^^ Te cist razumem... Vnetje mehurja je grozna zadeva.

sem tudi sama vcasih imela ponavljajoce probleme s tem. sedaj vsakic, ko se mi samo zazdi, da malo pece, pijem hektolitre vode, da se ne bi slucajno ponovilo. Drzim pesti, da bos kmalu bolje
Da sem dokoncno opustila vege prehrano. jebiga, ne morem vzdrzevati discipline ob vseh teh kebabih in piscanckih, ki jih zvecer vrzejo na zare in peci po ulicah.
Da sem si dala gor Korne, da se spravim v delovno vzdusje. Najprej clanek o gladovni stavki mladih, prikladno, glede na to, da sem lacna,ampak se mi ne da dol po hrano. potem pa moram se nakdoknadit z domaco nalogo iz bangle. sem kar malo zanemarila ucenje zadnje dni. khub kharap
Da moram se oprati oblacila, ki so zivo pisana od Holija in polivanja z barvo, ampak se ne morem prisiliti, ker se bojim soociti z dejstvom, da barva brez pralnega stroja ne bo sla z oblacil. Lase imam po dveh pranjih se vedno roza.
Da komaj cakam, da pride cimer domov, ceprav smo ostali trije sedaj vzpostavili nekako zmerno sobivanje in ravnotezje. Midva s cimrom ticiva ves cas skupaj, si deliva vse, ona ima vse zase. On je do nje vljuden in imata normalen odnos, zreduciran na nujno potrebno, midve prakticno ne govoriva, razen o zadevah, povezanih s stanovanjem, v normalnem tonu, to pa je vse. it works for me
za rojstni dan mi je cestitala iz druge sobe, kar me je zelo osrecilo, ker mi je ni bilo treba gledat.
Da me je tezko razpizdit do te mere, da sem nesramna nazaj, sploh, ce si nismo blizu. leta kelnarjenja so me naucila potrpezljivosti do takih ljudi. Ampak njej je uspelo, svaka ji cast. Od takrat, ko sem bila bitchy nazaj, imam vsaj mir pred njo. ne je moje hrane, ne tezi glede posode, nic

Ma nisem jaz cimer, da bom tiho. koza ukazovalna.
Ok, gladovna stavka...