Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
ok, meni ni ravno normalno da bi bila pri mojem ali pa on pri meni in bi mu mogla jaz dajat ven iz hladilnika.mu kar takoj povem naj si sam vzame,ker ve kje je kaj.pri nas smo očitno čudni, ker štejemo partnerje za člane družine-s čisto vsem kar spada zraven.in ja, jaz si pri njih sama vzamem stvari za jest, enako on pri nas.isto za vse druge stvari...
Uf, meni pa skoz njegovi nekaj ponujajo za jesti. Pa da je kupila jogurte, ki so mi všeč in da je spekla nekaj, da je kupila žemlje...
V glavnem, so ful prijazni, večkrat zvečer kdaj jeva pri njih in obratno, tako da se mi to ne zdi nič takega. Js bi pa raje vidla, da bi bil moj malo bolj domač pri meni, da bi si sam vzel ne da bi mu bilo zoprno.
V glavnem, so ful prijazni, večkrat zvečer kdaj jeva pri njih in obratno, tako da se mi to ne zdi nič takega. Js bi pa raje vidla, da bi bil moj malo bolj domač pri meni, da bi si sam vzel ne da bi mu bilo zoprno.

hja, vsak po svoje.
ne sprejmejo vsaki starši partnerja svojega otroka tko zelo domače in ne gledajo vsi tko zelo liberalno na te zadeve.
uglavnem, men ni težk une boge japke zram prnest al pa kupit pomaranče pa jogurta za sadno kupo. na začetku so me parkrat zjutri hecn gledal, pa raj ne jem zajtrka pri njih ko pol vsi tak buljijo vame da se mi vsak grižljaj zatika.
lanaMaxim, srečkica ti
ne sprejmejo vsaki starši partnerja svojega otroka tko zelo domače in ne gledajo vsi tko zelo liberalno na te zadeve.
uglavnem, men ni težk une boge japke zram prnest al pa kupit pomaranče pa jogurta za sadno kupo. na začetku so me parkrat zjutri hecn gledal, pa raj ne jem zajtrka pri njih ko pol vsi tak buljijo vame da se mi vsak grižljaj zatika.
lanaMaxim, srečkica ti

js pa sploh ne vem kako bi blo pr nama, ampak predvidevam da pr njih ne bi bla nikol zlo domaca. ok ce starsev ni doma, se takoj udomacim
v njegovem stanovanju sem se pa itak takoj. samo prvic mi je se on naredu sok, naslednic sm ze vse pocela sama
drugac sm pa pr njih doma dostikrat jedla kosilo, zajtrke...pa vcasih smo sli skup u restavracijo, pa so itak pac oni placali za use. pac to je neka osnovna vljudnost, ce sm tam na obisku, ker res nism skos tam visela.. bi se pa 100% cudno pocutla ce bi ful velik tam jedla, sploh ker je on bil samo 1x pri men na obisku
jedu pa se nikol ni pri nas
ampak hvalabogu sploh nimama takih problemov

v njegovem stanovanju sem se pa itak takoj. samo prvic mi je se on naredu sok, naslednic sm ze vse pocela sama

drugac sm pa pr njih doma dostikrat jedla kosilo, zajtrke...pa vcasih smo sli skup u restavracijo, pa so itak pac oni placali za use. pac to je neka osnovna vljudnost, ce sm tam na obisku, ker res nism skos tam visela.. bi se pa 100% cudno pocutla ce bi ful velik tam jedla, sploh ker je on bil samo 1x pri men na obisku

