Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

ryu10kyu napisal/-a:
mulatto_f napisal/-a:oooo, mene pa z ful daje, sm ostala brez fanta, posledicno brez sexa in so vedno bolj obcutne posledice..

se pogovarjamo s priateljicami, da vse skupaj gre ze tolk dalec, d ze ni vec zdravo, pocutim(o) se ko najvecji moski pohotnezi, ker res vsak trenutek, vec kot polovico dneva, verjtno prestudiram na sex, zdj sm u fazi, ko se mi res ze vsaka misel, vsaka beseda, vskao dejanje na sex obrne... tk da vam recm, ni zdravo! :D

Težko je iz rednega seksa priti na sploh ne seksati...lažje kot iz neseksanja priti na redno seksanje :lach:

Jah...pač prstki bolj trpijo in vibrator verjetno v teh primerih :D Ampak saj se bo našel kakšen dečko...ampak se mi smili ker bo bogi ko ga ti dobiš v roke,ccc :yau: :raucher:

haha, ja se tolazim, da se me vrjetn zato vsak boji prstopit do mene, ko mi z kr na celu pise, vzemi si mesecni dopust :lol:

drgac pa ja, res je ful hudo, prit iz 2x al pa 3x na dan, na nc na dan ze 7 mescov... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:28, skupaj popravljeno 2 krat.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

A je pol pametno bit na forumu, ki govori izključno o sexu? :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Sicer pa obstaja se kaj hujsega, kot je pomanjkanje seksa, torej bos ze prezivela. Tisto, cesar nimamo, itak vedno najbolj pogresamo :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

CoreySteel napisal/-a:A je pol pametno bit na forumu, ki govori izključno o sexu? :D

FYI, če zavrtiš kolešček na miški, boš ugotovil, da se ta forum razteza na širša področja, Ljubezen in seks je le eden izmed sklopov :P
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

sanjaanja napisal/-a:
rosomah napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:
rosomah napisal/-a:[quote="kr.ena"][quote="Mahagonij"]
Kok je pa kej resnice na tem bo pa kaksna starejsa zenska vedla povedat. :D

"Starejše ženske" ne pišemo po forumih, kdaj, kako, kolikokrat, zakaj, s kom .... tako da tega vsaj z moje strani ne boš zvedel :D
(manj nakladanja, več dejanj :wink: )

Koga pa zanimajo ovenele rožce.

Mi ga sekamo najmanj trikrat na teden. Pa četud sva skregana. Če se spreva zgoraj, ni treba da sva skregana tudi spodaj. Pa ne mi sedaj bluzit, da spodaj ne štima, če je zgoraj fajt. Prazne pravljice

No zame ženska pri 30ih ni ovenela roža, sicer mi še malo manjka do 30. Kar se pa moških tiče, imam pa izkušnje, da so tisti nad 30 veliko bolj zagreti kot tisti nad 20.
Skupaj sva že par let, živiva pa še zmeraj narazen, in ko prideva k drugemu za čez vikend npr., običajno že prvi večer ene 3x sexava.

Ja popolnoma logično, da tvoj koruznik s polnimi zalogami komaj čaka, da te naskoči, če te bolj poredko vidi. Potem 3 x seks, pa še enkrat drug dan, potem je pa že najbrž srečen, da te cel teden ne vidi, da malo pride k sebi.

Tisti, ki bolj malo sexajo, so tako potrebni, da mislijo, da bi bili tako potrebni tudi, če bi seksali vsak dan.

Se pa strinjam, da ženska pri 30 ni ovenela roža. Je samo malo za obrezat pa za podpolcat.[/quote]

No, da ne boš preveč pameten. Vidiva se vsaj trikrat na teden. Rekla sem samo, da ne živiva skupaj. Ampak še posebej me je vesel konec tedna, ker ve, da bova 3 dni preživela skupaj. Drugače pa tudi čez teden pride 1x on k meni, in 1x jaz k njemu.

Po tvoji logiki bi bilo najbolje živet na koruzi, se videti 1x na teden pa bo sexa dovolj.[/quote]

Ne ti men, kaj jer po moji logiki najboljše. Da te ne bo preveč mučilo ti bom raje kar povedal.
Po moje je najboljše seksat takrat ko te prime. In to je med tri do 5 krat na teden pri naši hiši. Midva sva poročena in zaenkrat še ni kakega seksualnega pomanjkanja na vidiku.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

En OT nasvet, izogibaj se delanja tooook velkih piramid iz citatov, kr zadeva izpade grozljiva.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Aloha napisal/-a:En OT nasvet, izogibaj se delanja tooook velkih piramid iz citatov, kr zadeva izpade grozljiva.

Ampak res :lach: Čez celo stran samo en post,hahaha :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Bikica1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bikica1 »

Verjetno se sliši skrajno čudno, ampak z dragim sva se odločila biti vzdržna do poroke (ki bo KMALU :) ).
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Bikica1 napisal/-a:Verjetno se sliši skrajno čudno, ampak z dragim sva se odločila biti vzdržna do poroke (ki bo KMALU :) ).

Ne sliši se čudno!Ampak verjamem v to, da si se to bolj ti odločila kot on :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

rosomah napisal/-a:Ne ti men, kaj jer po moji logiki najboljše. Da te ne bo preveč mučilo ti bom raje kar povedal.
Po moje je najboljše seksat takrat ko te prime. In to je med tri do 5 krat na teden pri naši hiši. Midva sva poročena in zaenkrat še ni kakega seksualnega pomanjkanja na vidiku.

A si pozabil, da tega ni ona izjavila. In, če je tebi najboljše 3-5 krat na teden, še ne pomeni, da je tudi ostalim. Meni je pač najbolje 2x na dan.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

CoreySteel napisal/-a:A je pol pametno bit na forumu, ki govori izključno o sexu? :D

hm... ja tud sama se to sprasujem... :D k z itak dovol o tem razmislam, pol pa se tam forum, kjer so gor taki ki skoz seksajo in vsak dan seksajo in nic
kaj dobro uglavnem :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, pa sej veš kako je s tem virtualnim življenjem, marsikdo si gor ustvar željeno osebnost, življenje na sploh in se kot tak tut predstaulja online. Kok resnice je u useh teh podatkih, ve sam tist, k jih posreduje. Obremenjevat se s tem, da so use te bejbe lepše od tebe, majo use mnj celulita k ti, seksajo pouprečno enkrat dneuno in majo fante, za kerimi se obrača cela ulca ... nima smisla :D .

Nč bat, eno so besede, drugo dejanja.
Če te tolaž, js sm u tej temi zlo pod pouprečjem, pa nism samska.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Čist res je kar je Aloha rekla.
Vsaka ima najboljšega fanta, nobenih problemov, visoko plačo in kljub temu, da je cele dneve v službi ima čas za vrsto dejavnosti, zvečer za eno urno telovadbo proti celulitu, zjutraj si vzame pol ure časa za ličenje,...
Bla, bla,... Meni vse to ni izvedljivo
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

punce, zakaj je meni vedno manj do sexa? včasih ko sva sexala 3x tedensko je blo zmer perfect, zdej pa vsak dan, včasih večkrat na dan in me kar mineva, da bi dala noge narazn (sej doživim orgazem, ampak nič posebnega...). kaj naj naredim, da si ga bom spet želela?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Mogoče je tudi fora zaradi tabletk če jih jemlješ ali pa kake skrbi, stres,...
Ga imaš še vedno rada kot prej....?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori