Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

jaoo men tud na polno spet mori :(, pa kdaj bom to prebolela, k me spet tolk stiska da bi mu sms poslala pa k vem da ne smem...včer sm ga vidla na koncertu in vse njegove frende, me je tolk zabolel, in pol je bla še najina pesem, jst pa sam v jok, še sreča da ni videl vsaj upam da ne...pa od tega je že 5 mescov jst se sama seb zdim že totalno neumna, sam k ga kr ne morm spustit ven iz mojga srčka :cry: ...včeri komi da sm se zadržala da ga nism klicala al pa karkol poslala, še sreča nism, k itaq pomoje ne bi nč dosegla...ful mi ga je težko gledat kot tujca, k mi je še vedno kot da je blo vse včeri, da mi je še včeri reku ljubim te in me tolk stisnu k seb :cry:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

_ladybird_ napisal/-a:jaoo men tud na polno spet mori :(, pa kdaj bom to prebolela, k me spet tolk stiska da bi mu sms poslala pa k vem da ne smem...včer sm ga vidla na koncertu in vse njegove frende, me je tolk zabolel, in pol je bla še najina pesem, jst pa sam v jok, še sreča da ni videl vsaj upam da ne...pa od tega je že 5 mescov jst se sama seb zdim že totalno neumna, sam k ga kr ne morm spustit ven iz mojga srčka :cry: ...včeri komi da sm se zadržala da ga nism klicala al pa karkol poslala, še sreča nism, k itaq pomoje ne bi nč dosegla...ful mi ga je težko gledat kot tujca, k mi je še vedno kot da je blo vse včeri, da mi je še včeri reku ljubim te in me tolk stisnu k seb :cry:

Ohhh ja ... jst mislm, da sva midve čist na istem ... :( Samo, da je pr meni minilo mal manj časa in da ga jst v tem času nisem nič vidla, hvala bogu, ker potem bi se mi šele mešal ... ampak useen vem kok boli in vseen vem kako zgleda, ko si najbolj želiš, da bi mu poslala sms al bi ga pa klicala pa bi mu kr karkoli rekla, vse bi nardila samo, da bi blo spet vse ok ... :cry:

Tut jst mam ta vikend spet nevrjetno krizo in spet poslušam očitke kako sm neumna ... ja ok prou sm pa neumna ... pa tut briga me kaj si folk misl ... jst bi se dala, use bi nardila samo, da bi blo tko kot je blo ... In noben me ne razume, da ga mam še vedno rada :roll: Vsi me sprašujejo ... ja kako ga maš lahko še vedno rada?? Ja ga pač mam ... toolk k sm ga mela in čist nič manj ...
In šele zdej razumem tiste punce, ki so v temo "Če bi lahko izbrala katerega koli moškega na svetu" pisale, da bi zbrale svojega fanta ...
Tut jst bi v tem trenutku zbarala njega ... :cry: Nobenga Beckhama, nobenga Brada, nobenga Reynaldota ... ampak samo njega ... :(
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ja sj men tud govorijo da sm že prov neumna, k se zarad enga tipa tolk časa že sekiram...sam kaj nej nardim, jst se trudm ga pozabt, pa ne morm :(...pol pa še on na prejšnjem koncertu skoz neki okrog mene, pa skoz me gledu, pa krneki prbil vse zate, pa se pogovarju z mano...in baje greva ta teden na pjačo...jaooooo še zdj sm poslala sms, sj tko čist navadn nč kej tazga...pač pogrešam ga, delam totalne bedarije, sam nardim pač tist kar čutm...ful je težko, k pri njem sm bla v bistvu res tist prvič na polno zaljubljena, on pa isto....boli k tega ni več...boli k ga skoz srečujem z eno sošolko in se sprašujem a sta skupi al kaj...teh 5 mescov mi je blo eno samo mučenje...skoz sm se jokala ene 3 mesce, zdj pa recimo da se pobiram, če lahk temu tko rečš...jao tiasha ne vem kako bova šle čez tole :( , k vseen to ni več tista najstniška ljubezen ampak neki več
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ohh ja težko je ja ... najtežje je to izbrisat iz glave, iz srca, iz misli ... Težko se je sprjaznt, da tega ni več ... ampak men usi govorijo, da sm neumna, ker bo on šou naprej, jst pa ne ... :(
Ampak jst pač 5 let ne morem prebolet v enem mesu in se met super fino fajn ... pač ne gre ... :(

