Lep pozdrav od Horusa 

Alwaleed napisal/-a:puma napisal/-a:Meni spoznavanje osebe zajema malo širši koncept kot le to, da mi je všeč. In če je nekomu le do sexa in mu je vseeno kdo sem,
V nekaj zmenkih se vidi, kdo si. Če hočeš človeka na tej točki spoznavati dalje, se je treba z njim intimno zbližati. To je prehod v naslednjo fazo spoznavanja. Če to bremzaš, vidim to kot znak, da človeka v bistvu nočeš res spoznati, ker te je iz nekega razloga strah intimnosti. Če te je strah intimnosti, potem nisi pripravljena na zvezo.
V bistvu s tem postavljaš negativen filter. Zagotavljaš, da bodo moški, ki vedo kaj iščejo, odšli, in da bodo ostali samo taki, ki imajo tudi sami s čim težave, in so zato pripravljeni potrpeti tvoje težave z bližino.
... jaz rada prvo osebo spoznam, njegov karatker in osebnost in zato si pač vzamem čas
... če ti dojemaš to, kot težavo je to tvoj pogled, kar ne pomeni, da imam res težavo, zato ker ne skočim v posteljo z kr vsakim tipom po tretjem zmenku. Prav tako ne obsojam osebe, ki to storijo na prvem zmenku, vsakomur svoje in vsaka oseba naj najde sebi primeren način. Jaz svojega načina zaradi tebe ne bom spremenila

puma napisal/-a:vsakomur svoje... jaz rada prvo osebo spoznam, njegov karatker in osebnost in zato si pač vzamem čas

Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.
ana27 napisal/-a:Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.
Se strinjam.
ana27 napisal/-a:Džeki napisal/-a:Če se strinjaš s Horusovo trditvijo, obenem pa sama praviš, da moraš tipa najprej dobro spoznati, preden greš v posteljo z njim, se samo po sebi postavlja vprašanje, kako dolgo pri tebi traja to "potrebno spznavanje"?
Čim dlje.

Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.

puma napisal/-a:Tekom življenja osebe sebe spoznava in se pri odkrivanju sebe preseneti, kako potem trditi, da pa drugega z gotovostjo pozna ... saj to je logično. Ampak npr. v obdobju enega tedna osebe sploh ne poznaš in je iluzija te osebe toliko večja, torej zakaj bi z nekom, ki ga sploh ne poznam se dala dol, samo zato ker je tretji zmenek.

Alwaleed napisal/-a:Po tej logiki se tudi samozadovoljevati ni primerno, ker sama sebe po vseh teh letih še dovolj ne poznaš
...
... resnično mi je to zanimivo Alwaleed napisal/-a:Ljudje, ki iščete razloge, da ne bi seksali, definitivno spadate skupaj, in se ne boste dobro ujeli s tistimi, ki razmišljamo nasprotno.
kako neverjetno a
Alwaleed napisal/-a:Zame, recimo, je takle odnos jasen signal "bejžmo stran!".
... torej verjetnost, da se bomo privlačili je zelo majhna oz je skoraj da ni
Alwaleed napisal/-a:To ne pomeni "ni problema, bom pač našla takega, ki mi je pisan na kožo!", ker takih moških ni dovolj za ženske, ki ste take.