_ladybird_ napisal/-a:jaoo men tud na polno spet mori

, pa kdaj bom to prebolela, k me spet tolk stiska da bi mu sms poslala pa k vem da ne smem...včer sm ga vidla na koncertu in vse njegove frende, me je tolk zabolel, in pol je bla še najina pesem, jst pa sam v jok, še sreča da ni videl vsaj upam da ne...pa od tega je že 5 mescov jst se sama seb zdim že totalno neumna, sam k ga kr ne morm spustit ven iz mojga srčka

...včeri komi da sm se zadržala da ga nism klicala al pa karkol poslala, še sreča nism, k itaq pomoje ne bi nč dosegla...ful mi ga je težko gledat kot tujca, k mi je še vedno kot da je blo vse včeri, da mi je še včeri reku ljubim te in me tolk stisnu k seb

Ohhh ja ... jst mislm, da sva midve čist na istem ...

Samo, da je pr meni minilo mal manj časa in da ga jst v tem času nisem nič vidla, hvala bogu, ker potem bi se mi šele mešal ... ampak useen vem kok boli in vseen vem kako zgleda, ko si najbolj želiš, da bi mu poslala sms al bi ga pa klicala pa bi mu kr karkoli rekla, vse bi nardila samo, da bi blo spet vse ok ...
Tut jst mam ta vikend spet nevrjetno krizo in spet poslušam očitke kako sm neumna ... ja ok prou sm pa neumna ... pa tut briga me kaj si folk misl ... jst bi se dala, use bi nardila samo, da bi blo tko kot je blo ... In noben me ne razume, da ga mam še vedno rada

Vsi me sprašujejo ... ja kako ga maš lahko še vedno rada?? Ja ga pač mam ... toolk k sm ga mela in čist nič manj ...
In šele zdej razumem tiste punce, ki so v temo
"Če bi lahko izbrala katerega koli moškega na svetu" pisale, da bi zbrale svojega fanta ...
Tut jst bi v tem trenutku zbarala njega ...

Nobenga Beckhama, nobenga Brada, nobenga Reynaldota ... ampak samo njega ...