Ampak on je biu zame pač ena posebna oseba ... tut če ni bil popoln in je mel svoje muhe ... jst sm ga tazga vzljubila in ga mela najrajš ... in zdej mi to blazno mori, ker drugi ljudje tega nimajo in pogrešam vse to ...

Jst edino to vem, da ga jst ne bom klicala al pa mu pošiljala smsov, čeprou se komi zadružujem in mi je blazno hudo ... ampak ne bom ga klicala in mu jokala v telefon kako ne morem brez njega, kako me boli, kako mi je hudo ... da mi bo on potem lahku reku, Tjaša konec je, adijo ... pač konec je konec... ker me bo potem vse skupi še bol ubilo ... :cry:

Ma ubistvu še sama ne vem kako sploh zdržim ... kako zdržim vs ta pritisk k se nabira v men ... Tok bi mu rada miljon stvari povedala pa ne morem ... pa tok rada bi ga vidla pa ... jst ga res tok pogrešam, da se mi meša že ob sami misli kje je, kaj dela, kako je ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

jah sj jst tud ne pošiljam tega, poslala sm tko čist navadn sms, sj mi je odpisu, kao frenda jao krneki res...mene to že prov ubija, sama se mučim k ostajam v stiku z njim, sam k tuki nočm sam jst ostat v stiku ampak očitno on tud, če me vabi na pjačo....ne razumem več nč...ne vem upam da prebolim in da bom kdaj spet lahko tko čutla do koga kot sm do njega...čas bo naredil vse a ne...tiasha drž se, sj je vedno lažje s časom, pač mal dalj bova rable da preboliva bo pa potem tolk lepš a ne :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

kaaaaj purple? :eek:

jz sm mela isto za vaju ful dobr feeling, da se mata res rada :(

to more bit grozn, da kr tkole naenkrat pride tist "neki ti morm povedat"... joj sploh si ne morm mislt... :(
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Ko tkole berem tole temo in vidim, kolk vez je v zadnjem času razpadlo (povečini daljših zvez) in kok punce trpite, me prov mine, da bi še kdaj tvegala pa enmu tipu zaupala in se mu odprla. Pa ne se obremenjevat, če še po 1 alpa 5 alpa kokrkol mesecih še niste prebolele. Eni prej, eni kasnej. Treba je pustit času čas, ko bo trenutek taprav, boste prebolele. Jst sem se dolg obremenjevala s tem, zakaj še nisem prebolela, in sem ugotovila, da sem si s tem še podaljšala prebolevanje. In zdj, po enem letu, se ne obremenjujem več, prebolela bom, ko pač bom. Pa tud če mi vsi okrog govorijo, da sem neumna. Taka pač sem, če komu to ni všeč, je to pač njegov/njen problem.
Vam pa vsem želim, da bi vam bilo kmal mal lažje pri srčku in da sčasoma nehate tolk mislit na vse kar je bilo. Pa res se ne obremenjevat s tem, kdaj boste prebolele. Vso srečo in držim pesti, da najdete nekoga, ki vas bo vreden in ki vas bo le osrečeval :wink:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest tele teme sploh več ne upam brat :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
biscuit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a biscuit »

MIGRENA napisal/-a:Jest tele teme sploh več ne upam brat :?

