Če ga ne pošlješ, pa sami ocenijo vrednost izdelka in potem na podlagi tega obračunajo carino. Victoria's secret
hej! Victoria´s secret res gate trga. Ful bi si neke naročla pa ne upam. Po vseh vaših pripovedih se mi zdi še najbolša varjanta obisk NY al pa Miami pa ki še so pač trgovine. Greš po cote pa še ogled mesta pa to. Sem začela že pregledovat letalske karte. Zaj bom začela šparat pol pa America here i come. Al ma kera še kako bolšo idejo? Da skup naročimo? Samo riziko je to, ne.
Js bi vas pa se enkrat prosila, da tiste, ki ste ze kupile kaj od Victoria's secret, napisete kako so vam pasale stevilke... Zanima me, ali je res taksna razlika v stevilkah, ker imam sama pri nas stevilko 38, pa ne vem al narocit stevilko M ali S.
Hvala za odgovore
Pa ce se niste opazile, je sedaj razprodaja
Hvala za odgovore
Pa ce se niste opazile, je sedaj razprodaja

torej takole je, js sm kupovala gor (v new yorku) ogromno perila, modrcev, majčk itd...številke so zelo podobne našim, mogoče so za pikico večje stvari, tko da js sm večino jemala xs (drugače tudi pri nas jemljem xs in s, odvisno od kosa).
js bi svetovala, da vzameš enako številko kot jo imaš, drugače pa je na njihovi strani tudi size chart...izmeri se in preračunaj v njihove mere.
good luck!
js bi svetovala, da vzameš enako številko kot jo imaš, drugače pa je na njihovi strani tudi size chart...izmeri se in preračunaj v njihove mere.
good luck!no angel napisal/-a:J.Lo napisal/-a:Woohoo, jaz sem ravnokar oddala naročiloZdaj pa lahko lepo čakam in čakam in čakam dokler pošiljka ne pride in upam da mi bo prav seveda
Pripravi se da se bos kr orng skesirala (carina).
Veze, veze pa nerabim plačat carine
Drugače mi na pamet nebi prišlo, da si naročam - potem grem raje v ZDA pa si kupim 
Lahko imam vse.
- Baby_girl_4_life
- Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana
Hey,
js sm prejšn tedn naročila s kolegico kopalke in valda niso drage ker so razprodaje pr njih zdj...
S pošiljko so zelo hitri, pošiljka me čaka že na brniku (jo dubim jutr al pa v četrtek domov preko njih)...
Fora je v tem da so mi talenti poslal samo spodn del, zgorn del pa mi bojo poslal kasneje, ker je šele včeraj prišel na zalogo. Ne štekam samo zakaj niso počakal usega in skupaj poslali...zato pa morm zdj plačat 2x davek slovenski+ameriški(ta ni velik, slovenski pa je)+carino + še neki 7.5% k si vzame brnik... Torej me pride samo pri nas okol 30 eur poštnina pa use...ampak sj ne bi biv blem, če bi oni lepo to 1x poslal in bi use plačala1x
Upam sam da mi bojo kopalke ok...če so že taki stroški ne...
DRGAČ PA MAJO FUUUL PREHUDE STVARI:D in če bi živela v Ameriki bi si skos naročevala, ampak ker smo predaleč se u bistvu skor ne splača
js sm prejšn tedn naročila s kolegico kopalke in valda niso drage ker so razprodaje pr njih zdj...
S pošiljko so zelo hitri, pošiljka me čaka že na brniku (jo dubim jutr al pa v četrtek domov preko njih)...
Fora je v tem da so mi talenti poslal samo spodn del, zgorn del pa mi bojo poslal kasneje, ker je šele včeraj prišel na zalogo. Ne štekam samo zakaj niso počakal usega in skupaj poslali...zato pa morm zdj plačat 2x davek slovenski+ameriški(ta ni velik, slovenski pa je)+carino + še neki 7.5% k si vzame brnik... Torej me pride samo pri nas okol 30 eur poštnina pa use...ampak sj ne bi biv blem, če bi oni lepo to 1x poslal in bi use plačala1x
Upam sam da mi bojo kopalke ok...če so že taki stroški ne...
DRGAČ PA MAJO FUUUL PREHUDE STVARI:D in če bi živela v Ameriki bi si skos naročevala, ampak ker smo predaleč se u bistvu skor ne splača

Meni majo božanske stvari in sem en čas celo razmišljala da bi si kej naročila.Ampak se ne splača ker tudi če stvari niso drage pa daš tolk za poštnino in carino da bi lahko še par stvari več kupila pri nas.Meni pa je bolj pomembno da mam več stvari kot pa eno majčko al pa kiklco od VS, čeprov si neizmerno želim nekaj stvari, ok priznam, vse!
Če bom nekega dne šla v US (hope so!!) bom pa sigurno ta prvo zavila v VS trgovino.
Če bom nekega dne šla v US (hope so!!) bom pa sigurno ta prvo zavila v VS trgovino.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Zdaj pa lahko lepo čakam in čakam in čakam dokler pošiljka ne pride in upam da mi bo prav seveda