tok napredovala tehnologija, da na koncu se bomo samo vsedl v avto in vtipkali bomo cilj in nas bo pripeljal do tja. Ne hvala res ne.
Najraje mam, da vse sami delamo.
Drugače pa glede avtomatskega bremzanja...kaj pa četi ravno takrat računalnik gre v maloro, da nau zabremti in gre po gobe. Ne najraje imam mojo levo nogo. No mogoče je da je malo bolje varno ampak stara klasika bremzanja in menjanja je še najboljša se mi zdi.
Ker bo tok napredovala tehnologija, da na koncu se bomo samo vsedl v avto in vtipkali bomo cilj in nas bo pripeljal do tja. Ne hvala res ne.
Najraje mam, da vse sami delamo.
Drugače pa glede avtomatskega bremzanja...kaj pa četi ravno takrat računalnik gre v maloro, da nau zabremti in gre po gobe. Ne najraje imam mojo levo nogo. No mogoče je da je malo bolje varno ampak stara klasika bremzanja in menjanja je še najboljša se mi zdi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
nene, sej bremzas se zmer normalno, to je samo tko, sej ti tm pise, da ce bi ne vem bla ena srna 200m pred tabo, pa bi ti divjala po cesti, bi ti sam avtomaticno zacel zmanjsevat hitrost. Drgac ostane isto z bremzanjem
sam je pa res da so te stvari sranje, ce se ti kej pokvari, pa recmo pol kr skoz neki zmanjsuje hitrost ... ampak to je pa ze druga zgodba.

sam je pa res da so te stvari sranje, ce se ti kej pokvari, pa recmo pol kr skoz neki zmanjsuje hitrost ... ampak to je pa ze druga zgodba.

pejdi na to stran http://www.mbusa.com/index.do
pol pa introducing the 2007 S-class, in mas tam pol nesteto moznosti ...
pol pa introducing the 2007 S-class, in mas tam pol nesteto moznosti ...

po moje je to zaenkrat sam koncept... upam vsaj

The secret of success is consistency of purpose.
maria18 napisal/-a:zdej majo v celju predstavitev novih avtomobilov.....a je kdo su ze pogledat al pa gre??.....
aha zdej sm pogledala se prejsnje strani pa vidm da ste se ze pogovarjal o tem

Sem malo prečekirala sejem... in se zaljubila v novo Hondo Civic, samo je malo predraga za moj žep
Sicer pa je Peugeot 207 lep, pa 107 tudi- meni je lepši kot C1 in Aygo, čeprav so podobni.
Od velikih je pa C6 lepotec, ampak take ladje ne bi imela, tudi če bi si jo lahko privoščila...
honda

Sicer pa je Peugeot 207 lep, pa 107 tudi- meni je lepši kot C1 in Aygo, čeprav so podobni.
Od velikih je pa C6 lepotec, ampak take ladje ne bi imela, tudi če bi si jo lahko privoščila...
honda
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Bemu boga prov šla bom na ta sejem.
ta vikend me je moj zajebu ampak bom šla pač v četrtek.
Do kdaj pa je odprt v četrtek ker vem, da je samo do četrtka.
ta vikend me je moj zajebu ampak bom šla pač v četrtek.
Do kdaj pa je odprt v četrtek ker vem, da je samo do četrtka.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...