Alwaleed napisal/-a:puma napisal/-a:Meni spoznavanje osebe zajema malo širši koncept kot le to, da mi je všeč. In če je nekomu le do sexa in mu je vseeno kdo sem,
V nekaj zmenkih se vidi, kdo si. Če hočeš človeka na tej točki spoznavati dalje, se je treba z njim intimno zbližati. To je prehod v naslednjo fazo spoznavanja. Če to bremzaš, vidim to kot znak, da človeka v bistvu nočeš res spoznati, ker te je iz nekega razloga strah intimnosti. Če te je strah intimnosti, potem nisi pripravljena na zvezo.
V bistvu s tem postavljaš negativen filter. Zagotavljaš, da bodo moški, ki vedo kaj iščejo, odšli, in da bodo ostali samo taki, ki imajo tudi sami s čim težave, in so zato pripravljeni potrpeti tvoje težave z bližino.
puma napisal/-a:vsakomur svoje... jaz rada prvo osebo spoznam, njegov karatker in osebnost in zato si pač vzamem čas
Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.
ana27 napisal/-a:Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.
Se strinjam.
ana27 napisal/-a:Džeki napisal/-a:Če se strinjaš s Horusovo trditvijo, obenem pa sama praviš, da moraš tipa najprej dobro spoznati, preden greš v posteljo z njim, se samo po sebi postavlja vprašanje, kako dolgo pri tebi traja to "potrebno spznavanje"?
Čim dlje.
Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.
puma napisal/-a:Tekom življenja osebe sebe spoznava in se pri odkrivanju sebe preseneti, kako potem trditi, da pa drugega z gotovostjo pozna ... saj to je logično. Ampak npr. v obdobju enega tedna osebe sploh ne poznaš in je iluzija te osebe toliko večja, torej zakaj bi z nekom, ki ga sploh ne poznam se dala dol, samo zato ker je tretji zmenek.
Alwaleed napisal/-a:Po tej logiki se tudi samozadovoljevati ni primerno, ker sama sebe po vseh teh letih še dovolj ne poznaš
Alwaleed napisal/-a:Ljudje, ki iščete razloge, da ne bi seksali, definitivno spadate skupaj, in se ne boste dobro ujeli s tistimi, ki razmišljamo nasprotno.
Alwaleed napisal/-a:Zame, recimo, je takle odnos jasen signal "bejžmo stran!".
Alwaleed napisal/-a:To ne pomeni "ni problema, bom pač našla takega, ki mi je pisan na kožo!", ker takih moških ni dovolj za ženske, ki ste take.