Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Moja tašča je prav fajn, je še bolj mlada in taka frfotava, pa če greva na kavo se počutim kot da grem s prijateljico, ne pa z eno, ki bi mi po ljudskem izročilu morala čimbolj zagreniti življenje :) Je pa zato, kolikor je tašča kul, tast NEKUL. Je izjeeeeeeeemno težka in trmasta osebnost, ki misli, da ima vedno prav in se stalno zmrduje na drugače mislečimi (pa tudi, če se gre samo zato, da ne maram kisa :) ). Moj fotr se (tudi če je tečen) vsaj za fanta potrudi, da se normalno pogovarja z njim, če je pa fantov oče zoprn, pa tudi odzdravi ne, ko pridem. Poleg tega da izjemno veliko na "zunanji" videz - samo da se vidi kaj vse je njemu ratal zaslužit(za ceno tega, da so odnosi v družini totalno fucked up) - zmeraj mora imet najboljše avtomobile in ostale igračke ... mojemu fantu pa itak nikol nič da, še 5k mu mora vrnit, če si jih sposodi ... razen, če je kdo od tujih v bližini - takrat je pa itak najboljši oče na svetu! Bi ga kar ... :box:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst pa svojo bodoče tašče še zmer ne poznam :D tko, da lahk je čist prijetna gospa :P
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

sofia83 napisal/-a:Ma ej Larika, men je itak vseen, kaj maš s taščo pa svakinjo, loh se zarad mene dons zlasate vse tri skupi :D :wink: . Sam opazila sem to tipično slovensko opravljanje in fovšijo, k mi vedno živc dvigne, in glede na to, da je to forum, se nekak sklepa, da gre za dialog in da lahko komentiram. Če te pa mot, pa ne bom več v "tvoji" temi, sam povej. :D :wink:

Pač ljudje smo takšni in drugačni in če ti kej ne paše, greš na svoje živet ne, pa plačuješ najemnino. Tko ti je to enostavno ... Do takrat bi pa jst mela mal rešpekta do vsega skupi :wink:

Štekam, kaj hočeš povedat, samo ravno zato, ker je forum, se paše malo razbremenit. Lahko temu rečeš opravljanje in fovšija, ampak ne gre za to. Mislim, da je tako pri Lariki, kot pri meni to bolj zlivanje frustracij na papir - v tem primeru tipkovnico. Lahko bi napisala tudi na blog, samo je tam večja verjetnost da bi kdo našel ... Jaz se recimo doma trudim biti prijazna in ustrežem vsakomur - pokažem dovolj rešpekta, kot ti praviš, samo mi pa res paše, da lahko nekje povem, kaj si zares mislim. Niti dragemu tega ne morem povedat, jasno da ne, kaj bi si pa mislil, če bi mu rekla, da mi gresta njegova mama in brat na živce! Svoji mami pa itak nič ne omenim, ker mi bo samo oponašala, kakšen ljudomrznik sem. Sicer je res problem v meni, to priznam, sem pač zelo samostojen in emancipiran človek, ki ne potrebuje vsakodnevnega druženja z domačimi (kar je ravno nasprotno od moje boljše polovice ...), vedno sem taka bila - tipični strelec.

Kot sem rekla, z veseljem bi šla živet drugam, samo zaenkrat je to edina možnost. Ko se bom pa zaposlila in bo v družini več kot 1 plača, se bova pa lahko tudi v tej smeri pogovarjala. Potem pa - vsaj 15 km stran!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

o kako lepo od tvoje tašče.

No moja je bila tud full dobra. Dobila sem čokoladna jajčka pa čokolado pa plišastega pišeka :)

Moj lubek je bil pa preveč radodaren sem mela pa včeraj god sm pa doila torbo za prenosni računalnik :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mal se bom umešala v pogovor zofi-larika-krfjolca...

mislm da je v veliki večini tko, da tam kjer pride otrok, tam je tud tašča in komplet njeno prilizovanje, da bi lahko tamalega čimdlje cajta crkljala in ga mečkala....otrok nekako zaslepi vso družino in potem so valda vsi hepy in vse in hodijo h tistemu ki ma majcenga otročka in mu nudijo več pozornosti.ampak pozornost sigurno ni samo izključno zarad svakinje, ampak samo zarad bebice...bota vidle obedve, kok bo pol popušila svakinja, k bosta vidve mele mejhne bebice in bo tašča visela pri vama, tolikokrat da vama bo iz tistega zornega kota začela it pošteno na živce...

govorim iz lastnih družinskih izkušenj :!:

no sicer pa v nobenem primeru ni prav da tašča obiskuje sina in njegovo ženo izključno zarad otroka..ampak kaj čmo, tašlče so tašče.......
moja pomoje otroka še vidt ne bo hotla :D :evil:
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

Tiavanna napisal/-a:Moja "tašča" je pa tok zlata! :D
Tole mi je nardila za Veliko noč:

Slika

Pa tale zajček ma poln buši tamalih čokoladnih jajčkov. :)
:bussi: :D

jz bi tud mela tako taščo
i love love
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Jas mam tudi super taščo :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

blagor vam :!:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Mark napisal/-a:Jas mam tudi super taščo :D

jaz tui, jaz tui, jaz tui :D
I love SISLEY& RW
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

heh js tut nimam težav...od mojga mami je super, ful uredu do mene (in do svojga sinkota :D )
pa tut moja mami mislim da je čist ok do lubija... itak se pa ne vidta velik kr so moji bol zdoma kt ne :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

moja "tašča" je tok fajn!
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiSs AnGeL »

*purple bitch* napisal/-a:blagor vam :!:

Se strinjam :) .Uni k mate take tašče s kerimi se razumete mate res srečo pa ste loh veseli da je to tko :D
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Saj moja je bila tudi fajn, ko sva midva samo hodila, pa smo se videli enkrat na 2 tedna. V bistvu jih šele potem spoznaš. Odkar živiva skupaj, sem šele razvila neke sorte alergijo nanjo, prej ne. Ko se vmešavajo v naju, pa to. Pa "nasveti" glede poroke, lajfa, otroka itd.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MiSs AnGeL napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:blagor vam :!:

Se strinjam :) .Uni k mate take tašče s kerimi se razumete mate res srečo pa ste loh veseli da je to tko :D

dobr mene sicer ne moti da me ne mara, ampak mi grejo pa kšna njena načela fejst na živce....

recimo mojmu tipu reče ; ja a se ne boš nč več stisnu h men...

in to med družinskim kosilom in pri starosti dvjst let, in medtem sta ene par let že fejst skregana.......

al pa men govori o gibanju in zakaj ne greva na šmarno goro in v hribe in in.......nimamo vsi cajta da bom cele neve po hribih lazla....sploh pa moj fizično dela in si lih ne želi pol še hodt nekam.in ona tega sploh ne razume........
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

js pa bodoča tašča se pa šekr dobr razumeva..
mislem sploh si ne predstavlam da se nebi štekale.. čist tko gremo skp u trgovino, na kosilih doma je čist preveč prjazna pa na svoj rojstni me je povabla.. če objame mojga tipa pol tut mene, za dedka mraza sm tko k moj tip pa negova sistr tut jz dobila enako darilo itd.. :) men je ful uredu no.. čeprov s tipom hodva šele pou leta itak usi vejo da se bova poročila :P
Odgovori