Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ja, ampak žal so naši vrli cariniki pogruntali to finto in pogosto zahtevajo, da jim pa ti pošlješ račun, tudi če piše da je gift. :( Če ga ne pošlješ, pa sami ocenijo vrednost izdelka in potem na podlagi tega obračunajo carino. :? (ne vsakič, se pa dogaja)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ojoj, kako so bedni. :roll:
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inkica* »

hej! Victoria´s secret res gate trga. Ful bi si neke naročla pa ne upam. Po vseh vaših pripovedih se mi zdi še najbolša varjanta obisk NY al pa Miami pa ki še so pač trgovine. Greš po cote pa še ogled mesta pa to. Sem začela že pregledovat letalske karte. Zaj bom začela šparat pol pa America here i come. Al ma kera še kako bolšo idejo? Da skup naročimo? Samo riziko je to, ne.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

a intimissimi je od victorie??? :eek:

klik
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lun|ca »

Js bi vas pa se enkrat prosila, da tiste, ki ste ze kupile kaj od Victoria's secret, napisete kako so vam pasale stevilke... Zanima me, ali je res taksna razlika v stevilkah, ker imam sama pri nas stevilko 38, pa ne vem al narocit stevilko M ali S.
Hvala za odgovore :)
Pa ce se niste opazile, je sedaj razprodaja :wink:
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

torej takole je, js sm kupovala gor (v new yorku) ogromno perila, modrcev, majčk itd...številke so zelo podobne našim, mogoče so za pikico večje stvari, tko da js sm večino jemala xs (drugače tudi pri nas jemljem xs in s, odvisno od kosa). :D js bi svetovala, da vzameš enako številko kot jo imaš, drugače pa je na njihovi strani tudi size chart...izmeri se in preračunaj v njihove mere. :wink: good luck!
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

M. jst imam število 38, včasih 36, pa so mi hlačke št. M glih za glih prav. čudno, da so tako majhne številke, glede na to, da gre za ZDA. :P
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Woohoo, jaz sem ravnokar oddala naročilo :jump: Zdaj pa lahko lepo čakam in čakam in čakam dokler pošiljka ne pride in upam da mi bo prav seveda :D
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

Kk dolgo pa pošiljajo to do nas? Pa koliko približno pride poštnina + carina pa to...?
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

J.Lo napisal/-a:Woohoo, jaz sem ravnokar oddala naročilo :jump: Zdaj pa lahko lepo čakam in čakam in čakam dokler pošiljka ne pride in upam da mi bo prav seveda :D

Pripravi se da se bos kr orng skesirala (carina). :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

no angel napisal/-a:
J.Lo napisal/-a:Woohoo, jaz sem ravnokar oddala naročilo :jump: Zdaj pa lahko lepo čakam in čakam in čakam dokler pošiljka ne pride in upam da mi bo prav seveda :D

Pripravi se da se bos kr orng skesirala (carina). :D

Veze, veze pa nerabim plačat carine :P Drugače mi na pamet nebi prišlo, da si naročam - potem grem raje v ZDA pa si kupim :wink:
Lahko imam vse.
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inkica* »

srečnica! dobro si skoz prišla :D ke pa si lepega naročla? jaz bi si tudi neke ful naročla, pa še zaj ko majo akcije, samo me je strah, glih zaradi carine, ker nikol ne veš. Sporoči malo, ko boš dobla stvari, kake so pa to :wink:
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

oooo i am in love :love:
SlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
Baby_girl_4_life
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Baby_girl_4_life »

Hey,
js sm prejšn tedn naročila s kolegico kopalke in valda niso drage ker so razprodaje pr njih zdj...
S pošiljko so zelo hitri, pošiljka me čaka že na brniku (jo dubim jutr al pa v četrtek domov preko njih)...
Fora je v tem da so mi talenti poslal samo spodn del, zgorn del pa mi bojo poslal kasneje, ker je šele včeraj prišel na zalogo. Ne štekam samo zakaj niso počakal usega in skupaj poslali...zato pa morm zdj plačat 2x davek slovenski+ameriški(ta ni velik, slovenski pa je)+carino + še neki 7.5% k si vzame brnik... Torej me pride samo pri nas okol 30 eur poštnina pa use...ampak sj ne bi biv blem, če bi oni lepo to 1x poslal in bi use plačala1x :lol:
Upam sam da mi bojo kopalke ok...če so že taki stroški ne...

DRGAČ PA MAJO FUUUL PREHUDE STVARI:D in če bi živela v Ameriki bi si skos naročevala, ampak ker smo predaleč se u bistvu skor ne splača :cry:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni majo božanske stvari in sem en čas celo razmišljala da bi si kej naročila.Ampak se ne splača ker tudi če stvari niso drage pa daš tolk za poštnino in carino da bi lahko še par stvari več kupila pri nas.Meni pa je bolj pomembno da mam več stvari kot pa eno majčko al pa kiklco od VS, čeprov si neizmerno želim nekaj stvari, ok priznam, vse! :D
Če bom nekega dne šla v US (hope so!!) bom pa sigurno ta prvo zavila v VS trgovino.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Odgovori