sanjaanja napisal/-a:rosomah napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:rosomah napisal/-a:[quote="kr.ena"][quote="Mahagonij"]
Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat.
"Starejše ženske" ne pišemo po forumih, kdaj, kako, kolikokrat, zakaj, s kom .... tako da tega vsaj z moje strani ne boš zvedel
(manj nakladanja, več dejanj

)
Koga pa zanimajo ovenele rožce.
Mi ga sekamo najmanj trikrat na teden. Pa četud sva skregana. Če se spreva zgoraj, ni treba da sva skregana tudi spodaj. Pa ne mi sedaj bluzit, da spodaj ne štima, če je zgoraj fajt. Prazne pravljice
No zame ženska pri 30ih ni ovenela roža, sicer mi še malo manjka do 30. Kar se pa moških tiče, imam pa izkušnje, da so tisti nad 30 veliko bolj zagreti kot tisti nad 20.
Skupaj sva že par let, živiva pa še zmeraj narazen, in ko prideva k drugemu za čez vikend npr., običajno že prvi večer ene 3x sexava.
Ja popolnoma logično, da tvoj koruznik s polnimi zalogami komaj čaka, da te naskoči, če te bolj poredko vidi. Potem 3 x seks, pa še enkrat drug dan, potem je pa že najbrž srečen, da te cel teden ne vidi, da malo pride k sebi.
Tisti, ki bolj malo sexajo, so tako potrebni, da mislijo, da bi bili tako potrebni tudi, če bi seksali vsak dan.
Se pa strinjam, da ženska pri 30 ni ovenela roža. Je samo malo za obrezat pa za podpolcat.[/quote]
No, da ne boš preveč pameten. Vidiva se vsaj trikrat na teden. Rekla sem samo, da ne živiva skupaj. Ampak še posebej me je vesel konec tedna, ker ve, da bova 3 dni preživela skupaj. Drugače pa tudi čez teden pride 1x on k meni, in 1x jaz k njemu.
Po tvoji logiki bi bilo najbolje živet na koruzi, se videti 1x na teden pa bo sexa dovolj.[/quote]
Ne ti men, kaj jer po moji logiki najboljše. Da te ne bo preveč mučilo ti bom raje kar povedal.
Po moje je najboljše seksat takrat ko te prime. In to je med tri do 5 krat na teden pri naši hiši. Midva sva poročena in zaenkrat še ni kakega seksualnega pomanjkanja na vidiku.