ampak hvalabogu sploh nimama takih problemov

Moji so ga tudi sprejeli za člana družine in njegovi mene. Moji starši so očitno zelo gostoljubni glede na to kolko berem vaše poste. Pri nas ni nihče tak navezan na neko intimnost, da bi jih zaj to motlo, da je kdo pri nas.Imata starša dost kolegov pa je zmeraj nekdo pri nas pa sorodniki, ko pridejo za več dni. Tak, da nismo zaprti samo zase pa ful na neko družinsko intimnost mahnjeni. Pa tudi kuha se zmeraj tak, da lahko eden še komot vedno zraven je, če slučajno pride na obisk. Je pa res, da je drugače, če živiš v dvosobnem stanovanju pa je vse natrpano kot pa na primer pri nas ko je velika hiša in se včasih sploh ne najdemo. Pri njem pa jaz tudi kaj pomagam pospravit po kosilu al pa kaj, da se ne počutim kot da tam zastonj jem. Je pa res, da moj pri njemu doma prispeva kar lepo vsoto za stroške, glede na to kolko je sploh doma, tak da se tudi iz tega vidika počutim bolje. Si pa tudi vzamem pri njem kaj sama ali pa za vse skuham kavo ali pa kapučino. Bi mi blo nerodno, če bi me njegova mami mogla po 3 letih in pol, ko že hodim k njim, pedenat kot da se ne vem kaka gostja. Že ko mi zjutraj takrat ko sem pri njemu za zajtrk nanosi polno mizo mi je malo nelagodno.
Jst tud nikol ne bi mogla jemat stvari vn iz njihovega hladilnika. Nism tak tip; se ful težko "udomačim". Drgač sm pa pri njemu sam dvakrat al trikrat jedla zajtrk, to je pa tud vse. Drugače je pri nas. On je pri nas že velikrat jedu, ker mamo večkrat kake rojstnodnevne fešte (oni tega ne praznujejo). Je pa tud precej manj sramežljiv kot jst in mu ni tok nerodn. Če je lačn, mu pa vseeno jaz vzamem iz hladilnika kej za jest - da ne bi kdo kej čudn gledu...
rebelgirl napisal/-a:
zato mogoč ne brskam pr njih, ker vem da mojim ne bi blo kul, če bi se on tko obnašu. je enkrat ko sva delala pico kr zgrabu uno narezano šunko pa jo začel jest, sploh ni nič poštudiru da jo bota moja dva mela za zajtrk. sm mu povedala takrat da se to ne dela. hja, sej pr njih so taki da kr drug drugmu vse pojejo.. pol so pa bajseki, haha
Evo, meni je to nepredstavljivo recimo. Pri nas doma je pač hrana namenjena celi družini in ni nič določeno, česa kdo ne sme. Je res, da se okvirno ve, kaj je bilo kupljeno za koga, ker jaz recimo za malico jem sadne jogurte, fotr pa navadne.
Ampak kar je pa salam, sirov, konzerv,... je pa pač tam in si vzameš. Moja mami je pa itak navdušena, če lahko koga futra in ker midve s sestro nisva ravno največja požeruha, si potem da duška pri obiskih

^
haha da razložim tole.
v petek sem prišla zvečer domov, mami je bla tist dan v trgovini, kupla sir, šunko, toaste, ker mojadva ponavad med vikendi ful rada toaste jesta. mislim da je blo ene 30dag, mogoč 40.
in midva sva se spravla delat pico in jo fajn obložila in potem je on kr začel jemat tisto šunko (ne po eno rezino, po tri, štiri in jih začel jest). mislim je to način, da bi vse pojedu, kaj potem bi moja mami mogla zarad njega v sob zjutri brez toasta ostat? halo no. itak sva pa pico delala!
mamo dost dnarja in dost hrane, jst tle govorim bolj o načinu obnašanja, ki me je pri fantu zmotu. tle bom pa že offtopic če se začnem kej pritoževat....tak da bom rajši tiho
haha da razložim tole.
v petek sem prišla zvečer domov, mami je bla tist dan v trgovini, kupla sir, šunko, toaste, ker mojadva ponavad med vikendi ful rada toaste jesta. mislim da je blo ene 30dag, mogoč 40.
in midva sva se spravla delat pico in jo fajn obložila in potem je on kr začel jemat tisto šunko (ne po eno rezino, po tri, štiri in jih začel jest). mislim je to način, da bi vse pojedu, kaj potem bi moja mami mogla zarad njega v sob zjutri brez toasta ostat? halo no. itak sva pa pico delala!
mamo dost dnarja in dost hrane, jst tle govorim bolj o načinu obnašanja, ki me je pri fantu zmotu. tle bom pa že offtopic če se začnem kej pritoževat....tak da bom rajši tiho

MsN napisal/-a:chiqqa, kak par čevljev manj kupi, pa boš mariskaj privarčevala.
se strinjam s tem.če si več pri fantu kot doma,raje prispevaj k njihovemu gospodinjstvu,če nočejo sprejet denarja jih občasno pelji na kakšno kosilo,založi hladilnik,... možnosti je več
drugače pa ma vsaka družina po svoje urejen sistem nakupovanja in konzumiranja hrane.tud če se ti zdi čudno,se temu v tuji hiši pač moraš prilagodit
rebelgirl napisal/-a:^
haha da razložim tole.
Lahko še 1x, 2x, 5, 10x razložiš, pa se mi bo zdelo fantovo početje veliko bolj normalno od tvojega zgražanja. Je blo tam, je pojedu, hvalabogu. Kako je htel vedet, da je šunka namenjena staršem za zajtrk?
Poleg tega, če bi bla res taka kriza, bi se lahko s tipom naknadno odpeljala po šunko. Ali bi se jo šlo zjutraj iskat.
Da mam take "taste" pa se raje pri njih ne pokažem kot, da moram pazit na vsako potezo.
Imaš, da me vikaš!