Jaz tudi ne!
Kajti če bom še naprej prebirala o vsem tem, kar pišete v to temo, bom kar nehala verjet v ljubezen. Oziroma si ne bom upala nikoli več spustiti v zvezo..., ker zgleda da se vse končajo :(
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ok sva se pomenla in sva se že posexala :D
situacija je kul, sam jst mam pa še vedno grenek priokus, ker vem da se to teženje ne bo nikol končalo, ker ma tok zoprno babo za mtko, ki ma tok proti men in vse samo zato ker sem debela in ker nemaram hodt cele vikende po hribih..pol ga pa valda tastara šinfa ( :evil: )da naj greva hodt in naj se greva gibat, pa se men ne da, al me pa noge bolijo od šihta al pa kej, pa je vse narobe, ker se njene slutnje o tem da se nikol enbom gibala uresničujejo..lako je njej k ceu tedn sedi u pisarni pa telefon dviguja.tud jst bi hodila po hribih v tem primeru......to je pač ea od stvari k naju skos krega..
druga stvar pa je ta, da je lubibubi mislu, da ga bom pustila ko bom dobila plačo, ker sm rekla da pač kumi čakam denar, da ne bom odvisna več od nobenga.in si je narobe vzel in to ej biu ubistvu povod......butara :? nikolga nebi pustila, še če bi me prosu ga nebi :!: on pa misl da ga kr bom.joooj, te fantje, kdaj res ne razumejo čist dobr kaj jim hočš povedat......... :x

uglavnm še sva skupej in še se mava rada :D :jump: :tanz: :hearts:
biscuit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a biscuit »

Res lepo, le tako naprej! In ne pustita, da bi vaju kdorkoli spravil narazen, še posebaj ne iz kakšnih takih trapastih razlogov, kot si jih navedla...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

no pa sm res vesela zate purple :)

btw: cestitam za sluzbo! kaj pa delas?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa dobr plačano, pa dobri sodelavci in šefi. :D dalam v eurospinu na rudniku-zlagam na police pa kartone poberam, pa pač urejam po štecuni......ušeč mi je delo.. :razz: :P
petraa19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a petraa19 »

joj... sploh ne bi rada nobenmu zamorila...sploh ne tebi purple bitch..;)
sam jst sm šla u petek po svoje stvari...pa mi je ze 7 obljubu da bo drugace...in spet ne verjamem da bo...sam nasedla pa sm...sam sej vsi vemo lohk izpadem neumno...sam za ljubezn bi sla vecina zensk preko sebe...vkljucno z mano...kr itak vem da bo popolnoma enaka piz***** cez neki časa....sam tko pač je...ko bo 'dozorelo' bom sla k bom tko čutila zdej dajem pač vse od sebe..(višek ženske neumnosti;)
aja in se to sm si mislna 1: tem postom obupa bi mogli dat naslov 'vezanim prepovedano branje (kr itak po teh izlivih zacnes dvomit v vsako popolnost) :)
2: a se katere od vas 'obupanih' zensk poznate med sabo...kr tko pač se mi je zdelo zanimivo da bi mogoče če bi biu dober odziv 'bentile' cez moske v ljubljanskem kafiču...
3: a je se katera prepričana da se lohk s kom resnično iz ljubezni poročiš?
tko z moje strani vse...:) lp
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ah sej jst njega čist razumem, da ma pač doma en velik pritisk glede mene, sam ne razumem pa zakaj vse to name stresa in zakaj pol mene tko ponižujoče obtožuje, pol mu je pa preveč žal......

sicer pa midva nimava takih velikh prepirov, da si dajeva konce in da se tko skregava na veliko.jst smnjega učer pač sam narobe razumela in sploh mi ni reku da je med nama konec...sam reku je da se drug dan ne bova vidla... :roll:
še zmeri mislm da sva take osebe, pri katerih se da zment zlo velik.tud do zdej sva se tkole na hard skregala mogoče ene trikrat....

in jst skos upam vanga, čeprov se najdejo kašni ki mi to odsvetujejo (okolica moja), sam tko pač je ko nekoga ljubiš, skorajda ni stvari katere mu nebi odpustil.... :)

ja in jst sm prepričana da se lahko iz ljubezni poročiš.jst se drugače nebi mogla, niti zveze nebi mogla met z nekom ki ga ne ljubim, in je tud nikoli nisem mela...... :)
Zaklenjeno