sofia83 napisal/-a:Ma ej Larika, men je itak vseen, kaj maš s taščo pa svakinjo, loh se zarad mene dons zlasate vse tri skupi

. Sam opazila sem to tipično slovensko opravljanje in fovšijo, k mi vedno živc dvigne, in glede na to, da je to forum, se nekak sklepa, da gre za dialog in da lahko komentiram. Če te pa mot, pa ne bom več v "tvoji" temi, sam povej.
Pač ljudje smo takšni in drugačni in če ti kej ne paše, greš na svoje živet ne, pa plačuješ najemnino. Tko ti je to enostavno ... Do takrat bi pa jst mela mal rešpekta do vsega skupi

Štekam, kaj hočeš povedat, samo ravno zato, ker je forum, se paše malo razbremenit. Lahko temu rečeš opravljanje in fovšija, ampak ne gre za to. Mislim, da je tako pri Lariki, kot pri meni to bolj zlivanje frustracij na papir - v tem primeru tipkovnico. Lahko bi napisala tudi na blog, samo je tam večja verjetnost da bi kdo našel ... Jaz se recimo doma trudim biti prijazna in ustrežem vsakomur - pokažem dovolj rešpekta, kot ti praviš, samo mi pa res paše, da lahko nekje povem, kaj si zares mislim. Niti dragemu tega ne morem povedat, jasno da ne, kaj bi si pa mislil, če bi mu rekla, da mi gresta njegova mama in brat na živce! Svoji mami pa itak nič ne omenim, ker mi bo samo oponašala, kakšen ljudomrznik sem. Sicer je res problem v meni, to priznam, sem pač zelo samostojen in emancipiran človek, ki ne potrebuje vsakodnevnega druženja z domačimi (kar je ravno nasprotno od moje boljše polovice ...), vedno sem taka bila - tipični strelec.
Kot sem rekla, z veseljem bi šla živet drugam, samo zaenkrat je to edina možnost. Ko se bom pa zaposlila in bo v družini več kot 1 plača, se bova pa lahko tudi v tej smeri pogovarjala. Potem pa - vsaj 15 km stran!